WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Majóweczki 2019
Odpowiedz

Majóweczki 2019

Oceń ten wątek:
  • iwwk Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    4me ojj prawda, dla dziewczynek jest tyle cudów, ja tylko czekam na wyprzedaże i biegnę szaleć :D :D z 5, 10, 15 to już chyba wszystko co najpiękniejsze wykupiłam na tych ostatnich przecenach :D

4me lubi tę wiadomość

atdcjw4ziax1my6y.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nowa kolekcja HM jest piękna :) na razie ceny trochę wysokie wiec też czekam na wyprzedaże :)

iwwk lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2019, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda, że dla dziewczynek jest szał :D mojej Małej dużej części ubranek nawet nie zdążyłam założyć, albo np.założyłam jej raz na 2h, potem np.ulala i trze ba bylo przebrać, a jak znow chcialam ją w tę rzecz wystroić to już było ciasnawe ;) teraz jest fajnie tak od roczku - jak już chodzi to jest większy sens zakladac jej sukienki :D bo jak raczkowala, no to bez sensu, a jak byla malutka to było zimno więc musialaby byc w rajstopach, a nie chcialam zeby jej cisnęły brzuszek, więc wtedy to byl tylko bodziak+pajac :)

Dla chlopców też są fajne te ciuszki. W ogole się z mężem jaramy, że nam się parka trafiła, nic nas nie ominie, hi hi :)

• MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet z uzywanymi ciuszkami na chłopaka jest problem, ja nie wiem jak oni to robia ale na kolanach wiecznie dziury. Po dziewczynkach jakos latwiej uchoeac cos na drugie dziecko.
    Moja mloda ma tyle ciuchow ze niektore ubiera raz moze dwa. Samych koszulek na dlugi rekaw teraz w rozmiarze 146 ma chyba ponad 20 takich wyjsciowych + pozostale ktore sa do szurania w domu. No a teraz chlopak wiec musze kupowac od nowa.
    Na chlopaka to podoba mi sie kolor miodowy/musztardowy i granatowy. A teraz jest spory wybor wlasnie w takiej kolorystyce

4me lubi tę wiadomość

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • Chusy Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze przyznac ze gdybym miala kupowac na chlopaka to mialabym problem.. wole kupowac na dziewczynke, musze przyznac. Z reszta uwielbiam swoja corcie ubierac, te wszystkie fikusne spodniczki, sukienki, legginsy, dresiki wszystko jest do schrupania. : )

Moja mama upolowala dla mnie dzisiaj dwie kurtki w C&A, kazda po 20 zl (!!!!)

2025049-1-08.jpg

drugiej nie moge znalezc ale puchowa taka jasnorozowa. Normalnie za bezcen. Na stronie podaja ze 55zl kosztowala, ale mama mowi ze po 20 kazda, moze stacjonarnie jest taniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 21:35

Pani Moł, 4me, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, iwwk lubią tę wiadomość

nzjdlhb8v0nmkzhl.png

1usa9vvjl7oudlln.png

ex2bqps6duldk0td.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oleander wrote:
    Nowa kolekcja HM jest piękna :) na razie ceny trochę wysokie wiec też czekam na wyprzedaże :)
    Hm ma dużo wyprzedazy takze warto :) ja tam duzo kupuję i większość właśnie na wyprzedazy, za mniejsza kase.

Na necie to co najładniejsze jednak szybko sie rozchodzi. I warto miec hm club ;)

Oleander lubi tę wiadomość

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • 4me Autorytet

Wysłany: 5 marca 2019, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamami. Musztarda i granat-uwielbiam! ❤️

mhsvj48aqvgzp38a.png

l22nhdgestw22l2o.png
  • slodka100 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2019, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zarazilyscie mnie bo i ja nie mogę od 4 zasnąć mimo poprzedniej ciężkiej nocce. Eh...

atdc2n0ay3iuybl8.png
  • MaMaMi83 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2019, 05:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie spie, zbieram sie na echo serca. Oj ale mi bylo ciężko wstac. Spalabym w najlepsze

2009 Córeczka
    2017 [*] Aniolek 11tc
    3jgx0tc7fuc3nree.png
  • PatkaPP Autorytet

Wysłany: 6 marca 2019, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi, trzymam kciuki.
    Oj, piękne rzeczy. Też trochę nakupowałam przy wyprzedażach, trochę 56, ale więcej 62 i 68 z myślą o lecie. Teraz tylko jesteś body z krótkim rękawem i chyba to wszystko. W przyszłym tygodniu chcę zacząć prać i prasować. Póki co obmyslam plan jak to ułożyć w szafie.
    Spokojnego dnia dziewczyny.

3jgxskjopx38dbpv.png
    07.2020 - 16tc👼💔
    05.2019 - Zosia ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2019, 06:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MaMaMi, powodzenia na badaniu. :)

Też takie kolorki bardzo lubię - musztardowy, granatowy. W ogole nie przepadam za ciuszkami w nadruki bajkowe, ja sama noszę raczej linie basic, zwykle jednolite rzeczy czarne, białe, szare, czerwone i niebieskie, ewentualnie paski (typu bialo-niebieskie koszule pasiaste, na potęgę w H&M ;) )
    i dla dzieci tez lubię proste, ewentualnie w delikatne wzorki ciuszki.

• Nistera Autorytet

Wysłany: 6 marca 2019, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój syn ma same Disneya praktycznie, jakieś dinozaury itd. Bardzo mi się nie podoba robienie z dziecka małego dorosłego a teraz to juz wogole szal jest na styl księcia Charlesa.

U siebie tylko jednokolorowe ciuchy najlepiej czarny :D

Mamami powodzenia na badaniu.

zrz6wn15ye2e98l6.png
    qb3ch371t1ljmt43.png
  • puszek369 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2019, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chusy wrote:
    Musze przyznac ze gdybym miala kupowac na chlopaka to mialabym problem.. wole kupowac na dziewczynke, musze przyznac. Z reszta uwielbiam swoja corcie ubierac, te wszystkie fikusne spodniczki, sukienki, legginsy, dresiki wszystko jest do schrupania. : )

Moja mama upolowala dla mnie dzisiaj dwie kurtki w C&A, kazda po 20 zl (!!!!)

2025049-1-08.jpg

drugiej nie moge znalezc ale puchowa taka jasnorozowa. Normalnie za bezcen. Na stronie podaja ze 55zl kosztowala, ale mama mowi ze po 20 kazda, moze stacjonarnie jest taniej.
    W ca jest teraz - 50% na wszystkie przecenione :) też coś tam kupiłam 😂

Kciuki za wizyty :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:49

4me, Chusy lubią tę wiadomość

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2019, 08:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Wychodze do domku!

Nistera, 4me, iwwk, Pani Moł, Oleander, Pestkkaa, puszek369, aktyde85, Szczesliwa ledwo zywa, Paula_071, Veri, slodka100, PatkaPP, Kruszynka91, Rudzik1, Chusy, Milka1991, Fikus lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2019, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja wczoraj dla odmiany sobie zamowilam spodnie i takie proste czarne sandalki zamszykowe na lekkim obcasie - idziemy w lipcu na wesele (hehehe - tzn.z takim małym niemowlaczkiem to moze z godzinę posiedzimy ;) ) ale to bliscy znajomi, więc na tyle na ile się uda to pojdziemy :)
    Z wyprawką to już prawdziwy szał, wczoraj przyszły sweterkowe kocyki bawelniane <3 ciągle jeszcze kminię czego brakuje, wczoraj kupilam też już zapas waterwipes i pieluszek "jedynek" :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2019, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A w ogole to przy drugim dziecku nie kupujemy chyba juz zabawek :D żadne skip hopy i grimms nie mogą się równać z kartonem ;)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d741c359bb51.jpg

Oleander, 4me, puszek369, kama2784, Kruszynka91, Chusy, Milka1991 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2019, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Moł hahah ojj tak kartony górą! Chociaż u moich siostrzenic rządziły też garnki i patelnie :D
    Ale słodziaczka masz :)

Kama super! <3

My idziemy na dwudniowe wesele we wrześniu i tak się zastanawiam w jakim rozmiarze będę :D poczekam z zakupami do sierpnia ;)

Pani Moł, kama2784 lubią tę wiadomość

• puszek369 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2019, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pani Mol też mamy wesele w lipcu :p
    Mala zostanie z babcią, ale na poprawiny ja weźmiemy :p ciekawe jak to wyjdzie :)

3i49iei3hq4xt7dc.png

6sutskjoobk5w3d5.png
  • Paula_071 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2019, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja slabo spalam, bo wczoraj dopadla mnie teperatura 39 :(
    Moj sie urodzil 52cm 3200g czyli taki sredniaczek i chyba z miesiac nosil 56. Tylko to bylo lato, wiec za wiele mu nie zakladalam.

13.08.2015 r.
    11.05.2019 r.
  • aktyde85 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2019, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem wyczerpana psychicznie. Moją starasza córka tak daje popalić ostatnio... Od jej urodzenia mówiłam, że ona się stara zostać jedynaczka i skutecznie wybija mi z głowy pomysły o kolejnym dziecku. Gdybym się nie związała z moim mężem, to bym w życiu się na kolejne nie zdecydowała. Zlosnica po mnie, uparciuch po tacie, do tego inteligentna diablo, 4 lata a manipulacja opanowana hard level. I to wszystko w ciele aniołka. Kocham ją i uwielbiam jak nikogo, i jeszcze mam wyrzuty sumienia, bo nie wiem jak z nią postępować. Mam wrażenie, że tylko czegoś od niej wymagam, bo u niej wszystko jest na nie. To sobie ponarzekalam... ;P Obstawiam, że Hela będzie łatwiejsza w obsłudze ;)

f2w33e3kzy7745ry.png
    Karolinka <3
    l22np07wclwsxogu.png
‹‹ 892 893 894 895 896 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ