Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:I wszystko ok?
Dzieki Mikaja
Kurde to wieksze dzieci tez spia w spiworach? 🤪
Nie wiem jeszcze dokładnie. Miała cc pod narkozą.
Mój musi, bo nie da rady pod kołderką przez te jego buty ortopedyczne z szyną do spania.
Także do 5rż będzie tak spał. -
Dojechały fronty o 20! Świetnie!
Mikaja tak szybko coś - mam nadzieję że nasza paka dotrwa do cudownego 38 tyg 😍 jakoś wytrwamy.
Xgril od koleżanki syn śpi do teraz w listopadzie będzie miał 5 lat więc chyba do póki wejdzie to luz 😁
Po dzisiejszych moich akcjach Mały squruje na całego. Mąż zabrał nas na spacer po 21 😂 ale za bardzo szalał mi brzuch - odwdzięczał się za moje histerie 😑
Jutro dzień matki, osobiście nie lubię, nie obchodzilabym wcale...
Spokojnej nocy dla Was i kolorowych snów 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2019, 22:41
-
Sylwia jest o materacach w pierwszym poście ja mówię tylko - minimum 10cm grubości
Dziewczyny na forach polecają firmę haeva czy jakoś tak
Ja osobiście nie polecam tych eko sreko gryka kokos.,gryka wkurza bo szeleści no i jest ryzyko robaków :0
Znajoma miała właśnie w materacu robaki, mnie raz w szafce kuchennej z maka gryczana się zaległy tez, cholera wie co gorsze.
Ja z okazji dnia matki nie śpię od 4. Mały do nas przypelzal, ja mam zatkany nos, gluta na gardle i nie mogę sie ułożyć tak żeby moc oddychać ok - czuje ze mi tlenu brakuje -
Ja się wyśpię może na emeryturze. Ale dziadki chyba sobie poradziły, bo nie dzwonili, tak więc jestem z nich dumna 😎
xgirl, mikaja, Casjopea, Czarna_kawa, Sylka135, Eluska lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Witam z rana
Wróciłam po 22 wczoraj.Sukienka sie sprawdziła ale kużwa rajtuzy już nie .Kupiłam specjalne ciążowe na 2 i 3 trymest i porażka krok miałam 10 cm poniżej takie krótkie były 🙈🙈🙈
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ef013b1b552c.jpgxgirl, kinga27.30, Lady_Dior, Aska1994, mikaja, Czarna_kawa, Hiszpaneczka, Sylka135, Emma_, Kamsza, Eluska lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny Ja wczoraj miałam problemy z chodzeniem-naprawdę nie wiem co to miało być ale chyba mała schodzi coraz niżej,bo i przy szyjce czułam jakieś kłucie.Po galerii szłam tiptoczkiem,wejść i wyjść z auta to naprawdę wyzwanie.Mam nadzieję, że dziś chód nie będzie mi sprawiać bólu,bo chcielibyśmy do Ikei się wybrać,gdyż w naszym nowym domu jeszcze stolików brakuje 😄 No ale w razie w tam są wózki inwalidzkie także ten 😉
Adria fajnie,że choć sukienka się sprawdziła Fajna taka cielista
Mikaja zdrówka-oby nie rozwinęło się bardziej.Ja właśnie se zdałam sprawę, że nic się mi w tej ciąży nie przyplątało-ani razu chora nie byłam ale ja bezmigdałowa to pewnie dlatego
Mikaja właśnie miałam pytać-jakie środki na ból podczas porodu w UK masz do wyboru? U nas w Nl zzo,gaz i morfina. -
...kontynuując Z okazji dnia matki o 7 mi zadzwonił kurier z Pl, że będzie za 15 minut, a że o 4:30 wyniosłam się od chłopaków do drugiego pokoju, to ja wstałam do kuriera - jeszcze mu kawę na drogę robiłam
...a oni dalej śpią. 8:09 - szaleństwo Ale niech śpią Matka dostała ferrero rocher, to zaraz kawę robię
Mała się tak rozciąga, że aż mnie boli miejscami - kluska moja Mówiłam wczoraj do męża, że ciekawe, jak wygląda, a on powiedział tylko - 'no jak to, śliczna jest na pewno' Zaczyna chyba w końcu przejawiać jakieś uczucia Zapewne będzie zakochany w córeczce tak samo, jak w synku -
xgirl wrote:Adria, jak sie robi taki awatar, ktory masz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2019, 09:15
-
Lady_dior dziękuję :* aczkolwiek mam wrażenie, że z dnia na dzien jest coraz gorzej. Tyle, ze ja nic nie robie, zeby to przeszlo - chyba w koncu musze jakieś dzialanie wprowadzic.
Z Twoim chodzeniem, to mam nadzieję, że Ci się spojenie nie rozchodzi, bo to taki objaw typowy ten ból. Ja miałam tak przez chwilę, ale przeszło więc oby i Tobie przeszło. Wiem, jakie to bolesne potrafi być.
Co do znieczulenia to jest:
- gaz - super dzialal, cala noc na nim jechalam przez co mam wrazenie spokooddychalam na skurczach
- można miec swojego tensa - zastanawiam sie czy tym razem tez sobie wypozyczyc, ostatnio troche pomogl - nie dzialał przeciwbolowo - raczej wkurzalo mnie to i odwracalo uwage od bolu wlasciwego
- petydyna - to jest w zastrzyku domięśniowo - probowalam, u mnie nie zadzialalo
- no i zzo czyli epidural