Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
xgirl wrote:Ja sie urodzilam w 42tc z waga 2800. Bez przesady! Moze bedziesz miec drobne dziecko, przeciez kazdy jest inny.
Zgadza sie. Tylko jak dr zasiewa ziarenko niepewnosci to szare komórki ida w ruch i sie zaczyna fisiowanie,sprawdzanie,analizowanie itd...🤪 obiecałam mojemu że przy drugim bedzie lepiej ale on o rodzenstwie slyszec za bardzo nie chce.
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Alrauna1987 wrote:Xgirl
U jednego waga wyszła 2200 a u drugiego 4 dni później 2600 więc różnica spora. Jakby nie szacować to teraz powinien ważyć min 2700 więc nie jest źle. Ciąża donoszona więc jest dobrze 🙂
Ja powyżej 30 stopni zdycham 😓 bez wentylatorka ani rusz. Mam cicha nadzieje że urodze w lipcu jak temp bedzie 21-26.
Dziewczyny po CC powiedzcie prosze czy kropelki dla dziecka na brzuszek przepisuja w szpitalu czy na wlasna reke trzeba kupic?. Zresztą one pojawiają się po kilku tygodniach, więc szpital Ci ich nie wypisze, sama będziesz musiała wypróbować, które podzialaja, ale nie ma się co nakrecac
.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Wiesz rozumiem.. moja gin zaczela panikowac jakos w 28tc, ze malo co tyje i skierowala mnie na dokladniejsze badania. Wyszly ok, z dzieckiem wszystko super ale zajelo mi kilka dobrych tyg zeby sie uspokoic i przestac panikowac. Tyje ledwo 400g-500g na miesiac, to Jakis zart… W sumie ciezko nie myslec i nie analizowac.. ale poza tym wszystko z synkiem ok? Rosnie proporcjonalnie? Chyba to najwazniejsze jest.
Aska taaak ja zawsze bylam szczupla, z czego sie w sumie ciesze, to fajna sprawaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2019, 12:33
-
nick nieaktualnyAlaruna w zaleceniach na wypisie sa wpisane razem z vit d3. Codziennie podawac ale nie wiem przez jaki czas a nie dopytałam.
Agasy terwz noworodkom po cc podaje sie juz w szpitalu laci.
Chyba ze ja ja zle rozumiem pytanie...moze chodzi Wam o kolki.a nien krople na flore
Xgirl ja czekam na wyniki przeciwcial a beda za 2 tyg. Poli connikt nienwie co mi jest. Albo szyjny albo rzut miastenii ktora byla w remisji pare lat
Angelikamarta to mamy tak samo z tymi siłami a raczej ich brakiem,noninten ból,Ciebie krocze boli a mnie brzuch. Jeszcze mnie rozcieli dosyc szeroko. W ogole wczoraj sie golilam,a ze widze juz spojenie to sie okazuje ze wszystko tam jest fioletowe,krwiak wędruje... -
KarolaJJ wrote:Alaruna w zaleceniach na wypisie sa wpisane razem z vit d3. Codziennie podawac ale nie wiem przez jaki czas a nie dopytałam.
Agasy terwz noworodkom po cc podaje sie juz w szpitalu laci.
Chyba ze ja ja zle rozumiem pytanie...moze chodzi Wam o kolki.a nien krople na flore
Xgirl ja czekam na wyniki przeciwcial a beda za 2 tyg. Poli connikt nienwie co mi jest. Albo szyjny albo rzut miastenii ktora byla w remisji pare lat
Angelikamarta to mamy tak samo z tymi siłami a raczej ich brakiem,noninten ból,Ciebie krocze boli a mnie brzuch. Jeszcze mnie rozcieli dosyc szeroko. W ogole wczoraj sie golilam,a ze widze juz spojenie to sie okazuje ze wszystko tam jest fioletowe,krwiak wędruje...url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
xgirl wrote:Hope wlasnie, nie pochwalilas sie brzuchem w ogole jeszcze :>
-
Karola mam nadzieje, ze bedzie ok. Ja mam od lat problemy z odcinkiem szyjnym, nic fajnego, ostatnio sie nasililo pewnie przez stres i brak ruchu.. Oby u Ciebie sie okazalo, ze mozna na to cos poradzic bo wiem jak to jest gdy glowa nie wspolpracuje.
-
Mnie cos kluje po lewej stronie w klatce piersiowej, oczywiscie pierwsze skojarzenie, ze to serce ize zaraz umre.. juz czuje jak mi cisnienie skacze.. ja pierdziele dosc juz mam tego wszystkiego..
-
Za to mogę Wam pokazać jaka mam dziś radoche 😃
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/466f827b1e8f.jpgLidziA89, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
xgirl wrote:O Boze super ta gra byla!!!!!!!!!!
-
Ja też 😂 jak odkryłem że jeszcze jest nie mogłam się powstrzymać 😁
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Xgirl a jak Co sie obajwia ten szyjny
-
nick nieaktualny