Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak Wasze samopoczucie? Ja od soboty jestem bardziej znużona, w dzień już chce mi się spać i chodzę taka śnięta, a przed 21 już w łóżku leżę i próbuję zasnąć. W ogóle to zauważyłam od wczoraj, że czasami ciężej mi oddychać nawet jak siedzę, taki ucisk w klatce czuję i dopiero jak na którymś boku się położę to jest lepiej, też tak miewacie?
-
Ja poki co caly czas sie probuje wyleczyc z tego zapalenia pluc. Na szczescie juz tylko sam kaszel zostal i katar. Do przezycia.
Powiem ci ze ja sie budze w nocy za kazdym razem jak sie przewracam na ktorys bok bo mnie brzuch tak ciagnie. Problemy z oddychaniem tez mam, i najbardziej przy mowieniu, odrazu zadyszki dostaje.
-
nick nieaktualnyNeeee- żadnych fb cukrzyc
mi dr na razie nic nie mówiła o indukcji - zależy od wagi, łożyska, czy insulina itp .. No mój cały czas ten 50, więc liczymy że będzie w tej normie środkowej
zobaczymy ..
ja mam albo kryzys lenistwa albo jakieś przesilenie - leń ze mnie bez sił i chęci .. aż mi głupio -
nick nieaktualnyMnie czasem tak przydusi, uciśnie w klatce, właśnie jak siedzę. Nawet dziś tak miałam. W ogóle coraz wolniej chodzę i coraz bardziej dyszę przy tym chodzeniu. Też wcześnie usypiam. Przez to nie jem tej ostatniej kolacji.. Diabetolog dziś kazała komuś powiedzieć, żeby mnie budził na jedzenie po 22
ale za to wcześnie bardzo się budzę i potem zasnąć nie mogę. Kręcę się w łóżku aż się rozjaśni i zasypiam.
-
nick nieaktualny
-
Hejo. Ja po wizycie
Wszystko ok u mnie i u małego. Młody waży 1250g
Mam brać lutke ze względu na pierwszy wcześniejszy poród
MaMaMi83, Ciasteczko777, KinderBueno, Pestkkaa, Chusy, Biała Azlia, Oleander, iwwk, puszek369, Nistera, Pani Moł, Rudzik1, kama2784, ago91, Szczęśliwa Mamusia, PatkaPP lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Puszku mam takie pytanie
Znajoma jest po sn i cc i teraz chciała rodzic sn. Dziś jej doktorka powiedziała że jeśli się samo nie zacznie to będzie mieć cesarke bo po cięciu nie można podać oxy. Czy faktycznie takie są zalecenia?2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Mamami można podać, najlepiej, żeby samo się zaczęło, ale zdarza się, że jest konieczność indukcji. Poprostu jest monitoring ktg. Zwłaszcza, że sama chce psn i już raz rodziła naturalnie.
Warto tutaj wejść
http://naturalniepocesarce.pl/?tag=vbac
I ogólnie o vbav poczytać