Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KamKam1100 wrote:To chyba pojade na pogotowie.
Kochana jak tam? Pojechałaś ? Mam nadzieje, ze tak i że jest wszystko dobrze. Mi lekarz powiedział, ze jak krew się pojawi lub plamienie to do szpitala mam jechać sprawdzić czy wszystko jest ok. Trzymam mocno kciuki i czekam na dobre wieści
-
Ja bym jechala odrazu nie ma co czekac !
Jutro beda robic badanie i zobaczymy czy ide do domu czy zostaje i co z tym krwiakiem..
Trzymajcie kciuki mam nadzieje ze bedzie wszystko w porzadku i krwiak sie wchlonie .. nigdy nie mialam i nie wiem jak to jest bo roznie tu mowia . -
MaryJane wrote:Ja też idę się jutro skonsultować, boję się jak nie wiem ciąży pozamacicznej, od początku czuję, że coś jest nie tak, zwłaszcza, że objawów dalej kompletnie żadnych.
Ja tez nie mam zadnych obiawow. Na poczatku tygodnia mialam 2 dni delikatnych mdłosci i ciągle mi sie czkało. A teraz kompletnie nic. Staram sie sobie wmawiac ze wszystko jest ok bo w piatek beta wzrosla z 954 do 2137.
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Dziewczyny z niedoczynnoscią tarczycy - jakie macie tsh. Przed ciazą mialam super unormowane bo max 1.5 a teraz wpadlam w nadczynnosc. Z tego co czytalam to zazwtczaj tsh wzrasta a u mnie spadlo i to bardzo duzo bo na 0.08
Endo zmniejszyla mi dawki lekow z 88mg na 50 kurcze zastanawiam sie czy nie za duzo mi zmniejszyla.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Dziewczyny, ja też nie mam żadnych większych objawów, ale z tego co widzę tutaj po wpisach dziewczyn to rozkręcają się 7 -8 tydzień. Poza tym nie każda musi mieć objawy i mdłości. U mnie w rodzinie dziewczyna urodzila zdrową śliczną córeczkę a całą ciążę nie miała ani razu nudności i czuła się super. Także nie ma reguły. Jak nie ma objawów to trzeba się cieszyć bo jak przyjdą to będzie ciężko.
U mnie mdlosci wystąpiły, ale bardzo delikatne jak na razie. Na początku tygodnia najgorsze już jest lepiej. Delikatny ból piersi i to chyba na tyle. We wtorek z powodu plemienia byłam na kontroli i wszystko dobrze, widać było pęcherzyk na usg.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 września 2018, 13:01
-
MaryJane wrote:Polecam jechać, dla świętego spokoju, na miejscu wszystko zobaczą co i jak, no i dodatkowo płacić nie trzeba.
Ja też idę się jutro skonsultować, boję się jak nie wiem ciąży pozamacicznej, od początku czuję, że coś jest nie tak, zwłaszcza, że objawów dalej kompletnie żadnych.
Mary Jane, a który to tydzień u Ciebie? -
MaMaMi83 wrote:Dziewczyny z niedoczynnoscią tarczycy - jakie macie tsh. Przed ciazą mialam super unormowane bo max 1.5 a teraz wpadlam w nadczynnosc. Z tego co czytalam to zazwtczaj tsh wzrasta a u mnie spadlo i to bardzo duzo bo na 0.08
Endo zmniejszyla mi dawki lekow z 88mg na 50 kurcze zastanawiam sie czy nie za duzo mi zmniejszyla.
Ja robiłam na polecenie lekarza w piątek badania, tarczyca w normie, 1.2 wynik, wolne ft4 też w przedziale się mieści, biorę 50 euthoryxu
Goldfinch26 wrote:Mary Jane, a który to tydzień u Ciebie?
Teoretycznie zaczyna się 6, ale po normalnemu to dzisiaj jest 5t0d byłam w czwartek na USG, ale lekarka nie była pewna czy w ogóle widzi pęcherzyk, jaki duży miałaś na wtorkowym badaniu?
-
U mnie też 6 tydzień ale dokładnie 5t1d wstawialam tutaj zdjęcie. Jak sobie cofniesz kilka stron wstecz to znajdziesz a jak się nie uda to daj znać, wstawię jeszcze raz. Pęcherzyk był maleńki, ale nie stresuj się bo ginekolog powiedział, że nie u wszystkich na tym etapie już coś widać i czasami musi się mocno naszukac i nie znajdzie a za tydzień przychodzą i juz pięknie widać.
-
Goldfinch26 wrote:Mary Jane otwórz sobie strone 54.
-
Ja wg om powinnam być teraz w 6t3d ale owulke miałam bardzo późno bo jakieś 10 dni później. Więc teoretycznie powinnam być teraz w 5t0d. Heh. Ciekawe jak to zweryfikuje usg za 11 dni. W pierwszej ciąży też późno miałam owulke i gin kazał podawać termin @ tydzień później niż była i tak wyliczylismy termin
-
MaryJane, Goldfinch26 we trzy jestesmy na tym samym etapie. U mniw tez 5t1d we wtorek idedo lekarza dam wam znac jak u mnie wyglada sytuacja.
Korci mnie zeby isc na bete jeszcze w poniedzialek ale w piatek tak mi babka pobrala krew ze do dzis boli mnie reka wiec chyba sobie daruje.
U mnie ovu wypadla na 1 września 15dc.Milka1991 lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Cześć dziewczyny, ja też miałam plamienie w 1 ciąży i pamiętam jaki to był strach. Teraz mam przykaz jechać na IP jakby cokolwiek się zaczęło dziać. Także Ciasteczko nie bój się że ktoś będzie się śmiał bo tu chodzi o dzieciątko.
U nas ostatnio trochę się działo bo mężowi schodził kamień i utknął w moczowodzie przez co się zrobił zastój w nerce.
Co to balsamow to też nie zamierzam nic stosować a później ewentualnie olej kokosowy
Goldfinich jedź jeszcze ogórki kiszone dużo Wit C