Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Dla mnie to ktg jest do dupy. Jak musialam chodzic po terminie na ktg to polozna mi mowila o ma pani skurcze pewnie zacznie się dzisiaj porod a ja nic nie czułam i nic się nie ruszylo 😉
Kurcze, to po kiego wysyłają na to KTG? Dla mnie to np problem - wycieczka z rana , 30 km w jedna strone , bo muszę jechac na KTG do szpitala do Wawy. I jeszcze się meczyć i czekać .
Ej, czy wa steż tak bolą sutki ? I w ogole tez macie takie przerażające piersi? Czerwono, bordowo, brązowo blade? ;p -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sylka ja jak widze wypadek itp to ide dalej a nie stoje jak malpa i sie gapie. Nie musi sie od razu wielce pomagac jesli karetka juz jest czy pomaga ktos inny. Jasne, jakbym byla pierwsza, ktora wypadek widzi to bym zadzwonila po karetke ale tak to ide dalej bo uwazam to za wsiowe tak stac i sie gapic.
-
X, ja mam włąsnie podobnie. Aż się ich boję ;O
Sylka, tego się dowiemy jak nas by to spotkało i chyba jednak wole żyć w niewiedzy.
Chociaz moje nastawienie sie zmieniło do udzielania pomocy po kursie pierwszej pomocy na studiach. Mieliśmy super wykładowcę, który nas zaraził 'pomaganiem', byłam na to bardzo najarana i wtedy na pewno bym pomogła. teraz po 10 latach trochę ten zapał przygasł, ale nadal mam w głowie, że chyba trzeba zareagować i mam taki odruch. tylko często wtedy inni hamują -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tkaa czasami mnie bolał przez treningi ale później ustalo
Jestem na porodowce rozwarcie 7cm skurcze 95% zaraz tu farbę że ścian pozdrapuje -
Anngelikamarta powodzenia kochana 😘😘😘za niedługo będzie po wszystkim i będziesz tulic Antosia. Trzymaj się. Antos wynagrodzi ci ból porodowy😘😘😘🌺🌺🌺
anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Xgirl moje cyce podobnie wyglądają - pomijając zaschnięte mleko :p to jednak normalne :p są ciemniejsze od progesteronu. Kiedyś czytałam ze to po to żeby dziecku było łatwiej trafić :p
Angelika kciuki!! To już ta głupia faza 7-10cm bolesna w ciul i pamietam położne mówiły ze 80-90% rodzących wola wtedy o znieczulenie
Mam jednak nadzieje ze albo już przesz albo po wszystkim się tulicie -
Śniła mi się nasza pierwsza strona na której było napisane że urodze 28.06. 😁
Angelikamarta mam nadzieje ze juz jesteś po i tulisz swojego synka ❤️anngelikamarta lubi tę wiadomość