Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHehehe Iwwk ja tak samo jak Ty byłam pewna,ze na lezaco az sie uśmiałam.
Puszku dzieki za imstrukcje! Ooo i tego nie wiedzialam, ze wielorodka powinna jechać jak skorcze co 10min. Myślałam, ze tez lepiej czekac na skurcze co 3-5 min.iwwk lubi tę wiadomość
-
Asiul w enemie jest specjalny płyn już taki gotowy-taka mieszanka. Jak masz swój zestaw możesz zrobić woda plus mydło, kiedyś takie enemy były i na gin przed dużymi zabiegami na miednicy mniejszej do tej pory są robione, tam idzie litr wody z mydłem, ale pewnie może to szczypac bardziej, natomiast też jest to sposób.
Asiul lubi tę wiadomość
-
Nie wiem czy wy też macie takie wspomnienia z dzieciństwa, ale jak ja byłam malutka i miałam problem z wypróżnieniem to taki maleńki fragmencik mydełka mama mi zapuszczała, ojj pamiętam jak uciekałam, nienawidziłam tego. Chociaż pomagało w trymiga
-
nick nieaktualny
-
U mnie pierwsza noc na l4 tragiczna. Najpierw ja nie moglam zasnac z wiadomych powodow, pozniej o 3 w nocy mlody do nas przyszedł bo sobie wkrecil jakies cienie w pokoju... No i chyba do 5 sie z nim bujalismy, odprowadzajac go do lozka, pozwalajac troche sie poprzytulac u nas itd... A o 6.30 zegarek do pracy meza i przedszkola. Ja sie nie przejmuje bo odespie ale maz juz nie. Zaraz znow bedzie wyglądał jak cien siebie.
I właśnie nie dawno pisalam, ze narazie wygrywamy na polu spania z nami w jednym lozku ale wiem, ze pewnie ten dzien nadejdzie no i nadchodzi... Cos czuje, ze to sie bedzie u mlodego nasilac. Zwlaszcza jak sie pojawi drugie dziecko. Musze niestety sobie chyba jakis materac zainstalowac u niego i klasc sie tam by nie bylo wędrówek...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kinder przede wszystkim nie musisz oczyszczać sobie jelit do porodu to tylko i wyłącznie jest po to, żeby się nie stresować, bo dziecko i tak miejsce sobie zrobi i wszelkie masy wyjdą przed porodem, tylko niektórzy sobie nie zdają sprawy i potem są bardzo skrepowane, bo dochodzi do tego na łóżku my to sprzatamy itp, ale mąż obok stoi i często przeżywają y to kobiety.
Możesz sobie czopek zaaplikowac, ale ta enemka serio jest malutka i taka dość fajna, jak miałam zaparcia to na mnie czopki nie działały jakoś specjalnie...KinderBueno lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Mnie robila pielegniarka eneme, na lezaco na boku. Szczerze powiedziawszy to wolalam zeby ona mi zrobila bo ja bym sie z tym strzykala nie wiadomo ile a jej to poszlo w sekunde. Jasne ze nic przyjemnego jak ktos wam sie kreci w tamtych okolicach, ale one juz sa tak profesjonalne i ogarniete ze slowo daje nawet nie bedziecie wiedzialy kiedy i jest po sprawie.
Ja czopkow uzywalam tylko na zaparcia, pomagaja ale nie oczyszczaja w polowie tak dobrze jak enema.
Poza tym jak juz wam tam gdzies pisalam wczesniej, oplaca sie zrobic lewatywe bo bedziecie mialy na 3-4 dni spokoj z wyproznianiem, a przy szwach czy to od naciecia czy od cc to NAPRAWDE jest ogromna ulga nie musiec sie hm.. napinac przez kilka dni przynajmniej. Takze chociazby z tego wzgledu warto.
Ciacho nic sie nie leje bo tego sie nie pijePrzez pare minut siedzisz na tylku ( a czasem ciezko te pare minut wysiedziec) a potem lecisz do kibelka i wszystko z ciebie leci. Potem juz masz brzuch pusty kompletnie, jelita wyczyszczone.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2019, 09:37
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwwk Mi to mama raz zastosowała czopek to był taki glicerynowy czy jakoś tak strasznie duży był , nawet bańki miałam kiedyś stawiane .
Gratuluję wszystkich udanych wizyt ❤️❤️ , i trzymam mocno kciuki za dzisiejsze wizyty.
U Ani już widać poprawę wczoraj jak pojechałyśmy na zastrzyk , to biedna już wiedziała o co chodzi kolanem muszę ją przetrzymywać biedna mojai za ręce mocno trzymać , a nie ukrywam że mi ciężko ją tak z całych sił utrzymać aby się nie kręciła . Dominik ciągle ma czkawki , i nawet zauważyłam nie wiem czy coś że wzrokiem nie mam
że mam nisko strasznie ten brzuszek i nawet pod biustem aż dwie ręce mi się mieszczą
, od kiedy pojawił mi się brzusio mam takie wrażenie , że nie jest duży mój mąż mówi że głupoty mówię
a wczoraj to po raz pierwszy tak sam z siebie położył ręce na brzusio mój ❤️❤️ kochany mój ❤️ .
Szczesliwa ledwo zywa lubi tę wiadomość
-
Jem sobie drugie śniadanie i myślę sobie zajrzę czy już nie spicie. A wy tu o czopkach i lewatywie hahahaha. Więc poczytam was za chwilę hihhi
Biała Azlia, iwwk, puszek369, Szczesliwa ledwo zywa, kama2784, Chusy, Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, Nistera, PatkaPP lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc