Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja wrote:Czemu w ogóle robią takie zdjęcia? 🤦
Ja nawet do domowego albumu nie robię takich zdjęć. Mam parę śmiesznych filmów syna z wanny jak śpiewa, ale zawsze tak kadruję, żeby co najwyżej głowę było widać. No bez jaj... i to dosłownie
Ja w ogóle nie uznaję zmieniania pampka dziecku przy gościach - niezależnie ile ma lat, posiedzenia na nocniku przy obcych czy latanie z gołym siusiakiem też odpada. Wyznaje zasadę, że dzieciak od urodzenia zasługuje na poszanowanie intymności.url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Melduję, że Julcia jest z nami 😍
17:45, 2600g, 54długa
Więcej napisze jutro + jakieś zdjęcie, bo trochę ciężko do siebie dochodzę, sn
Nie wyobrażam sobie odłożyć jej do tej "mydelniczki" ❤KasiaLukasia, Kamsza, mikka86, Sylka135, Casjopea, Emma_, Lolla, Kajtolo, Alisia, anngelikamarta, Alrauna1987, _Hope_, Eluska, tka_aa, Danio, Aska1994, LidziA89, Drobinka91, mikaja, AgaSY, Lady_Dior, 33Sylwia, xgirl, JaSzczurek, Czarna_kawa, Panna_Justyna, Messy92 lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
xgirl wrote:Bylam u kolezanki i wpadla jescze taka znajoma. Pokazala nam chyba z tysiac fotek swojej siostrzenicy, nawet z wanny i posiedzenia na nocniku. Myslalam, ze umre z nudow. Czemu ludzie zameczaja innych czyms takim?🤦🤦🤦
Ooo taaaak! To temat rzeka! Ja np nigdy nie byłam fanką dzieci. Nie mam "tego czegos" co czyni mnie ukochaną ciocią. Dzieci szybko wyczuwają moją niechęć i też mnie nie lubiąMoje koleżanki od zawsze o tym wiedziały i nikt nigdy mnie nie zamęczał zdjęciami i opowieściami (jasne, sama prosiłam o jakieś tam pojedyncze zdjęcia pociech moich najbliższych przyjaciółek, bo to jednak troszkę interesujące i wiem, że dla nich ważne, a one są ważne dla mnie; ale z dużym umiarem). A teraz? Odkąd zaszłam w ciążę, jestem bombardowana zdjęciami, filmikami, opowieściami i radami. No szaleństwo. Jedna z dalszych znajomych, wysyła mi codziennie na fejsie fotorelację z zycia swoich dzieci!!! Dzień w dzień. Czasami już nawet nic nie odpisuję, ale opamiętania brak. Wszystkim się wydaje, że pewnie całkiem mi się odmieniło i uwielbiam oglądać te fotosy, a w prezencie najbardziej chciałabym dostać kubek, kalendarz albo poszewkę z nadrukami ich pociech. Hahaha koszmar!!! A mnie nie zmieniło się nic. Dalej nie lubię dzieci. Moje własne to całkiem co innego. Je kocham, ale moje znajome chyba całkiem nie kumają tej subtelnej różnicy...
Mikaja bardzo dziękuję za odpowiedz. Mnie też poród ekscytuje, ale coraz bardziej się boję, że to będzie jednak ból z którym nie miałam wczesniej do czynienia. I co jeśli okaże się, że jestem słabeuszem i nie dam sobie rady? Ale to chyba każda pierworódka ma takie chwile wątpliwości i strachu.
-
Jejku ja mam kilka zdjęć w domowym albumie rodzinnym z okresu niemowlęctwa z kąpieli na których widać co nie co, nie mam o to pretensji do rodziców ani nie czuję się,żeby moja godność ucierpiała z tego powodu, teraz wydaje mi się że wszędzie doszukuje się pedofili ,wiadomo nigdy bym nie wrzuciła takiego zdjęcia na FB,nie pokazywała całej rodzinie ani nie pozwoliła dzieciakowi latać po plaży z gołym siurkiemurl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kinga cudnie! Ucałuj Calineczke!
kinga27.30 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c34dad36521d.jpg
To ja z dziś 34+4KasiaLukasia, kinga27.30, mikka86, mikka86, mikka86, mikka86, Lady_Dior, xgirl, Eluska lubią tę wiadomość
-
Kinga, gratulacje! Teraz cieszcie się sobą i wracajcie do sił 😘
kinga27.30 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥