Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lady dior, pamiętam, że też odpoczelam po zzo więc totalnie rozumiem. To teraz czekamy na córę! Oby teraz poszło rozwarcie💪a wody Ci odeszły? U mnie przebili pęcherz i wtedy już sprawnie, a do tego momentu jak krew z nosa.
Hope, susz te rzeczy🤪ale Cię Rycho straszy, nie da matce odpocząć zgrywus mały👶widać, że się już mocno szykujeLady_Dior lubi tę wiadomość
-
Dziękuję bardzo dziewczyny
Tak przebili mi pęcherz.Rozwarcie na 4cm. pół godziny temu to może tatuś zdąży na poród
Hope mi czop odszedł z pon.na wtorek ale nie wiem,czy samoistnie,czy przez badanie i może dlatego coś u mnie ruszyło hmmm 🤔
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Witam z rana widzę że teraz to idzie już jak burza... Gratulacje tym co tula już swoje małe skarby teraz to już z górki.
XGIRL byłam wyjebana po dniu 😂
Nic mi się dzisiaj nie chce... Ugotuje obiad i Lb będę mieć -
Kamsza, taaaak u mnie już też ciąża donoszona i nawet 37tc z haczykiem🤪 póki co wizyta z ostatecznymi pomiarami 25.06,odbiore wtedy też wynik gbsa😋 a na chwilę obecną czopa nie zauważyłam, brzuszek się spina po swojemu w ciągu dnia i jakieś tam lekkie bóle okresowe, ale nie czuję, żeby to mialo być już. Jeśli pójdzie tak jak przy pierwszym porodzie to u mnie oznaką były przede wszystkim bóle z kręgosłupa, po tym wiedziałam, że się coś rozkręca. Teraz to tylko takie straszaki do których się już przyzwyczaiłam. I kto by pomyślał hehe straszył tą szyjką, rozwarcie wewnętrznym, a jeszcze się okaże, że dotrzymam do terminu tak jak z Mirą😋
P.S.a propos Miry, przywitałysmy pierwszą trójkę w paszczy, nareszcie, bo to moje dziecię upierdliwe ostatnio bardzo i chociaż jest wytłumaczenie 🤪 -
Lady_Dior wrote:Dziękuję bardzo dziewczyny
Tak przebili mi pęcherz.Rozwarcie na 4cm. pół godziny temu to może tatuś zdąży na poród
Hope mi czop odszedł z pon.na wtorek ale nie wiem,czy samoistnie,czy przez badanie i może dlatego coś u mnie ruszyło hmmm 🤔
Mi część odeszła wczoraj rano, część dziś w nocy się wciąż czop jest czysty więc jeszcze trochę. Ale to znaczy że szyjka zaczyna działać. Po śniadaniu się spakuje to spokojniejsza bede. No i czyści mnie Ale nie wiem czy to nie przez nerwy.Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
No to widać że u większości te straszaki, szyjki się skracaly a teraz już blisko donoszonych. Na to nie ma reguły. Co do córki to super teraz bedzie mniej upierdliwa😁😊
Hope a Ty nadal nie spakowana? 😁😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 07:41
-
No nie bo byłam spakowana ale graty musiałam wziąć na patologie. Wczoraj upralam i muszę znowu uprasowac i spakowac. Jakieś wszystko mi się wydawało zainfekowane zarazkami szpitalmymi.
-
Lady powodzenia
U mnie takie skurcze jak u Hope od jakiegoś czasu. Albo jak okresowe albo jak wstaje ale czop siedzi i nic się nie dzieje. Nie mam co liczyć na wcześniejsza akcje raczej. Za 2 tygodnie dopiero badanie co mnie wkurza bo nie lubię żyć w takiej nieświadomości.
Lady_Dior lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLinga gratulacje!
Lady dior ciśnij tam twardo!
Casjo ,to ze dziecko mowi swoje imie to nie jest mała rzecz tylko wielka!
Mi sie dopiero chyba pokazala siara,tzn Mał ją ulał. A wisi 24h na cycku od 3 dni.
Dzisiaj super w nocy spał, chyba czuje ze jest w domuCasjopea, LidziA89, Sylka135, Kamsza, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Ja już teraz wizyty mam co tydzień
25 mam u swojej gin usg i badanie
26 prawdopodobnie znowu ktg
A 27 mam diabetologa ostatnia wizyta -
Hope, czekaj grzecznie na skurcze i informuj nas. 😊
Powoli już się przyzwyczajam, że codziennie któraś się rozpakowuje 🙈
Lady powodzenia! 🥰
A ja jutro wkraczam w 37 tydzień! 😳❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 08:47
Lady_Dior lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Jak leci ten czas 😎 ja w piątek przyszły mam ostatnią wizytę u gina, potem widzimy się już w szpitalu 😁 a w ogóle, w nocy urodziła moja przyjaciółka córeczkę, miała termin na 28.06 😍
Drobinka91, Casjopea, Czarna_kawa, Kamsza, Sylka135 lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KarolaJJ wrote:Linga gratulacje!
Lady dior ciśnij tam twardo!
Casjo ,to ze dziecko mowi swoje imie to nie jest mała rzecz tylko wielka!
Mi sie dopiero chyba pokazala siara,tzn Mał ją ulał. A wisi 24h na cycku od 3 dni.
Dzisiaj super w nocy spał, chyba czuje ze jest w domu