Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja od zawsze nocny Marek ale wstaję też szybko-normalnie przed ciążą 8-9 (pracowałam ostatnie parę lat na 2gie zmiany) a teraz w ciąży to 6-7 Jakoś spać nie umiem.Leżę ale nie zasnę.
Nie mam wskazań do cesarski ale zawsze marzyłam o sn,więc mam nadzieję,że się uda
Mikka86 damy imię po mamie mojego partnera-Zofia Niestety nie doczekała wnuczki,bo zmarła 2tyg.po połówkowych ale już imienia nie chcieliśmy zmieniać.Od zawsze było uzgodnione,że albo Zofia albo Weronika-po mojej mamie Ucałuj sunie ode mnie hihi :* Kocham zwierzęta ale mam tylko 2kanarki i zeberkę australijkąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 21:46
-
anngelikamarta wrote:No i właśnie mi przypomniałaś że jeszcze pod prysznic japony muszę kupić 🙆♀️
Ja dzisiaj chodziłam jakieś 2,5h po sklepach z tymi moimi ruchami i mnie tak samo boli 😭brzuch cały twardy a o bólu przy sikaniu nie wspomne🙄anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Ludzie jak ja się dzisiaj narobiłam.. Wstąpiła we mnie energia sprzed dzumy, a i ruchomosc szyi się zwiększyła znacznie, więc zabrałam się za taras. Ogólnie syf, sodoma i gomora. I wszedobylskie koty.
Teraz jest tak pięknie ❤️ Pięknie, czysto, a ile miejsca!! Koty wracały jak bumerang, ale dostały ze szlaucha i chyba w końcu pojęły o co mi chodzi. Jestem z siebie mega dumna.
Poruszacie ważne tematy widzę. Wg mnie dzieciństwo przede wszystkim należy zrozumieć, zaakceptować i się z nim pogodzić. To jest krok pierwszy. Obwinianie kogokolwiek nie ma sensu, ale trzeba wiedzieć, kto robił źle i kto, czym nas zranił/uszkodził. Dzięki temu zrozumiemy, co nami kieruje w wielu aspektach. Ale nigdy nie zrozumiem ludzi, którzy "piją, bo tata pił, więc i ja mogę" itp. To nie jest usprawnienie.
Mój mąż np. widzi, że jego ojciec źle postępuje i wie, że zjebal mu psyche, ale zawsze go broni, bo atak na ojca odbiera jako atak na siebie. Zero pogodzenia się z dzieciństwem, krok pierwszy nigdy nie został wykonany. Ostatnio jak rozmawialiśmy o tym, że jego siostrzenica lat 4 jąka się, bo panicznie boi się krzyków dziadka na jej mamę i babcię to jego pierwszą reakcją było "o matko, biedny! Przecież ten człowiek się załamie jak się o tym dowie! Tylko mu nic nie mówcie". No kuźwa jak mi go żal.. Kij z 4-latka, przed którą całe życie.
Czarna kawa na maxa zazdroszczę teściowej. Moja jest kochana, ale w inny sposób, że tak to ujmę 😋
Lady Dior witaj! To mówisz, że ile masz lat? 😉 -
Casjopea witam-zatrzymałam się na liczbie 23 haha Jak alco kupuję,to zawsze chcą dowód widzieć Pewnie przez mój niski wzrost-całe 157cm
Dziewczyny,czy pojawiła się już u Was ta pionowa linia na brzuchu? U mnie na razie nie ale ja z tych bladych,więc może wcale się nie pojawi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 22:21
-
Lady_Dior wrote:Casjopea witam-zatrzymałam się na liczbie 23 haha Jak alco kupuję,to zawsze chcą dowód widzieć Pewnie przez mój niski wzrost-całe 157cm
Dziewczyny,czy pojawiła się już u Was ta pionowa linia na brzuchu? U mnie na razie nie ale ja z tych bladych,więc może wcale się nie pojawi.url=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
No u mnie na razie ani śladu i się zastanawiam, czy jeszcze może wyjść.Pępek to mam już całkiem płaski Śmiesznie to wygląda hehe Na razie mam 8,5kg.na plusie a przyznam,że jem jak pasibrzuch-do słodkiego mnie mega ciągnie ale staram się oczywiście też coś zdrowego.Kazdego dnia jem owoce a z warzyw to królują pomidorki i marchewki
-
Lady_Dior wrote:Casjopea witam-zatrzymałam się na liczbie 23 haha Jak alco kupuję,to zawsze chcą dowód widzieć Pewnie przez mój niski wzrost-całe 157cm
Dziewczyny,czy pojawiła się już u Was ta pionowa linia na brzuchu? U mnie na razie nie ale ja z tych bladych,więc może wcale się nie pojawi. -
Tez mam te linie ale nie jest jakas mocna. Pepek troche odstaje.
Aaaaale jestem zmeczona. Jedzenie, spacerki i lezenie na kanapie mega mecza😆 Ale no, ja dzis rodzilam z moja sis wiec pewnie dlatego tak padam😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 23:20
-
No lody pycha a w ciazy to mnie tak do nich ciagnie, ze masakra.
W ogole mozna przegiac z cukrami w ciazy jesli nie ma sie cukrzycy? W sensie zaszkodzic dziecku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2019, 23:23
-
Halo halo wstawać!
Ja nie mam tej linii a pępek czasem lekko wystaje a czasem nie 😆
Wczoraj miałam taki mocny ból brzucha jak na okres i twardnienia przez 1,5-2h że myślałam że umrę, no spa, apap, magnez i ciepły prysznic w ruch i potem dopiero w miarę przeszlo😏nie wiem już czy to jakieś przepowiadajace ciągle czy wczoraj za dużo się nachodzilam😏
Lady_Dior witamy w naszych nieskromnych progachLady_Dior lubi tę wiadomość
-
A no i miałam iść dzisiaj na badania i oczywiście nie pójdę bo tak jak pamiętałam żeby nie jeść tak zapomniałam żeby mocz pobrać 🙂🙃🙂🙃🙂 muszę iść jutro a nie wiem czy wyniki będą na czwartek i czy nie będę musiała przełożyć wizyty HIHI🤬🤬🤬