Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Mikka fajowo wygladasz😍 Nie wiem czemu mowisz, ze jestes gruba utyta itp.
Ludzie, Mikka jeszcze przy partych bedzie ludzi obslugiwac 😂😂
O tym samym pomyślałam 😂 -
xgirl wrote:Mikka fajowo wygladasz😍 Nie wiem czemu mowisz, ze jestes gruba utyta itp.
Ludzie, Mikka jeszcze przy partych bedzie ludzi obslugiwac 😂😂url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Zapisałam się na 25.06 na kurs pielęgnacji noworodka 😁 a po porodzie zapisze się na kurs chustonoszenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 09:22
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
anngelikamarta wrote:Kochane urodziłam o 6:20,Antoś waży 3100 i ma 52cm 😍 10/10😍
Później jak znajde chwilę to opowiem wam jak to wyglądało, narazie idę jeść jestem padnieta, malutki jest bardzo grzeczny nie płakał ani razu
Gratulacje! Aż się popłakałamO żesz, w takich chwilach jakoś i do mnie dochodzi, że to już niebawem i że nie da się już od tego porodu uciec, że niezależnie jak to będzie wyglądać i jak będzie boleć to i tak muszę to jakoś przeżyć... Zazdroszczę wszystkim mamom, które mogą już tulić swoje dzidziusie.
-
KarolaJJJ wrote:Mikka do klienta za 4 tyg :Pan zaczeka na tą reszte chwile,tylko pójde pocisnąć na zaplecze bo mam parte.
Eluska, Emma_ lubią tę wiadomość
-
KarolaJJJ wrote:Casjo to urodzi w jakiejs stodole albo innym polu.
Pójdzie do pola urodzic tak jak kiedys kobiety rodzily😂Eluska, Aska1994, Czarna_kawa lubią tę wiadomość