Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySzczęśliwa - wszystkiego dobrego na nowej drodze życia,obyś zawsze była właśnie szczęśliwa A uśmiech nie schodzil wam z twarzy
Bibs,Kama - trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze, zaciskajcie nogi dziewczyny bo to jescze nie czasSzczesliwa ledwo zywa, kama2784 lubią tę wiadomość
-
A mi schudly palce. W pierwszej ciazy pod koniec nie nosilam juz obraczki ani pierścionkow bo palce puchly a teraz pewnie nie bede nosic bo leca mi z palcow i boje sie ze zgubie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 18:32
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Nistera wrote:Dziewczyny a pasy z maxi cosi wyciagalyscie do prania ? Bo się mecze ale boję się na siłę ciągnąć żeby później nie było że ich nie wloze.
Nie paskow nie wyciagalam tylko te oslonki miekkie. Nawet nie wiem czy sie da wyciagnac te paski. Na filmiku z rozbierania nosidelka gosc nie wyciagal tych paskow
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d452188c7e4.jpg
Tego zaznaczonego strzalka nie wyciagalamWiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 18:42
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualnySzczęśliwa - gratulacje, super! Tych pak żarcia to autentycznie zazdroszczę
Mi w poprzedniej ciąży tak spuchły palce, że już koło 25 tc nie nosiłam obrączki i pierścionka zaręczynowego. Teraz jest ok, chyba że wlasnie trochę za malo wody wypiję. Plusy cukrzycy
Doswiadczylam tez poporodowego zapalenia tarczycy, tsh 0,01 - gdzie normalnie mam Hashi i niedoczynność, jestem na 100 mg eythyroxu. U mnie się objawialo takim nabuzowaniem, nie moglam spać, aż rozdygotana cala bylam. Endo się zastanawial czy nie wpadnę w Gravesa-Basedowa ale po jakimś czasie, zmianie dawki leku wrocilam do swojej niedoczynnej "normy" -
Pani Mol to chyba wina/albo zaleta heheh cukrzycy bo mi tak palce schudly. Mialam zamiar poszerzac obraczke ale jakos nie moglam sie za to zabrac i dobrze ze tego nie zrobilam bo teraz mi spada. Maz mowi ze nogi mi bardzo schudly.2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Nisteria a ktory masz model maxi cosi?
Ja w sumie mam dwa bo mam citi i pebble ale ten citi nie ma mozliwosci wpiecia na baze isofix ale ma w idealnym stanie wkladke dla noworodka a ten pebble podchodzi pod baze ale mial bardzo wygnieciona wkladke i wzielam przelozylam wkladki a ciekawa jestem czy sama wkladke mozna dokupic?nie orientujesz sie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 19:21
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Pebble mam, tylko ten zwykly nie plus. U mnie mozna tylko bardzo drogo wychodzi , za uzywana chcieli 22€ . Ja bazy nie kupuje wiec mi wsumie było wszystko jedno , podobało mi się w tym modelu to że pasy się same trzymają u góry dlatego to wybrałam:D
-
Ja tez mam właśnie pebble (zwykly nie plus) a ta wkladke w srodku dalam z citi. Mi sie super trafilo bo kobitka sprzedawała wozek 3 w 1 + fotelik z baza takze wyszlo mi wozek gleboki spacerowy i 2 foteliki i baza za 1200zl
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 19:31
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
nick nieaktualny
-
To faktycznie nie dużo, ja wozek kupiłam nowy bo akurat się udało na akcji taniej, fotelik kupiłam używany, ale jak nowy ma zaledwie parę miesięcy, kobieta używała to jako drugiego co się wpina w stelaż także udało się fajnie trafić.
Tak teraz patrzyłam to sama baza używaną to tak w przedziale 100-150€ , jeszcze żeby pasowała potem do fotelika następnego to może bym się skusiła.... choć mnie wiem.czy jest sens bo moje auto nie ma isofix tylko u męża, a mężowym jeżdżę tylko do Polski czyli 3 razy w roku.....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2019, 19:57
-
Kruszynka91 wrote:Puszku aż weszłam zobaczyć co to jest ten przełom tarczycowy bo sama mam Hashimoto, ale wszędzie pisze ze to może wystąpić przy nadczynnosci z nadprodukcji hormonów, a nie niedoczynności.przy niedoczynności moze wystąpić po porodzie zapalenie tarczycy z objawami depresji poporodowej. Możesz jakoś wytłumaczyć o co to chodzi z tą tarczyca dokladnie??
Szczęśliwa gratulacje i dużo szczęścia dla Was na nowej drodze życia !
-
nick nieaktualny