Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Suits juz jest 8 sezonow, o ile sie nie myle - ostatni slaby, bo nie ma Rachel i Mike'a bo Meghan wyszla za Harry'ego, a 9 ma byc ostatni juz. Ale nie bede spoilowac
Jakos teraz w lecie ma byc ten ostatniWiadomość wyedytowana przez autora: 11 czerwca 2019, 23:17
-
tka_aa wrote:Haha , wymaz GBS - tak się bałam, a smyrnął mnie i się zdziwiłam, ze to po wszytkim
Dobry tekst o jądrach. A podobno chłopcy są łatwiejsi do obsługi tak w ogole.
Mikaja, a wiesz kiedy ma być ten ostatni sezon?
Btw xgirl życzę miłego wydlubywania kupy z piczki, widzę Cię w tej roli idealnie 😂😂😘tka_aa, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jestem od 21 w szpitalu, najpierw było podpisywanie ton papierów potem badanie i rozwarcie jest 5cm, niedługo odejdą mi wody bo pęcherz jest mocno napięty i twardy
Położna która mi badala to rozwarcie jakas porażka, myślałam że umrę z bólu
Ogólnie na wstępie problemy bo sto pytań o moją datę porodu czemu mam 5 lipiec skoro z Om jest 21 czerwiec i jakim prawem mój prowadzący zdjal mi pessar 2 tygodnie temu
Malo tego wczoraj miałam przecież wizytę i nawet nie sprawdził albo nie zauważył że mam mocna infekcje....
Potem miałam ktg na którym pisały się skurcze 45-62 ale jak dostawalam tego bólu krzyża co w domu to spadalo do 40 i nic.. Przyszła położna powiedziała że zapis dobry i skurcze się nie piszą a ja prawie wyje z bólu..
Mieli mnie dać na porodowke a ostatecznie jestem na patologii ciąży i mam spróbować spać i odpocząć przed tymi "właściwymi" skurczami bo niedługo będę rodzic -
Jeśli Chirurdzy to Grey's Anatomy to nie mam
Ja niedawno miałam fazę na jakieś romansidła klasy b - jest taka seria Hallmarkowa
Parę naprawdych filmów obejrzałam
Polecam 'Breath' - na faktach, 'Private life' (o niepłodności wiec ostrzegam) i był jeszcze jeden bardzo dobry ale nie pamietam tytulu
-
X, dubbingują zajebiście - w sensie dokładnie, ale mnie to tak denrwuje, że nie ma oryginalnych głosów.... ;P
Ja oglądałąm chyba 3 sezony Lustra. Pierwszy odcinek ze świnią i premierem rozwalił mi mózg
Angelika, trzymaj się ! A gdzie Ty rodzisz? Już niedługo utulisz maluszka. Mysl o tym !Super! A dają Ci coś na ten ból?? Mąż z Toba może być?
-
To, ze boli przy badaniach - pamietam to - ja juz mam wszystko tam na dole takie nabrzmiale i obolale, ze jak sie podcieram przy sikaniu, to az mnie skreca
Pamietam mega tego nie lubilam przy tej indukcji ostatnio, a teraz juz to mam samo z siebie
-
Angelikamarta kciuki żeby szybko poszło! 😘
Z tych emocji pewnie nie zasniesz ale może choć aż oczy zamknij na chwilę i odpocznij 😘anngelikamarta lubi tę wiadomość