Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjopea wrote:Kurde, dużo porodów w 37tc. Trzeba się szykować 😁
2600, 54cm.. Brzmi jak całkiem "przyjemny" poród sn 👶
Oczywiście żartuję, wiem, że różnie to bywa 😘
Mija znajoma rodziła wcześniaka 1900 i potem po terminie 4500 i mówiła mi ze totalnie bez różnicy jej było
Kinga gratulacje!!!)
-
Kinga27.30 gratuluję córci i zazdroszczę tak błyskawicznego porodu
Odpoczywajcie i przytulajcie się
Ja leżę w szpitalu i po dobie bolesnych skurczy mam rozwarcie na 1 cm. Przecież to jakiś żart 😭 No nic idę Was nadrabiać dziewczyny... -
nick nieaktualny
-
Adria wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c34dad36521d.jpg
To ja z dziś 34+4
Kinga gratulacje😍😍 Tyle lat staran i teraz taki cudowny prezent😍
Lady ojej wspolczuje. Ilez moznaAle ze Cie znowu do domu nie wyslali to juz sukces😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 czerwca 2019, 23:04
-
Co otworze okno to mi dym papierosowy wlatuje do mieszkania bo ktos pali. Wystrzelilabym wszystkich palaczy w kosmos. Papierosy- jedna z niewielu rzeczy, ktore mnie tak wpieniaja, ze masakra😠😠😠😠
JaSzczurek, Panna_Justyna lubią tę wiadomość
-
dziewczyny kto wymyślił zzo? Będę go po gołej dupie całować jak Boga kocham.Moj musiał wczoraj wylecieć do Pl.Nie będzie go zaledwie 20 godzin i prawdopodobnie nie zdąży na poród -tak twierdzą położne.Se wybrała Zosia dzień 😄
Xgirl ja też nie lubię zapachu papierosów i pomyśleć, że kiedyś rodzice palili w mieszkaniu a dzieci śmierdzące do szkoły chodziły 🙈
Emma doczytałam o Twojej drogiej wizycieKutwa no chyba bym spłonęła że złości😡
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 05:11
-
A mi dalej odchodzi czop 🤪 zesrana że strachu jestem bo wszystko mokre jeszcze. Jak ferajna wstanie chyba będę zelazkiem suszyć. I chyba się wściekne jak po jednym dniu wrócę do szpitala 🤨
tka_aa lubi tę wiadomość
-
Kamsza wrote:Hope a jakieś skurcze masz? Czy nic?
-
Tej ulgi Kamsza nigdy nie zapomnę
Skurcze miałam co 2-3 minuty i cały czas się trzęsłam z bólu.Co ciekawe-w domu krzyczałam A tu połóż na wytłumaczyła mi jak oddychać i dzięki temu nie krzyczałam-choć rozerwało mnie od środka.Takze dziewczyny-prawidłowy oddech to podstawa 😊 Teraz podali mi oxy i już się boję ale oby nie było tak ciężko jak na początku 🙏
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2019, 06:40