Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
AgaSY KarolaJJJ
moze ja sie zle wyrazilam, tak chodzi mi o kropelki na flore. Podczytuje Was i widze że czasami sa problemy po cc czy to z brzuszkami czy kwestia nadwrażliwości u dziecka dlatego dopytuje. Nie łudze się że mały przeturlika sie głową w dół.
Xgirl rośnie w miare proporcjonalnie tylko brzuszek u tego jednego dr ma tydzień do tyłu. Mam nadzieję że to kwestia tylko jego "urody", chociaz oczywiscie wszystko przewertowałam w necie w tej kwestii 🙄AgaSY lubi tę wiadomość
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Alrauna, ale odchyły w wymiarach do 2 tygodni w tę czy wewte są akceptowalne 🙂 poza tym mogła mu się ręką omsknąć.
Jak te zalecenia się zmieniają... Przy Cyprianie kazali podawać witaminę D i K. Przy Monice tylko D, bo K dostała dożylnie. A teraz mówicie, że zalecają D i probiotyk?Alrauna1987 lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Karola no od szyjnego jak pisalam to sie cuda moga dziac. Tez o wymiotach slyszalam i stu tysiecy innych rzeczach. Strasznie zycie zatruwac potrafi ten szyjny. Dawaj znac co Ci tam powychodzilo.
Alrauna dokladnie, jakies roznice sa OK. Przeciez jeden ma dlugie nogi, drugi krotkie, ktos ma szersze bary inny wezsze, itp itd. Tydzien to jest nic. U Mojej tez co czesc ciala to co innego tam napisane, nawet nie czytam tego. Jak lekarz mowi, ze OK to OK. Inaczej bym zeswirowala.Alrauna1987 lubi tę wiadomość
-
Może każdy z tych lekarzy mierzy troszkę inaczej? No nie wiem, w innym momencie? Wiecie, dizecko się rusza, ciężko utrafic brzuszek, główkę, czy udo w pełnej okazałości. 2 tygodnie różnicy to luz, miałam tak przy Leonie i zwalilam to na błędy pomiarowe, ruchy dziecka itp, urodził się śliczny i proporcjonalny
.
Leon nie ma na wypisie żadnego probiotyku,Ale pamiętam, że był czas, że dostawał Dicoflor, a potem Latopic (jedyny probiotyk przebadany na polskich dzieciach, polecany dla dzieci ze skaza białkowa i AZS).Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
Niech któraś mnie kopnie w dupe bo prasowanie mam a kuźwa leżę bo spać mi się chce... 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 14:30
-
Alrauna1987 wrote:AgaSY KarolaJJJ
moze ja sie zle wyrazilam, tak chodzi mi o kropelki na flore. Podczytuje Was i widze że czasami sa problemy po cc czy to z brzuszkami czy kwestia nadwrażliwości u dziecka dlatego dopytuje. Nie łudze się że mały przeturlika sie głową w dół.
Xgirl rośnie w miare proporcjonalnie tylko brzuszek u tego jednego dr ma tydzień do tyłu. Mam nadzieję że to kwestia tylko jego "urody", chociaz oczywiscie wszystko przewertowałam w necie w tej kwestii 🙄
Coloflor cesario. Najwięcej szczepow bakterii mają polecam bo wlasnie te są zalecane po ccAlrauna1987 lubi tę wiadomość
-
Adria, na mnie też czeka kupa prasowania, ale na razie robię naleśniki 😁Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Messy92 wrote:Coloflor cesario. Najwięcej szczepow bakterii mają polecam bo wlasnie te są zalecane po cc
Dawanie noworodkowi czy wczesnemu niemowlakowi od razu 3-szczepowego probiotyku to proszenie się o problemy ze strony układu pokarmowego. Dziecko może gazowca, mieć kołki itd.
Powinno się zaczynać od jednoszczepowych jak biogaia, estabiom czy dicoflor a dopiero po kilku miesiącach wdrażać wieloszczepowe.
-
Adria wrote:2 bodziaki jeszcze i takie tam koszulki i krótkie gacie moich dziewczyn
😲 Mi jeszcze z kilkadziesiąt sztuk zostało... A 8.07 idę do szpitala 😂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Ja tylko przez pierwsze parę miesięcy prasuję i tyle. Potem już nie prasuję.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
xgirl wrote:A to nie jest duzo. Co zdecydowalas?
Zdecydowałam że ruszę dupe ale pierw zjem podwieczorek i kawusie wychlejexgirl lubi tę wiadomość