Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja czuję się w miare normalnie. Mam dużo spraw na głowie i jakoś szybko mi czas leci
zaglądam codziennie ale nic ciekawego się nie dzieje więc nie truję
ja wizytę mam już w środę i normalnie odliczam każdą godzinę do spotkania
trochę żałuję że tak późno się zapisałam ale mam nadzieję coś zobaczyć
bety też nie robiłam więc nie mam zielonego pojecia co się dzieje u potomka
Mama dwojki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFaktycznie tu cicho

objawy - słabo z jedzeniem.. brzuch mnie boli - mam mocne skurcze jak tylko się trochę zdenerwuję.
Jutro ide na usg może coś bedzie widać ?
Z badań mam za mało żelaza (już biorę w Duphavit) i niski prog / więc nie wiem co będzie (ja przyjmuje już luteinę i duphaston).
Mama dwojki lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny, dopisuję się do majóweczek 2019.
Byłam dzisiaj na USG, jest zarodek, tylko minusem jest, że umiejscowił się bardzo nisko w macicy.
Ciasteczko77, Nowa0289, Mama dwojki, cookiemonster lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześćAngie1212 wrote:Cześć Dziewczyny, dopisuję się do majóweczek 2019.
Byłam dzisiaj na USG, jest zarodek, tylko minusem jest, że umiejscowił się bardzo nisko w macicy.
witaj wsród majoweczek 
a serduszko było już?? Kiedy się dowiedziałaś o ciąży ?
Jak się czujesz? -
nick nieaktualny
-
Przepraszam dziewczyny, ze znow Wam sie tu wtryniam z butami, ale moze to moje zle doswiadczenia z miesiecznych wstkow na fioletowej nie daja mi spokoju.
Mama dwojki, kiedy Ci wyszedl pozytyw? Bo jakby na roznych forach rozne historie sie pojawiaja?
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
GratulacjeAngie1212 wrote:Cześć Dziewczyny, dopisuję się do majóweczek 2019.
Fajnie, że już było widać zarodek.To 6 tydzień tak?
Ja idę na drugie USG pod koniec 7 tygodnia. Może już będzie serduszko?
Martwię się trochę, że czuję się świetnie
Nie wiem, jak mój M. ze mną wytrzymuje!
26.08 - pozytywny test
27.08 - bhcg 252
30.08 - bhcg 1053
31.08 - pęcherzyk 2mm
14.09 - zarodek 5mm i bijące
5.10 - Maleństwo ma 2,93cm,
170/min, jest bardzo aktywne podczas USG, wesoło podskakuje, kiedy się śmieję!
19.10 USG genetyczne: Maleństwo ma 5cm,
170/min, niskie ryzyko wad
-
nick nieaktualnyWitam wszystkie nowe mamy poproszę daty porodu dopisze do listy

Malgonia pierwszy cień cienia na 6dni przed @ drugi na 3dni mocniejszy w dzień domniemanej miesiączki już widoczna
Noedograna ja nic nie widzę ale idź na betę lub spróbuj powtórzyć za dwa dni ja w piątek robiłam negatywny wyszedł w niedzielę już cien cienia
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7d19710d190.png
Nie wiem po coz Ci drugie konto. Nie moj interes, ale badzcie dziewczyny ostrozne w publikowaniu zdjec i informacji o sobie, bo rozne historie juz to forum widzialo.
cookiemonster lubi tę wiadomość
-
Ciasteczko77 wrote:Cześć
witaj wsród majoweczek 
a serduszko było już?? Kiedy się dowiedziałaś o ciąży ?
Jak się czujesz?
Serduszka jeszcze nie było widać.
O ciąży dowiedziałam się tydzień temu jak zrobiłam betę.
Czuję się dobrze, czasem tylko trochę podbrzusze boli
Ciasteczko77, Nowa0289 lubią tę wiadomość
-
Nowa0289 wrote:Gratulacje
Fajnie, że już było widać zarodek.To 6 tydzień tak?
Ja idę na drugie USG pod koniec 7 tygodnia. Może już będzie serduszko?
Martwię się trochę, że czuję się świetnie
Nie wiem, jak mój M. ze mną wytrzymuje!
Ciąża jest chyba troszkę młodsza niż z miesiączki, więc wychodzi troszkę o niecały tydzień młodsza, ale zarodek już był.
Ciesz się, że czujesz się dobrze, bo jak dopadną Cię mdłości to już nie będzie tak fajnie
-
nick nieaktualnyJeżeli dobrze liczę -07.05.2019...Mama dwojki wrote:Witam wszystkie nowe mamy poproszę daty porodu dopisze do listy

Malgonia pierwszy cień cienia na 6dni przed @ drugi na 3dni mocniejszy w dzień domniemanej miesiączki już widoczna
Noedograna ja nic nie widzę ale idź na betę lub spróbuj powtórzyć za dwa dni ja w piątek robiłam negatywny wyszedł w niedzielę już cien cienia
-
Ja tez juz po wizycie, wiek ciąży 4 tydzień, z miesiączki 4t5d. Widoczny pęcherzyk 4,8mm, z widocznym ciałkiem żółtym 2,2mm. U mnie zarodek tez umiejscowił sie bardzo nisko w macicy, co na to twój ginekolog? Moj powiedział ze najważniejsze ze jest w macicy, ale troche mnie to martwi ..;(Angie1212 wrote:Cześć Dziewczyny, dopisuję się do majóweczek 2019.
Byłam dzisiaj na USG, jest zarodek, tylko minusem jest, że umiejscowił się bardzo nisko w macicy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyZałożyłam drugie na ovu żeby kalendarzyk prowadzić nie jestem jakaś idiotka by udawać dwie osoby nie wiem po co udostępniasz ten wpis no ale jak się czujesz teraz lepiej to się cieszęMalgonia wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7d19710d190.png
Nie wiem po coz Ci drugie konto. Nie moj interes, ale badzcie dziewczyny ostrozne w publikowaniu zdjec i informacji o sobie, bo rozne historie juz to forum widzialo.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOoooMama dwojki wrote:Ja mam USG za tydzień to bd 5t2 dzień gin mówił że coś już bd widać
zawsze jak miałam USG to był to 7tc i wtedy widać było fajnie dzidzię i serduszko biło 
słodko 
zazdroszczę Ci (pozytywnie of kors) doświadczenia i wiedzy - ja jestem kompletnie zielona
-
nick nieaktualny