Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja czuję się w miare normalnie. Mam dużo spraw na głowie i jakoś szybko mi czas leci zaglądam codziennie ale nic ciekawego się nie dzieje więc nie truję ja wizytę mam już w środę i normalnie odliczam każdą godzinę do spotkania trochę żałuję że tak późno się zapisałam ale mam nadzieję coś zobaczyć bety też nie robiłam więc nie mam zielonego pojecia co się dzieje u potomka
Mama dwojki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFaktycznie tu cicho
objawy - słabo z jedzeniem.. brzuch mnie boli - mam mocne skurcze jak tylko się trochę zdenerwuję.
Jutro ide na usg może coś bedzie widać ?
Z badań mam za mało żelaza (już biorę w Duphavit) i niski prog / więc nie wiem co będzie (ja przyjmuje już luteinę i duphaston).
Mama dwojki lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, dopisuję się do majóweczek 2019.
Byłam dzisiaj na USG, jest zarodek, tylko minusem jest, że umiejscowił się bardzo nisko w macicy.Ciasteczko77, Nowa0289, Mama dwojki, cookiemonster lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngie1212 wrote:Cześć Dziewczyny, dopisuję się do majóweczek 2019.
Byłam dzisiaj na USG, jest zarodek, tylko minusem jest, że umiejscowił się bardzo nisko w macicy.
a serduszko było już?? Kiedy się dowiedziałaś o ciąży ?
Jak się czujesz? -
nick nieaktualny
-
Przepraszam dziewczyny, ze znow Wam sie tu wtryniam z butami, ale moze to moje zle doswiadczenia z miesiecznych wstkow na fioletowej nie daja mi spokoju.
Mama dwojki, kiedy Ci wyszedl pozytyw? Bo jakby na roznych forach rozne historie sie pojawiaja?cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Angie1212 wrote:Cześć Dziewczyny, dopisuję się do majóweczek 2019.
Byłam dzisiaj na USG, jest zarodek, tylko minusem jest, że umiejscowił się bardzo nisko w macicy.
Ja idę na drugie USG pod koniec 7 tygodnia. Może już będzie serduszko?
Martwię się trochę, że czuję się świetnie Nie wiem, jak mój M. ze mną wytrzymuje!
26.08 - pozytywny test
27.08 - bhcg 252
30.08 - bhcg 1053
31.08 - pęcherzyk 2mm
14.09 - zarodek 5mm i bijące
5.10 - Maleństwo ma 2,93cm, 170/min, jest bardzo aktywne podczas USG, wesoło podskakuje, kiedy się śmieję!
19.10 USG genetyczne: Maleństwo ma 5cm, 170/min, niskie ryzyko wad
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe mamy poproszę daty porodu dopisze do listy
Malgonia pierwszy cień cienia na 6dni przed @ drugi na 3dni mocniejszy w dzień domniemanej miesiączki już widoczna
Noedograna ja nic nie widzę ale idź na betę lub spróbuj powtórzyć za dwa dni ja w piątek robiłam negatywny wyszedł w niedzielę już cien cienia -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7d19710d190.png
Nie wiem po coz Ci drugie konto. Nie moj interes, ale badzcie dziewczyny ostrozne w publikowaniu zdjec i informacji o sobie, bo rozne historie juz to forum widzialo.cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko77 wrote:Cześć witaj wsród majoweczek
a serduszko było już?? Kiedy się dowiedziałaś o ciąży ?
Jak się czujesz?
Serduszka jeszcze nie było widać.
O ciąży dowiedziałam się tydzień temu jak zrobiłam betę.
Czuję się dobrze, czasem tylko trochę podbrzusze boliCiasteczko77, Nowa0289 lubią tę wiadomość
-
Nowa0289 wrote:Gratulacje Fajnie, że już było widać zarodek.To 6 tydzień tak?
Ja idę na drugie USG pod koniec 7 tygodnia. Może już będzie serduszko?
Martwię się trochę, że czuję się świetnie Nie wiem, jak mój M. ze mną wytrzymuje!
Ciąża jest chyba troszkę młodsza niż z miesiączki, więc wychodzi troszkę o niecały tydzień młodsza, ale zarodek już był.
Ciesz się, że czujesz się dobrze, bo jak dopadną Cię mdłości to już nie będzie tak fajnie -
nick nieaktualnyMama dwojki wrote:Witam wszystkie nowe mamy poproszę daty porodu dopisze do listy
Malgonia pierwszy cień cienia na 6dni przed @ drugi na 3dni mocniejszy w dzień domniemanej miesiączki już widoczna
Noedograna ja nic nie widzę ale idź na betę lub spróbuj powtórzyć za dwa dni ja w piątek robiłam negatywny wyszedł w niedzielę już cien cienia -
Angie1212 wrote:Cześć Dziewczyny, dopisuję się do majóweczek 2019.
Byłam dzisiaj na USG, jest zarodek, tylko minusem jest, że umiejscowił się bardzo nisko w macicy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMalgonia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7d19710d190.png
Nie wiem po coz Ci drugie konto. Nie moj interes, ale badzcie dziewczyny ostrozne w publikowaniu zdjec i informacji o sobie, bo rozne historie juz to forum widzialo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama dwojki wrote:Ja mam USG za tydzień to bd 5t2 dzień gin mówił że coś już bd widać zawsze jak miałam USG to był to 7tc i wtedy widać było fajnie dzidzię i serduszko biło
zazdroszczę Ci (pozytywnie of kors) doświadczenia i wiedzy - ja jestem kompletnie zielona -
nick nieaktualny