Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
anngelikamarta wrote:Kochane urodziłam o 6:20,Antoś waży 3100 i ma 52cm 😍 10/10😍
Później jak znajde chwilę to opowiem wam jak to wyglądało, narazie idę jeść jestem padnieta, malutki jest bardzo grzeczny nie płakał ani razu
wielkie gratulacjeanngelikamarta lubi tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
nick nieaktualny
-
anngelikamarta wrote:Kochane urodziłam o 6:20,Antoś waży 3100 i ma 52cm 😍 10/10😍
Później jak znajde chwilę to opowiem wam jak to wyglądało, narazie idę jeść jestem padnieta, malutki jest bardzo grzeczny nie płakał ani razu
Aaaa gratulacje!!! Kawał chłopa!
Czekam ze sraczką na szczegóły
Xgirl jak zemdlałaś to daj znać jak sie pozbierasz z podłogi🤣anngelikamarta, tka_aa lubią tę wiadomość
-
Anngelika gratuluję! Pierwszy lipcowy bobas 😍
anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Dziś po raz pierwszy udało mi sie ściągnąć z 1 piersi 20 ml mleczka, wiem ze to póki jeszcze za mało, ale mam nadzieje ze bedzie leiej
LidziA89, anngelikamarta, KasiaLukasia, Drobinka91, Eluska, Casjopea, Aska1994, Czarna_kawa, tka_aa, Sylka135, kinga27.30 lubią tę wiadomość
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Karola na szczescie jeszcze leze w lozku wiec nie bylo jak mdlec😂 Ale za to sie koncertowo poryczalam!😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 09:11
anngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Gratulacje ♡ wspaniała wiadomość az Ci zazdroszczę. Duzo zdrowka dla Wasanngelikamarta lubi tę wiadomość
-
Mikaja powiem Ci, ze mimo wszystko porody sn wzruszaja mnie choc wywoluja we mnie mnostwo strachu i troche obrzydzenia. Jedna strona mnie chcialaby tego doswiadczyc, powaznie. Mysle, ze mimo bolu jest to niesamowite przezycie. CC na zimno to dla mnie nie porod tylko operacyjne wyjecie dziecka. Z jednej strony Mi przykro, ze tak bedzie wygladalo przyjscie na swiat mojej corki ale z drugiej daje mi to sporo spokoju, ktorego potrzebuje i juz trudno no..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2019, 09:15
-
Później jak znajde chwilę to opowiem wam jak to wyglądało, narazie idę jeść jestem padnieta, malutki jest bardzo grzeczny nie płakał ani razuanngelikamarta lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Kamsza wrote:U nas dzisiaj szaro i ponuro. Zimno i deszczowo. Ale jak na ciążę to kocham taka pogodę
Kamsza lubi tę wiadomość