Majóweczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCiasteczko Szybkiego powrotu do zdrowia ❤️ .
Asiul Super wieści z wizyty , ja to mam serce w gardle przed każdą wizytą i czasami tak mówię do mojego Pana gina a czy tu jest rączka , nosek o jak pięknie serce bije ❤️❤️❤️ to takie czasami nie do uwierzenia że nosimy takie cudeńka pod sercem ❤️❤️❤️Ciasteczko777, Asiul lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiul wrote:Jestem właśnie po usg trzeciego trymestru, dzidziuś waży 1380g i wszystko na szczęście w porządku
szyjka trochę się skróciła ale 3cm to jeszcze ok. Nie udało się zrobić ładnych zdjęć bo cały czas zasłaniała buzię rączka, ale i tak się popłakałam jak przy każdym usg
Gratulacje, super wiadomościktóry macie tydzień bo nie masz suwaczka
?
Asiul lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej! No właśnie ja tym pierwszym prasowaniem chciałam trochę bakterii "wybić" a pozniej to się nie łudzę że będę mieć ochotę i siłę na prasowanie
A lumpeksy to moja miłość, dla malutkiej mam już trochę ciuchów z SH ale też dla siebie jakieś większe swetry czy sukienki na brzuszek
Asiul super gratuluje
Ciasteczko trzymaj się, taki wirus jeszcze w ciąży ehh dużo siły dla Ciebie!
Ja również życzę nam wszystkim wszystkiego co najlepsze a tak na ten rok to lajtowych porodów bez żadnych komplikacji, zdrowych maluszków i grzecznych maluszków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 09:50
Szczęśliwa Mamusia, Veri, Ciasteczko777, Asiul lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciacho, trzymaj się dzielnie, zdrowia! Kontroluj sytuację bo może faktycznie kroplówka okazać się pomocna
Nistera, czy przy krążku całe tony wydzieliny sa norma? Dopiero się z nim oswajam, podbrzusze mnie ciągle boli ale mam wrażenie że to ucisniete do góry jelita bo z toaleta też problem
Asiul, dobre wieści, piękna waga, jaki to tydzień i dzień u Ciebie?Ciasteczko777 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja wiem że to banalne ale chwale się , kuzynka z Anglii dostarczyła mi batony o których marzyłam cała ciążę bo u nas już chyba z 10 lat ich nie ma, zjadłam 2 batony na raz wszystkim życzę takich kulinarnych orgazmow dla podniebienia haha
Szczęśliwa Mamusia, Szczesliwa ledwo zywa, Pestkkaa, PatkaPP, Chusy, Paula_071, Ciasteczko777, Veri lubią tę wiadomość
-
Wszystkiego najlepszego kobietki!
Wróciłam od dentysty, byłam jeszcze skonsultować to moje uzębienie z kimś innym czy faktycznie mam robić jeszcze dwa i okazało się, że nie ma takiej potrzeby, tylko jednego można zrobić teraz żeby mieć spokój po ciąży, ale wszystko na NFZ tylko sobie za plombę zapłacę
Mam jakiś mega słaby dzień jak wracałam do domu to mi się tak niedobrze zrobiło, śpiąca jestem, głowa boli i takie dziwne uczucie w gardle mam, bleh... Coś chyba wisi w powietrzu.
Gratuluję dziewczyny dobrych wieści z wizyt !Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2019, 11:11
Szczęśliwa Mamusia, Oleander, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
Bylam u endo. Juz nie musze przed porodem przychodzić. Mam sobie kontrolowac wyniki jakby polevialy to mam sie pokazac a jak beda ok to widzismy sie miesiac po porodzie.
Izka37, Szczęśliwa Mamusia, iwwk, Ciasteczko777, Pani Moł lubią tę wiadomość
2009 Córeczka
2017 [*] Aniolek 11tc
-
Ciacho biedne zchorowane, trzymam kciuki zeby przeszlo szybko!
Dziewczyny podopisywalam wam wizyty, przepraszam ze mnie malo ostatnio ale zabralam sie za pranie i prasowanie ze zdwojona silaSzafa przyszla, lozeczko przyszlo, nosidelko rowniez, jeszcze tylko na wozek czekam. Zrobilam tez czesc zakupow do torby szpitalnej.
A juz mi sie nudzi to prasowanie
Samari ja taka faze na snickersy mialam ostatnio, perfekcyjne polaczenie slonych orzeszkow i czekolady.. mm
Gratuluje udanych wizytSamari0702, Szczęśliwa Mamusia, Ciasteczko777 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChusy
To ty i tak masz dużo energii, ja zrobiłam.wszystko już z jakieś 2 tygodnie temu i właściwie się cieszę bo teraz nakaz odpoczynku od lekarza nie daje rady normalnie z niczym i 3/4 dnia leżę jak.przyslowiowy len co nic nie robi cały dzień, wstaje tylko ogarnąć jedzenie dla siebie i synka A tak.to siedzimy w łóżku bawimy się i oglądamy bajki bo na nic innego mi obecnie nie pozwala moje samopoczucie...A na domiar złego od tych zastrzykow normalnie mnie skóra boli,przed każdym mam taki sam stres dobrze że mąż mi robi bo chyba bym zemdlala