Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo prawda, że dla dziewczynek jest szał
mojej Małej dużej części ubranek nawet nie zdążyłam założyć, albo np.założyłam jej raz na 2h, potem np.ulala i trze ba bylo przebrać, a jak znow chcialam ją w tę rzecz wystroić to już było ciasnawe
teraz jest fajnie tak od roczku - jak już chodzi to jest większy sens zakladac jej sukienki
bo jak raczkowala, no to bez sensu, a jak byla malutka to było zimno więc musialaby byc w rajstopach, a nie chcialam zeby jej cisnęły brzuszek, więc wtedy to byl tylko bodziak+pajac
Dla chlopców też są fajne te ciuszki. W ogole się z mężem jaramy, że nam się parka trafiła, nic nas nie ominie, hi hi -
Nawet z uzywanymi ciuszkami na chłopaka jest problem, ja nie wiem jak oni to robia ale na kolanach wiecznie dziury. Po dziewczynkach jakos latwiej uchoeac cos na drugie dziecko.
Moja mloda ma tyle ciuchow ze niektore ubiera raz moze dwa. Samych koszulek na dlugi rekaw teraz w rozmiarze 146 ma chyba ponad 20 takich wyjsciowych + pozostale ktore sa do szurania w domu. No a teraz chlopak wiec musze kupowac od nowa.
Na chlopaka to podoba mi sie kolor miodowy/musztardowy i granatowy. A teraz jest spory wybor wlasnie w takiej kolorystyce4me lubi tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Musze przyznac ze gdybym miala kupowac na chlopaka to mialabym problem.. wole kupowac na dziewczynke, musze przyznac. Z reszta uwielbiam swoja corcie ubierac, te wszystkie fikusne spodniczki, sukienki, legginsy, dresiki wszystko jest do schrupania. : )
Moja mama upolowala dla mnie dzisiaj dwie kurtki w C&A, kazda po 20 zl (!!!!)
drugiej nie moge znalezc ale puchowa taka jasnorozowa. Normalnie za bezcen. Na stronie podaja ze 55zl kosztowala, ale mama mowi ze po 20 kazda, moze stacjonarnie jest taniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 21:35
Pani Moł, 4me, Oleander, Szczesliwa ledwo zywa, puszek369, iwwk lubią tę wiadomość
-
Oleander wrote:Nowa kolekcja HM jest piękna
na razie ceny trochę wysokie wiec też czekam na wyprzedaże
ja tam duzo kupuję i większość właśnie na wyprzedazy, za mniejsza kase.
Na necie to co najładniejsze jednak szybko sie rozchodzi. I warto miec hm clubOleander lubi tę wiadomość
-
MaMaMi, trzymam kciuki.
Oj, piękne rzeczy. Też trochę nakupowałam przy wyprzedażach, trochę 56, ale więcej 62 i 68 z myślą o lecie. Teraz tylko jesteś body z krótkim rękawem i chyba to wszystko. W przyszłym tygodniu chcę zacząć prać i prasować. Póki co obmyslam plan jak to ułożyć w szafie.
Spokojnego dnia dziewczyny.
07.2020 - 16tc👼💔
05.2019 - Zosia ❤️ -
nick nieaktualnyMaMaMi, powodzenia na badaniu.
Też takie kolorki bardzo lubię - musztardowy, granatowy. W ogole nie przepadam za ciuszkami w nadruki bajkowe, ja sama noszę raczej linie basic, zwykle jednolite rzeczy czarne, białe, szare, czerwone i niebieskie, ewentualnie paski (typu bialo-niebieskie koszule pasiaste, na potęgę w H&M)
i dla dzieci tez lubię proste, ewentualnie w delikatne wzorki ciuszki. -
Mój syn ma same Disneya praktycznie, jakieś dinozaury itd. Bardzo mi się nie podoba robienie z dziecka małego dorosłego a teraz to juz wogole szal jest na styl księcia Charlesa.
U siebie tylko jednokolorowe ciuchy najlepiej czarny
Mamami powodzenia na badaniu.
-
Chusy wrote:Musze przyznac ze gdybym miala kupowac na chlopaka to mialabym problem.. wole kupowac na dziewczynke, musze przyznac. Z reszta uwielbiam swoja corcie ubierac, te wszystkie fikusne spodniczki, sukienki, legginsy, dresiki wszystko jest do schrupania. : )
Moja mama upolowala dla mnie dzisiaj dwie kurtki w C&A, kazda po 20 zl (!!!!)
drugiej nie moge znalezc ale puchowa taka jasnorozowa. Normalnie za bezcen. Na stronie podaja ze 55zl kosztowala, ale mama mowi ze po 20 kazda, moze stacjonarnie jest taniej.też coś tam kupiłam 😂
Kciuki za wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2019, 07:49
4me, Chusy lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja wczoraj dla odmiany sobie zamowilam spodnie i takie proste czarne sandalki zamszykowe na lekkim obcasie - idziemy w lipcu na wesele (hehehe - tzn.z takim małym niemowlaczkiem to moze z godzinę posiedzimy
) ale to bliscy znajomi, więc na tyle na ile się uda to pojdziemy
Z wyprawką to już prawdziwy szał, wczoraj przyszły sweterkowe kocyki bawelnianeciągle jeszcze kminię czego brakuje, wczoraj kupilam też już zapas waterwipes i pieluszek "jedynek"
-
nick nieaktualnyA w ogole to przy drugim dziecku nie kupujemy chyba juz zabawek
żadne skip hopy i grimms nie mogą się równać z kartonem
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d741c359bb51.jpgOleander, 4me, puszek369, kama2784, Kruszynka91, Chusy, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPani Moł hahah ojj tak kartony górą! Chociaż u moich siostrzenic rządziły też garnki i patelnie
Ale słodziaczka masz
Kama super!
My idziemy na dwudniowe wesele we wrześniu i tak się zastanawiam w jakim rozmiarze będępoczekam z zakupami do sierpnia
Pani Moł, kama2784 lubią tę wiadomość
-
Jestem wyczerpana psychicznie. Moją starasza córka tak daje popalić ostatnio... Od jej urodzenia mówiłam, że ona się stara zostać jedynaczka i skutecznie wybija mi z głowy pomysły o kolejnym dziecku. Gdybym się nie związała z moim mężem, to bym w życiu się na kolejne nie zdecydowała. Zlosnica po mnie, uparciuch po tacie, do tego inteligentna diablo, 4 lata a manipulacja opanowana hard level. I to wszystko w ciele aniołka. Kocham ją i uwielbiam jak nikogo, i jeszcze mam wyrzuty sumienia, bo nie wiem jak z nią postępować. Mam wrażenie, że tylko czegoś od niej wymagam, bo u niej wszystko jest na nie. To sobie ponarzekalam... ;P Obstawiam, że Hela będzie łatwiejsza w obsłudze