Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lidzia czemu nie śpisz?
Dla mnie ten 28.06 to taka przykra data bo tego dnia dowiedziałam się ze serce mojego pierwszego dziecka nie bije. Chciałabym tej daty uniknąć jako porodowej a z drugiej strony może dobrze by było zastąpić przykre wspomnienia szczęśliwymi. -
Widzę że nie tylko ja nie śpię 😋
Lidzia nigdy nic niewiadomo zaraz masz ciążę donoszona. 😊
Mikaja tule 🤗🤗😔😔😔 niezależnie kiedy się zacznie będzie to piękny czas dla ciebie i maluszka. A o pierwszym dziecku napewno nigdy nie zapomnisz bo zawsze bedziesz nosiła w sercu. 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 05:57
-
Mikaja trochę wyrozumiałości potrzebujemy. Mój mąż ciągle mi mówi że współczuję mi bo widzi jak mi ciężko a jak się pyta to u mnie zawsze wszystko ok. ja to sama jak już spać niemoge i zaczynam się kręcić to wstaje. Dzisiaj np o 5 rano gotowalam sobie zielona fasolke żeby zjeść 😁😁😁 Niewiem jak mój organizm daje rade funkcjonować 🤔🤔🤔
Jestem ciekawa jak tam angelikamartaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 06:24
-
Po pierwsze to jest gorąco 😐 po drugie za jasno i chciało mi się siku teraz mąż się kręci bo do pracy idzie pewnie mi się jeszcze oko zamknie jak wyjdzie 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 06:34
-
nick nieaktualnyAngelikamarta pewnie uczy się nowej roli bycia mama 😉 Mikaja rozumiem Cię tez nie chciałam urodzic 22 grudnia z yych samych względów, ale paradoksem jest to ze moja obecna ciąża jest zblizona data do pierwszej wtedy termin miałam na 20 lipca a teraz na 15 tego 😉
-
Przez Angelike to ja urodze. Czekam na to jej dziecko jak nie wiem.
Ja sie meczylam do 4 rano z bólami,ciekawa i nowa sprawa bo najpierw mam mega kłucie w szyjce,(niesamowity ból),pózniej idzie w dół brzucha jak na okres,twardnienie brzucha,dalej w krzyż i znika. I w takim ukladzie cała noc. Do tego 4 wkładki mokre.Nie zeby z nich kapało ale mokre byly całe. Zero plamienia itp.
Ciekawe co mi wymysla wieczorem....
Co do wyjazdów to ja juz bym sie bała ale ze wzgledu nawet na mozliwosc kolizji albo wypadku, ruch sie zaczał wakacyjny i ludzie jeżdża jak kretyni. No i w ogole jakos tak ta końcówka ciąży to niepewna,zmiana ciśnienia,klimatu i samo idzie.
Jak wymieniacie miasta to jest tu jeszcze serce czarnego śląska😁
-
nick nieaktualny
-
LidziA89 wrote:Karola dopiero wieczorem idziesz do szpitala?
-
Ja się z tego wszystkiego wzięłam za oglądanie porodów na yt i leze w kałuży łez wzruszenia
no nie mogę
tak mnie poród SN przeraża ale jednocześnie chciałabym to przeżyć :p cc psychicznie dla mnie łatwiejsza bo już to przeżyłam :p laparotomia w sumie niewiele inna była w odczuciu po - w sumie to może nawet gorsza bo miałam 4 dziury w brzuchu a nie jedna :p no i tez to była narkoza pełna :p
-
Jejku, AngelikaMarta, mam nadzieję, że się cudownie tulicie i juz odpoczywacie po wszystkim 💞
Ja śpię jak zabita 3/4 nocy... wgl jakaś osowiała się zrobiłam.anngelikamarta lubi tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
tka_aa wrote:Sylka, straszne, ale to jest takie psychologiczne zjawisko. Tak samo jak cos się dzieje w tłumie to nikt nie decyduje sie pomóc - odpowiedzialnośc tłumu ;/
Oglądam od jakiegoś czasu na yt filmy takiej socjolożki - Nishka - i ona właśnie pare razy mówiła żeby uczyć dzieci np. ze jeśli coś się dzieje, to żeby uderzało do jednej osoby a nie liczyło właśnie na tłum. I ogólnie żeby w razie zagrożenia upatrzyć sobie jedna osobę. -
xgirl wrote:Ale bez Majka to sensu nie ma bo to przeciez wokol niego sie ten serial kreci.. Gra on jesze w 7 sezonie?
Dobranoc Mikaja
W 7 gra, w 8 już ich nie ma. Dlatego no słaby ten sezon. Jest paru nowych aktorów, m.in. Catherine Heigl - chyba tak sie nazywa :p
Sylka135 wrote:Mikaja uwielbiam serial seks w wielkim mieście moglabym oglądać w nieskończoność 😉
Ja lubię tez aczkolwiek Carrie mnie na maksa wkurzaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 07:28
-
Ale się wyspałam, pierwszy raz tak dobrze mi się spało od miesiąca. Zaraz idę na gbs. Potem a szybko zrobię pomidorowa, która miała być wczoraj i gitara.
Angelikamarta czekamy na wieści 😘😍😍😍😍
Karola kciuki za Ciebie 😁
Xgril daj troszkę tej burzy 😂 może dziś dojdzie na Śląsk 😁
Powróciły mi skurcze łydek nawet przeciągnąć się nie idzie porządnie 😁anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Bry! Cukier na czczo 81! W zyciubtakiego nie miałam 😊 miłego dnia! Mam nadzieję że u Was trochę znosniejszy upał!
LidziA89, Emma_ lubią tę wiadomość