Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień doberek 😊
Ale nadrukowałyście, co za emocje! 😊🙈
Angelikamarta, odzywaj się! Też o Tobie myślę! 🤞😘
Hope, super wynik! 🙂
Ja lecę zaraz na pobranie krwi, zapomniałam wczoraj przynieść mojemu diabetologowi hemoglobiny i muszę szybko zrobić, bo już wczoraj chciał mi wypisać zaświadczenie do porodu.
Insuliny udało mi się uniknąć, więc jestem mega szczęśliwa! 😊 pochwalił za cukry, trochę zjebał za pasztet i Almette, a na koniec spytał czy będzie chłopak, to mówię że tak, a czemu pyta, to powiedział że z wizyty na wizytę jestem coraz piękniejsza, taki czaruś z Niego 😁
I w ogóle nie wiem jakim cudem, ale wczoraj się tak zjarałam, że jestem brązowo czerwona i piecze mnie wszystko. I mam jakieś uczulenie od słońca. 🙄
anngelikamarta, Emma_ lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
33Sylwia wrote:Nie mam wyboru 😂 na szczęście jestem jeszcze w domu 😂 mam tylko nadzieję że nie wpłynie to negatywnie na wynik badania.
Podmyj się może samą wodą, nie powinno to zrobić różnicy, bynajmniej ja bym tak zrobiła 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
anngelikamarta wrote:Tkaa czasami mnie bolał przez treningi ale później ustalo
Jestem na porodowce rozwarcie 7cm skurcze 95% zaraz tu farbę że ścian pozdrapuje -
Kochane urodziłam o 6:20,Antoś waży 3100 i ma 52cm 😍 10/10😍
Później jak znajde chwilę to opowiem wam jak to wyglądało, narazie idę jeść jestem padnieta, malutki jest bardzo grzeczny nie płakał ani razuKamsza, Casjopea, LidziA89, xgirl, Kajtolo, Eluska, Czarna_kawa, Hiszpaneczka, _Hope_, Alisia, Panna_Justyna, mikaja, Emma_, KasiaLukasia, kinga27.30, Alrauna1987, Drobinka91, Aska1994, AgaSY, JaSzczurek, Danio, Sylka135, 33Sylwia, tka_aa, Lolla lubią tę wiadomość
-
anngelikamarta wrote:Kochane urodziłam o 6:20,Antoś waży 3100 i ma 52cm 😍 10/10😍
Później jak znajde chwilę to opowiem wam jak to wyglądało, narazie idę jeść jestem padnieta, malutki jest bardzo grzeczny nie płakał ani razu
Gratulacje kochana 😍😍😍😘😘😘ucalowania dla Antosia 😘😘😘anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
anngelikamarta wrote:Kochane urodziłam o 6:20,Antoś waży 3100 i ma 52cm 😍 10/10😍
Później jak znajde chwilę to opowiem wam jak to wyglądało, narazie idę jeść jestem padnieta, malutki jest bardzo grzeczny nie płakał ani razuanngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Później jak znajde chwilę to opowiem wam jak to wyglądało, narazie idę jeść jestem padnieta, malutki jest bardzo grzeczny nie płakał ani razu
Ogromne gratulacje! ❤️😍😘anngelikamarta lubi tę wiadomość