Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek 😊
Ale nadrukowałyście, co za emocje! 😊🙈
Angelikamarta, odzywaj się! Też o Tobie myślę! 🤞😘
Hope, super wynik! 🙂
Ja lecę zaraz na pobranie krwi, zapomniałam wczoraj przynieść mojemu diabetologowi hemoglobiny i muszę szybko zrobić, bo już wczoraj chciał mi wypisać zaświadczenie do porodu.
Insuliny udało mi się uniknąć, więc jestem mega szczęśliwa! 😊 pochwalił za cukry, trochę zjebał za pasztet i Almette, a na koniec spytał czy będzie chłopak, to mówię że tak, a czemu pyta, to powiedział że z wizyty na wizytę jestem coraz piękniejsza, taki czaruś z Niego 😁
I w ogóle nie wiem jakim cudem, ale wczoraj się tak zjarałam, że jestem brązowo czerwona i piecze mnie wszystko. I mam jakieś uczulenie od słońca. 🙄
anngelikamarta, Emma_ lubią tę wiadomość

Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️

1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Aaa myślałam, że już czekasz w kolejce 😁33Sylwia wrote:Nie mam wyboru 😂 na szczęście jestem jeszcze w domu 😂 mam tylko nadzieję że nie wpłynie to negatywnie na wynik badania.
Podmyj się może samą wodą, nie powinno to zrobić różnicy, bynajmniej ja bym tak zrobiła 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️

1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Ehh super rozbawiła mnie koncówkaanngelikamarta wrote:Tkaa czasami mnie bolał przez treningi ale później ustalo
Jestem na porodowce rozwarcie 7cm skurcze 95% zaraz tu farbę że ścian pozdrapuje -
Kochane urodziłam o 6:20,Antoś waży 3100 i ma 52cm 😍 10/10😍
Później jak znajde chwilę to opowiem wam jak to wyglądało, narazie idę jeść jestem padnieta, malutki jest bardzo grzeczny nie płakał ani razu
Kamsza, Casjopea, LidziA89, xgirl, Kajtolo, nick nieaktualny, Czarna_kawa, Hiszpaneczka, _Hope_, Alisia, Panna_Justyna, mikaja, Emma_, KasiaLukasia, kinga27.30, Alrauna1987, Drobinka91, Aska1994, AgaSY, JaSzczurek, Danio, nick nieaktualny, 33Sylwia, tka_aa, Lolla lubią tę wiadomość
-
anngelikamarta wrote:Kochane urodziłam o 6:20,Antoś waży 3100 i ma 52cm 😍 10/10😍
Później jak znajde chwilę to opowiem wam jak to wyglądało, narazie idę jeść jestem padnieta, malutki jest bardzo grzeczny nie płakał ani razu
Gratulacje kochana 😍😍😍😘😘😘ucalowania dla Antosia 😘😘😘
anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Rewelacja, gratuluję!! Super, że tak szybko i sprawnie poszło ❤️anngelikamarta wrote:Kochane urodziłam o 6:20,Antoś waży 3100 i ma 52cm 😍 10/10😍
-
anngelikamarta wrote:Kochane urodziłam o 6:20,Antoś waży 3100 i ma 52cm 😍 10/10😍
Ogromne gratulacje! ❤️😍😘

4mm 

[/url]