Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Te nowe odcinki Suits chyba są na HBO GO! Jeszcze też nie zdążyłam obejrzeć.
Chirurgów nie ma nigdzie więc dupa pozostają nielegalne strony 😁tka_aa lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Mikaja co do kursu jezykowego-no masz racje
Te wszystkie dr housy, siutsy, czy big bang theory serio bardzo rozwijaja slownictwo
Prawda! Dzięki Plotkarze zdałam maturę ustna z angielskiego 😁tka_aa lubi tę wiadomość
-
xgirl wrote:Jej jaka infekcje masz? Ale wszystko ok?
Kurcze 5 cm rozwarcie, wowZycze duzo sily i zazdroscze, ze to juz
Dziękuję ❤️ -
mikaja wrote:Ale to chyba ten sezon 7, bo sezon 9 startuje w lipcu wlasnie
Ja się zatrzymała na sezonie kiedy Mike odszedł więc wszystko po tym sezonie jest dla mnie nowe.😁 Szczerze to nie wiem czy chce oglądać go dalej bo boję się rozczarować. -
nick nieaktualny
-
mikaja wrote:Lecę spać dziewoje, bo od 4 dzis nie spie
Angelika jeszcze raz kciuki !
Dobranoc 😘 -
tka_aa wrote:X, dubbingują zajebiście - w sensie dokładnie, ale mnie to tak denrwuje, że nie ma oryginalnych głosów.... ;P
Ja oglądałąm chyba 3 sezony Lustra. Pierwszy odcinek ze świnią i premierem rozwalił mi mózg
Angelika, trzymaj się ! A gdzie Ty rodzisz? Już niedługo utulisz maluszka. Mysl o tym !Super! A dają Ci coś na ten ból?? Mąż z Toba może być?
Nie dostaję nic bo nie piszą się skurcze a tak mnie boli ze rozerwie mi chyba kregoslup zaraz
Nie może, pojechał do domu i pewnie jak jutro przyjedzie po pracy to będzie po wszystkim
Mikaja, Lidzia dziękuję kochane ❤️Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 23:41
-
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Mikaja uwielbiam serial seks w wielkim mieście moglabym oglądać w nieskończoność 😉
Gotowych na wszystko tez nie ma
-
Ja też spadam spać. Dobranoc 😘
Angelika Powodzenia! Mam nadzieję że jak rano się obudzę to Ty już będziesz tulic swojego synka 😘anngelikamarta lubi tę wiadomość