Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
A to jeśli o pranie chodzi zwyczajnie zaczęłam nam kupować płyny do prania typu sensitive i jak młoda miała z 5 m-cy upralam kilka jej ubranek z naszymi, nic się nie stało i pralam wszystko razem.
Teraz sobie wzięłam żel do prania z tej serii która Mikaja polecala i jest extra więc bardzo szybko planuje zrobić testy na żywym organizmie i jak będzie git od razu będę prać wszystko razem. -
Aska1994 wrote:Ja nie mówię, że wytrwam kilka miesięcy 😂 możliwe, że przy trójce będę na tyle zmęczona, że też oleję prasowanie zaraz jak Jacek się urodzi 😂
Ja prasowanie odpuscilam dopiero teraz, jak maly przestal chodzic do przedszkolaNie tęsknię, a tu znow trzeba będzie prasowac
-
Żeby dodatkowo odkazić. Oo żeby nie było wymiętolone czy nie miało zagnieceń. Ale jak na to spojrzeć to i tak Maluch będzie miał styczność z bakteriami naszymi i nie tylko. A zagnieceń na tak małych rzeczach prawie nie widać 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
xgirl wrote:No ale bakterie sa wszedzie...
Stąd ja uważam, że to nie jest konieczneSama prasowałam, bo gdzieś tam to polubiłam i tyle
Plus walory estetyczne. Ale miałam okresy, że w ogóle nie prasowałam i nic się nie działo. Jak się odpowiednio fajnie pranie rozwiesi to wyschnie tak, że wcale pogniecione nie jest.
-
Prasuje się niby żeby właśnie zabić bakterie, aby nie miały bezpośredniego kontaktu z wrażliwą skórą i po to żeby nie było zagnieceń, które dodatkowo mogą podrażniać skórę dziecka. 😉
Messy92 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
A no i niektóre ubranka po przeprasowaniu są bardziej miękkie 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Alrauna
Hmm ostatnio bawiłam się w pieluchy 5 lat temu od tego czasu dużo się zmieniło.pozatym miałam córki nic nie wiem o pielęgnacji chłopców.W szpitalu będzie milion pytań do....Alrauna1987 lubi tę wiadomość
-
Ogarnęła komody
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/723d770cdd2e.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd23f1452682.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eeb9dbf68929.jpg
Łóżeczka jeszcze brak stoi na dole u tesciowejxgirl, Czarna_kawa, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
A więc wiadomość z ostatniej chwili. Jestem po wizycie. Mała główka w górze nadal i z jedną nogą koło twarzy 🙄🙄mała baletnica mi rośnie. Połączyli mnie pod ktg skurcze nadal nieregularne ale rozwarcie na 3cm. Także zobaczymy co i jak. Może być tak że dalej niepojedzie i pojedziemy do domu ale kto wie. A ja tu się nastawilam na przekrecanie.
Oczywiście dziewczyny daje wam pierwszeństwo mi się nie spieszy aż takWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 17:00