Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja wrote:Eh te ruchy stają się coraz bardziej bolesne.. już zapomniałam, jak to może być nieprzyjemne
Dodatkowo po tym moim spacerze dziś tak mnie krocze boli, że szok ;p -
No więc tak:pieluchy dada byly ok ale.juz nie sa bo smierdza sikami i odparzają, pampers byly fajne ale zielone,niebieskile maja mniejszy wklad i przeciekaja,nowe premium care maja jakas głupia siateczke ktora tez odparza. Tak wiec kupilam zielone pampersy 1 i 2 i tyle. Pozniej bede kombinowac. Mam mala paczke dady i premium care na test. Ale zielone pampers ponoc najlepsze ale ciezko dosteone
-
Hej dziewczyny-przyjmiecie do siebie starą czerwcówkę ☺? Moje koleżanki przeszły na fb już dawno a ja (nie posiadam fb) chciałabym pisać również po porodzie Fajnie by było dzielić się swoimi radościami,smutkami i doświadczeniem Na moim wątku raczej marne szanse a że blisko mi lipcówek (termin z om 29czerwca) to postanowiłam,że zaryzykuję
-
Lady_Dior wrote:Hej dziewczyny-przyjmiecie do siebie starą czerwcówkę ☺? Moje koleżanki przeszły na fb już dawno a ja (nie posiadam fb) chciałabym pisać również po porodzie Fajnie by było dzielić się swoimi radościami,smutkami i doświadczeniem Na moim wątku raczej marne szanse a że blisko mi lipcówek (termin z om 29czerwca) to postanowiłam,że zaryzykuję
Lady_Dior lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Ciążę znoszę nienajgorzej.Pierwszy trymestr miałam mdłości leciutko,do wytrzymania i tylko raz wymiotowałam,także pikuś ,drugi trymestr jedynie zawroty głowy w centrach handlowych i przy kasach-co pozostało do dziś.Teraz takie typowe dolegliwości typowe dla 3 trymestru-bóle bioder (apogeum m między 26-31tyg.),częste skurcze Braxtona Hicksa.To moje pierwsze dziecko będzie- wyczekane,wymodlone-zacałuję na amen normalnieWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 21:27
-
Haha Xgirl powiem Ci nocki i ranki są cieżkie-po nocnym spoczynku jak wstaje,to wszystko mnie boli ale jak rozchodzę,to jest ok W domu czuję się dobrze,gorzej jak chcę pochodzić po dworze-co chwilę łapią mnie skurcze i muszę chodzić powoli jak żółw.No ale jeszcze trochę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 21:32