Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAktyde w labie gdzie ja chodzę jest informacja wywieszona że osoby uprawnione w tym kobiety w ciąży maja pierwszeństwo
możesz zadzwonić do laboratorium wcześniej i zapytać jak do tego podchodzą.
Jestem po szkole rodzenia, dziś była omówiona wyprawka do szpitala. Dla maluszka wystarczą mokre chusteczki, pampersy i ubranko na wyjście
I dowiedziałam się że można wykupić pokój rodzinny, mąż będzie mógł zostać z nami w szpitalu. Jak tylko będzie wolny to na pewno się zdecydujemyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 lutego 2019, 19:12
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Z tym napinaniem się brzucha to mój gin powiedział, że do 8 razy na dobę jest norma.
Melduję się po pierwszym dniu L4. Tyle czasu... że nie mogłam się odnaleźć! Odprowadziłam córkę do przedszkola, zakupy, obiad, porządne sprzątanie, odebrałam córkę z przedszkola i teraz wieczorne procedury - kąpiel inhalacja bo kaszle.
Dziwnie tak mieć tyle czasu na wszystkopuszek369, Pestkkaa, 4me, Ciasteczko777, Nistera, Szczesliwa ledwo zywa, PatkaPP, kama2784, Biała Azlia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
-
U mnie malutka niezmiennie od 2 miesięcy główka w dół, pepowina niestety nadal jest
Waga w 26+1 1017g.
Dzisiaj nie dała podejrzeć buzi, pokazywała na kręgosłup i pupę
Dostałam skierowanie na glukoze.
Chusy możesz wpisać wizytę na 21.02
Ciasteczko777, Pestkkaa, Oleander, iwwk, Milka1991, puszek369, PatkaPP, kama2784, Biała Azlia, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
5dpo - 189
17dpo - 575
19dpo - 1598
22dpo - 5652
25dpo - 17570
03.2010 - córeczka
11.2016 - 6tc (*)
05.2017 - 11tc (*) -
nick nieaktualnyAktyde w lab masz prawo być obsłużona poza kolejnością i możesz tego wymagać. U mnie wisi kartka z wykazem osób uprawnionych do obsłużenia poza kolejnością według ustawy, więc to nie jest tylko czyjaś dobra wola. U nas w razie oburzenia pytają panią w okienku do rejestracji, czy ciężarne bez kolejki, bo nie zawsze widać ciążę. Ja się zawsze stresuję, bo wolałabym nie stać, ale nie lubię się pchać. Jednak od czasu jak już widać brzuch to nie pozwalają mi stać na szczęście
-
Alicja, napatrzysz się już niedługo na maleństwo, najważniejsze że wszystko ok. Z tym napinaniem brzucha to mój lekarz też tak nie straszy, ja bym musiała mieszkać na izbie przyjec bo od tygodni napina się kilka razy dziennie
Menka, nic się nie martw, z tego co słyszę od moich koleżanek to co druga rodziła dziecko owinięte pepowinaa waga piękna, ponad kilogram to już jest coś
Ja jutro na glukoze jadę, właśnie jem kolację to będę miała 11h przerwy, i tak będę miała ciężko wytrzymać. Ale nie pilnowałam się ani dziś ani ostatnie dni, jem słodkie i wszystko jak zawsze. Może to zaburzyc wynik?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam maly coraz silniejszy jest wszędzie A jak mocno kopie ❤ i w zebra nawet .
Nikola dzielnie przeżyła zastrzyki .
Dziś poszła pierwszy dzień do nowego przedszkola mówiła Pani że grzeczna ale nic nie zjadła ani drugiego ani zupy . Tylko śniadanie kanapki i 2 malusie bułeczki...mam nadzieję że się przyzwyczai i zacznie tam jeść . Jeszcze chwilę 9 dni i wyprowadzka stres z oddaniem mieszkania.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyI ja sie wzięłam za porządki. Taka ładna pogoda ostatnio, że aż się chce coś robić. Sprzątam w szafach i wywalam, wywalam, wywalam. Mąż tylko codziennie się śmieje po powrocie z pracy, że znowu jakieś torby do wywalenia
Skąd to się tego tyle nazbierało. Taki malutki człowieczek ma się pojawić a miejsca mu robię jak dla kilku osób
kama2784 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHaha Biała azalia ja szafy w zeszłym tygodniu wysprzątałam. Buty, ciuchy powyrzucałam i mnustwo innych rzeczy, ktore to niby miały sie przydac, juz 2 lata ich nie ruszalam. Zawsze mi szkoda bylo, a teraz jak maluszkowi miejsce trzeba zrobic to nie miałam sentymentów.
Biała Azlia, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU nas na glukozę każdy bez kolejki, bo to długo trwa, a lab do 10. Tylko, że nie ma żadnej informacji o tym, i kiedyś taki pan przyszedł zrobić krzywą, wystał się w kolejce, a pani w okienku do niego, żeby przyszedł jutro, bo już za późno... A u mnie są czasami taaaakie kolejki, bo to lab przy szpitalu wojewódzkim. W poniedziałki to kilkadziesiąt osób potrafi stać. Ja Lubię chodzić w piątki, wtedy jest klika osób tylko.