Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady_Dior wrote:Ehh zastanawia mnie jedno-dlaczego chce "uciec" i to wiedząc,że niebawem zostanie ojcem.Wie doskonale chyba,że jak nigdy będzie potrzebny...
Mój mąż np gdy byłam w pierwszej ciąży rzucił się w wir hodowli królików 👍
Przeczekalam, nic nie mówiłam.. W końcu się ogarnął i "wrócił" do mnie i naszego nienarodzonego jeszcze dziecka. Z dwojga złego wolałam króliki niż inne baby 😆
Poza tym w ogóle faceci to kosmici.
Mąż mojej koleżanki, ojciec trójki dzieci, dotychczas wzór cnót wszelakich, nagle odjebal numer stulecia i za ich ostatnie pieniądze kupił sobie.. Motor. A ich auto naprawdę jest w stanie tragicznym i ta koleżanka ciągle go męczyła o zakup nowego. No ale mają motor. I weź tu człowieku bądź mądry.. -
Messy92 wrote:Wpadłam na chwike zapytać czy mkze zauwazylyscie u siebie odchodzenie czopu sluzowego? Martwię się bo ja zauważyłam wczoraj i mam dużo więcej śluzu teraz co prawda brzuch mnie nie boli i wszystko okej ale jednak się stresuje
Daj znać jak sytuacja.Messy92 lubi tę wiadomość
-
Mieliśmy razem coś otwierać w Polsce, o kursach Polska-Holandia nie było mowy. Mieliśmy skupić się na powrocie do Polski, od nowa mieliśmy zapuścić tu korzenie, zrobić remont, załatwić sprawy urzędowe z Holandią, zacząć nowe życie w 3 na miejscu w Polsce, z czasem rozkręcić własny biznes we dwoje. Taki był plan.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Napisałam do Niego przed chwilą żeby przyniósł mi z dołu tabletki, bo nie mogę łazić tak po schodach, a zapomniałam wziąć a brzuch mnie boli. Nawet na mnie nie spojrzał, dał bez słowa i wyszedł..
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
W sumie jak juz podjal decyzje to masz dwoe opcje,albo sie o to klocic albo schowac dume do kieszeni,powoedziec ze jest Ci przykro ze Cie zlał.w.decyzji ale skoro zdecydowala sam to trzymasz kciuki za biznes,chcesz o tym posłuchać i takie tam. Lepiej wyjsc na tą dobrą czasami. Dzieki temu moze nie bedzie sie czaił z kolenymi akcjami
-
Drobinka91 hmmm no poważna sytuacja.Jesteście małżeństwem,więc już nie jest tylko "on" ale Wy.Jeśli faktycznie mu zależy na takiej a nie innej pracy,bo chce zapewnić Wam najlepszy start-to szkoda,że zwyczajnie nie potrafi na spokojnie z Tobą o tym porozmawiać.Nie wiem,czy coś wskurasz skoro on taki uparty No ale mógłby przyjść choć porozmawiać
Casjopea ale to chyba jakiś młody,niedojrzałe tatuś nie?? Kto kupuje motor za ost.pieniądze mając 3jkę dzieci 🙈 Dobrze,że Twój mąż przyszedł po rozum do głowy o czasie
-
Ja dzisiaj właśnie postanowiłam wyjść na dobrą. Ciężko mi to przyszło, ale dałam radę i się opłacało. Małej dzisiaj zaczęło ropiec oko w żłobku, więc mąż dostał zlecenie na zakup kropli do oczu. Nie mogłam tego zrobić sama, bo skończyły mi się recepty, a w domu nie mam nic, gdyż nigdy nie miała podobnej przypadłości. Powiedział, że przywiezie je koło 18. Wie dobrze, że młoda o 19 już śpi. No i oczywiście krople, a wraz z nimi on, dotarły do nas przed 20. Normalnie już bym go smsowo zmieszala z błotem i wysłała do diabła, ale się powstrzymałam uznając, że musiał mieć ultra ważny powód, dla którego nie dojechał na czas. No i faktycznie miał. Nie mógł nawet nijak dać mi znać.
No dobra, może po prostu nie że wyszłam na dobrą, ale chociaż nie wyszłam na okropna 😆 Tak czy siak może być racja w tym, co mówi KarolaJJJ. -
Ale jak mógł podjąć decyzję sam będąc w małżeństwie za wspólne pieniądze? No chyba jest coś nie halo.. I to jeszcze z mamusią, gdzie plany były inne. Nie wiem mam ochotę do Niego iść i zrobić Mu wojnę stulecia że tak łatwo Mu wszystko przychodzi, szczególnie wiedząc że mam problemy teraz z ciążą i to normalne że nie powinnam się denerwować
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Ja znowu mam wrażenie,czytając tę historię, że mąż Drobinki91 dobrze wiedział,że jej się to nie spodoba i dlatego od razu ten atak "i tak zrobię jak chcę"
Racja to są Wasze wspólne pieniądze-nie tylko jego.Musicie tak,czy siak porozmawiać ale nie musisz się godzić,by busa kupił za Twoje pieniądze.
Ja przyznam,że nawet jeslibym wyszła za mąż,to konta i tak osobne byśmy mieli.Na wspólne potrzeby i teraz na dziecko zawsze się składamy ale konta mamy osobne,żeby nie doszło do takich niejasnych sytuacji... -
Moze to dziwnie zabrzmi ale ja sobie nie wyobrażam mieć z mężem wspolne konto. Gdyby nie daj Boże jakaś sytuacja itp wole jak mamy oddzielnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 22:42
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Drobinka91 ja to bym przestała się odzywać choć bywa i u mnie z tym mega trudno i ciężko okropnie ale w mega sytuacjach czyli dotąd w naszym życiu raz przestałam się odzywać i chodziłam uśmiechnięta. Wychodziła z domu bez słowa, gitiwalam to co lubiłam, oglądałam swoje filmy, czytałam książki trzy dni, ale tylko w dzień awantury łzy mi poleciały. Uznałam "kurwa co jak co ale ja w ciąży płakać przez niego nie będę! to on ma zabiegać teraz i starać się by było ok" i daj mu też czas 😘 powodzenia 😘
-
A ja nie wiem które wybrać 😂
1.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60240138a3c2.jpg
Czy?
2.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1abd98570e9.jpg
Maz stracił cierpliwośc już do mnie i poszedł spać a ja dalej myślę 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2019, 22:57
-
33Sylwia wrote:A ja nie wiem które wybrać 😂
1.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/60240138a3c2.jpg
Czy?
2.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a1abd98570e9.jpg
Maz stracił cierpliwośc już do mnie i poszedł spać a ja dalej myślę 😂😂😂 -
33Sylwia wrote:Nieee tego jeszcze nie było od godziny mój "brzuch" nie śpi. Specjalnie pisze "brzuch" bo moje dziecko tego by mi nie zrobiło 😂😂😂
W każdym razie DZIEN DOBRY 😘