Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdria praca na gospodarstwie to ciezka praca wiec liczy sie x2. Tylko pamietaj zeby koty wysterylizowac, bo nie dam Ci żyć😏
Ja mojemy zaczelam dawac smoczka bo chcial piers do memlania i nie mialam zycia,non stop wisiał. Teraz poje i spokój. Ale je co 1,5 gidziny przez 30 min🙄 -
Alisia wrote:Wywołujemy
Na początek dostałam balonik , jutro okaże się co dalej ......
-
Alisia, powodzenia!!!!! Oby szybko poszło!Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Czarna_kawa wrote:Alisia, jak to twoje ciśnienie?
Hope, jak Rychu i Ty?
Zastanawiam się czy nie mam rwy kulszowej. Taki paskudny ból od uda prosto w środek jednego posladka.
Nie Rodze. Boję się wywoływania. Trochę się napatrzylam teraz na patologii 😐 -
Casjopea wrote:KarolaJJJ cebula w dupie, a ścislej obrana i ponacinana cebula w sromie to stary sposób Cyganów na "rozruszanie" starych i schorowanych klaczy przy sprzedaży.
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Zostawiam chyba córkę w domu do czwartku, bo zapowiadają do środy włącznie kosmiczne upały, a u nich tam gorąco mega w żłobku. Poza tym to nasze ostatnie chwile we dwie
Czuję, że mój wielki dzień nadchodzi. Trzymajcie kciuki, żebym wytrwała do 8 lipca, bo 7 wraca moja mama. Dwa tygodnie.. Obym dała radę
Mikołaj mocno się dzisiaj rozpycha, może udziela mu się mój wkurw 😁
Mąż doprowadził mnie ostatecznie do szału (co dzisiaj nie było jakimś nie lada wyzwaniem), więc nie gadam z gościem. Aż śmiać się chce, bo napisałam mu elaborat na whats upie, po czym go zablokowałam, ale nie mogłam wytrzymać, żeby nie sprawdzić czy odczytał. Odczytał i chwilę później mnie zablokował. Ale nie mógł najwyraźniej wytrzymać żeby nie sprawdzić czy jeszcze czegoś nie odpisałam, bo po chwili mnie odblokowal. No normalnie jak w gimnazjum 🤦♂️🙈😂Drobinka91, KasiaLukasia, anngelikamarta, Sylka135, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
-
Casjopea wrote:🤣🤣🤣
To już wiecie co robić. Kit z piłkami i liśćmi malin 😂 -
nick nieaktualny
-
Casjopea wrote:Alisia powodzenia! A co z tym Twoim łożyskiem?
Łożysko w 35tc się podniosło - jest 2 cm od szyjki mówią że Okpotem mała się obróciła do góry 35tc
dzisiaj już jest obrócona głową do dołu . U mnie nie może być nudno 🤣🤣🤣 więc dzisiaj wysokie ciśnienie. "Ocieram” się o cesarkę od 32tc - trzymajcie kciuki żeby jej nie było .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 18:44
Casjopea lubi tę wiadomość
-
Ej, nie żeby coś, ale Dziewczyny, GO na porodówkę! Przed Xgirl jeszcze Was trochę jest 😛 Mikaja, Ines, KasiaŁukasia, Poliś, Hope, Wystrachana, Sylwia, Jaszczurek! Raz raz 😁
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 18:47
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
KasiaLukasia wrote:Wymoczylam tylek w goracej wodzie. Polecam! Mniej mnie bolą kości. Dziecku tez sie chyba podobało, bo fikala radosnie. A może sie gotowala... Ciezko wyczuć.
Aska1994, KasiaLukasia, Czarna_kawa lubią tę wiadomość