Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hope, łączę się w bólu 😁 Cypiś mi nie wybaczy, jak po przedszkolu nie będzie placu zabaw, z resztą Monia też.
My niedawno ze sklepów wróciliśmy, zaraz muszę obiad robić, ciuszki pierwszą partię do pralki wsadzić, a jest tak gorąco, że mam dość!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja pitole ale upał. A ja oczywiście muszę dziś do diabetologa i do pracy 😕 zaraz się rozpuszcze w SKM-ce masakra w 21 wieku bez klimatyzacji no paranoja jakąś. Na dodatek wioze do pracy tort ciekawe czy mi się nie rozpuści.
-
Nie ja już nie pracuje od końca listopada. Jadę na ploty kawę i torta 😁 no chyba że go nie dowioze 😁
-
Hiszpaneczka, super że idziecie do domu 🙂 tam będzie łatwiej wszystko ogarnąć. Nie nastawiaj się, że masz mało pokarmu, noworodek ma malutki żołądek i dużo nie potrzebuje. 😉 Po prostu chce bliskości z Tobą, też musi się zaklimatyzować do życia poza brzuszkiem, a jesteś osobą, którą najlepiej zna i przy której czuje się bezpiecznie.
Hiszpaneczka lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Hejka! 😊
Xgirl, dziwne, że są takie ciężarne, które nie mają objawów co? 🙈
Choć ja w sumie oprócz skurczy i bóli to też większych objawów nie mam. 😁 zgaga minęła, ból pleców w sumie też, kataru nie mam już takiego i te inne rzeczy też już minęły. Nawet noce w miarę przesypiam, gdybym nie wstawała siku to w ogóle bajka. Teraz mam tylko poobijane żebra i często chce mi się spać w najmniej odpowiednich porach. 😁
Eluśka a co wczoraj robiłaś? 🙂 lenistwo w naszym przypadku jak najbardziej wskazane!
Ja lenie się w sumie od kilku tygodni. 😁 Narazie jeszcze leżę na leżaku w cieniu, wiaterek wieje, mąż poszedł robić kawę, żyć nie umierać. 😉 potem pewnie schowam się do domu, włączę wiatrak i zalegnę na kanapie. 🙈 A wieczorkiem na szkołę rodzenia, dziś ma być o karmieniu piersią, więc chcę jechać, w poniedziałek odpuściłam.
I zamówiliśmy przed chwilą hamak dwuosobowy do ogrodu, już się nie mogę doczekać. 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
xgirl wrote:Mikka szacun, seriourl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
_Hope_ wrote:
Po każdym porodzie się puchnie niestety. Ja teraz jestem w szoku bo jestem stara i gruba i nie puchne ale codziennie pije pokrzywe z cytryna. Może to jednak działa?
Na mnie niestety pokrzywa nie działa też pije codziennie . Ja też jestem stara i jeszcze nigdy tyle nie ważyłam -71kg 😤😤😤
-
Aska1994 wrote:Hope, łączę się w bólu 😁 Cypiś mi nie wybaczy, jak po przedszkolu nie będzie placu zabaw, z resztą Monia też.
My niedawno ze sklepów wróciliśmy, zaraz muszę obiad robić, ciuszki pierwszą partię do pralki wsadzić, a jest tak gorąco, że mam dość!
Dziewczyny Zazdro dobrego samopoczucia i łatwych ciąż 😍 ja już odliczam. Głównie zastrzyki 😉
Znalazłam kawałek ślicznej tetry w szafie. Muszę pociąć i obszyc bo to ostatnia opcja żeby z niej skorzystać 😁 -
Mikka mimo to szacun bo jednak jest ciezej, czlowiek sie szybciej meczy, nogi plecy bola, brzuch ciazy, itp nie mowiac o innych dolegliwosciach jesli sie pecha ma.
Hope ale heparyne musisz brac tez w pologu nie? -
xgirl wrote:Mikka mimo to szacun bo jednak jest ciezej, czlowiek sie szybciej meczy, nogi plecy bola, brzuch ciazy, itp nie mowiac o innych dolegliwosciach jesli sie pecha ma.
Hope ale heparyne musisz brac tez w pologu nie?
jestem ciekawa ile jeszcze tej Heparyny bede brała. Ale chyba ok 2 tyg.
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Tak. Niby hematolog napisał że 6 tygodni czyli cały połóg ale za tydzień zapytam gina i liczę że po 2 tygodniach odstawie. Za to insulinę od razu odstawiam więc już będzie super 😉
-
xgirl wrote:Hope a Ty czemu heparyne bierzesz?
-
xgirl wrote:Mikka mimo to szacun bo jednak jest ciezej, czlowiek sie szybciej meczy, nogi plecy bola, brzuch ciazy, itp nie mowiac o innych dolegliwosciach jesli sie pecha ma.
Hope ale heparyne musisz brac tez w pologu nie?url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
No ok ale mimo wszystko
Ja bym nie dala rady, co chwile musze sie klasc i mi slabo. A teraz nawet lezec nie moge normalnie bo mi jescze gorzej;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2019, 11:58