Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mialam w nocy ciagle jakies schizy ze mi sie porod zaczyna. Nic sie w sumie nie dzialo ale jakos tak dziwnie sie czulam,wkladke co chwile zmienialam bo mokra ,robilam test na wody,lekko zmienil zabarwienie ale tylko raz,rano juz ok,dzisiaj kupilam tena lady na nietrzymanie moczu bo sa chlonniejsze. Mialam rozpieranie w kroczu,w krzyzu i bol brzucha ale to wszystko dosyć lekkie,nie był to duzy ból
Wczoraj tez jakis niepokój mialam od rana i uporzadkowalam szuflade dziecka i szafke z kosmetykami,naszykowalam ubranka na wyjscie,torbe do szpitala ogarnelam na tip top. A noc taka własnie dziwna. Chyba organizm zaczyna dawac sygnały ze zbliza sie ten dzien. W sumie to tylko ok 3 tyg zostaly.
Niby nic mi nie jest ale czuje ze cos sie dziej. Dziwne do opisania. Z Młoda to samo mialam woec troche sie podjarałam. I tak pewnie urodze w terminie🙄
-
Emma_ wrote:Hej, Adria. Nie mam insuliny, czekam na informację, kiedy mam czerwcową wizytę u mojego diabetologa, i pewnie wtedy się dowiem, co dalej robimy. Wczoraj podsumowałam sobie cukry z ostatnich 14 dni i wyniki takie: 88, 89, 87, 93, 99, 91, 89, 88, 80, 80, 83, 84, 81, 87. I dziś 97. Niby nie tak źle, a jednak denerwuję się bardzo.
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
X, tak, wypić piwko. 0%, poczytać książkę do późna w nocy, zjeść słodycze i lody bez chowania się po kątach 😋 i wysikać w samotności!
Casjopea lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:X, tak, wypić piwko. 0%, poczytać książkę do późna w nocy, zjeść słodycze i lody bez chowania się po kątach 😋 i wysikać w samotności!
-
xgirl wrote:Adria sexy😎🙊 Co to za impreza?
Karola uuuu ale emocje🤪 Kiedy nastepna wizyta u lekarza?
Ciekwawe jak tam Messy i jej czop -
Aska1994 wrote:X, tak, wypić piwko. 0%, poczytać książkę do późna w nocy, zjeść słodycze i lody bez chowania się po kątach 😋 i wysikać w samotności!
Adria😂😂😂😂 Udanej zabawy -
Adria, nie martw się, następna taka okazja za jakieś hmmmm kilka...naście? lat 😂 nie wierzę w cuda, że moi rodzice zdecydują się zająć trójką dzieci naraz.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Moi się pierwszy raz odważyli wziąć obydwóch. Starszaka by nie oddawali najchętniej, ale moja córka to żywioł i dziadki czasem nie nadążają 😉 miedzy mną i bratem jest 4 lata różnicy, mieli na codzień do pomocy babcię i ciotki, więc nieprzyzwyczajeni.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Xgirl nie, już nie wracam. Zjeżdżamy w pazdzierniku mam nadzieje. Taki jest plan a życie pokaże.
Nie 35tygodni brzmi dumnie aaaa to już
Czarna_kawa odpoczynek z trzylatkiem haha
Karola niezłe. Trochę by się chłopak teraz pospieszył. Lepiej niech jeszcze posiedzi
Powiem Wam ze nastawiam się tak pozytywnie do porodu SN. Oczywiście nie wiadomo czy się uda ale myśle ze dobre nastawienie nie zaszkodzi. Ostatnim razem szlam na zasadzie będzie co ma być wiec olewka a teraz staram się jakoś nastroić na to -
Adria fajna sukienka. Udanej zabawy.
Karola jeszcze trochę trzymaj. Już niedługo😊😘
A ja dzisiaj zrobiłam ogórki malosolne 😋😋😁😊 mąż wszystko zorganizował bo tak od 3 dni trulam mu o tych ogorkach 😁😁😁 -
Kamsza wrote:Adria fajna sukienka. Udanej zabawy.
Karola jeszcze trochę trzymaj. Już niedługo😊😘
A ja dzisiaj zrobiłam ogórki malosolne 😋😋😁😊 mąż wszystko zorganizował bo tak od 3 dni trulam mu o tych ogorkach 😁😁😁
ale bym zjadła ogórków małosolnych
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Trzymam,trzymam ale juz chce zeby byla ta polowa czerwca,wole bolace cycki,zarwane noce i latanie z praniem 2x dziennie niz ta ciagla niepewność. Jak sobie zrobilam podsumowanie to wyszlo mi ze ta ciaza strasznie stresujaca byla. Najpierw brak tetna,pozniej krwawienia,krwiaki,odklejanie,infekcje ,szpital,szyjka,zwapnienie na sercu i te skurcze. To straszenie ze nie donoszę,ze poronie,ze urodze wczesniej,ze cięcie,ze jednak sn,ze pessar,ze zagrożenie hellp...Tyle tego ze 90%ciazy bylo jednym wielkim stresem i nakrecaniem sie. Mam dosyc juz.
-
Karola czasem też tak czuję jak wstaje w nocy znowu z bólami. Czekam aż wkoncu to się skończy ale z drugiej strony cieszę się z każdego przetrwanego dnia i że mała jest w brzuszku. Wiem że ci ciężko. Ale pomysl ile przeszłas przez te miesiące a tu już prawie koniec. Tyle znioslas więc końcówkę wytrwasz napewno 😘😘😘
Hiszpaneczka zapraszam na malosolne jak się zrobią😊