Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:Ja mam doświadczenie w byciu przeterminowana 🤣 może dlatego tak mówię bo to co się z głową dzieje po 40+0 to hardkor. A im bliżej moj powrot na patologie tym chętniej bym czekała do terminu właśnie 😄 Ale ja jestem cykor 🤣
To sobie pomysl ze u mnie się zaczęło 40+5, myślałam ze już jebla dostanę. Mówiłam wszystkim ze będę rodzic w grudniu a nie w czerwcu i zaczęłam funkcjonować jakbym nie była na terminie 😂 i tak poszłam z mężem i szwagrem na mecz do knajpy i dostałam skurczy 😂😂
A co do ktg to tez cały poród leżałam. Nie mogłam nawet pójść do łazienki a miałam wszystko, piłki drabinki, wanny, prysznice wszystko co by się chciało ale stan małego nie pozwolił żeby pozwolili mi z czegokolwiek skorzystać. Nawet usg przywieźli przenośne nie mogłam się doczłapać sama
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Hej dziewczyny nie dam rady Was nadrobić któraś rodzi bądź urodziła po mnie? Mała dołączona od wszystkich aparatur i jest z nami. Mąż jest ze mną w szpitalu i bardzo mi pomaga. U mnie trochę komplikacje wyszły po środku znieczulajacym jutro będą sprawdzać bo prawdopodobnie coś wycieka i dlatego mam ogromne bóle głowy. Mała dzisiaj pierwszy raz zjadła sama z buteleczki bo tak to cały czas sonda była karmiona bo ma zaburzenia ssania. Ja odciagam mleko bo jednak mała nie dała rady ssać. Spadła troszeczkę z wagi dzisiaj 2360g waży. Jutro robią jej testy na anemie i prawdopodobnie jutro zmieniamy szpital na bliższy koło naszego domu. Dam znać Wam jeszcze co i jak.
-
nick nieaktualnyMoja młoda dzisiaj spokojna a ja na złość czuje niepokój. Nie jej zachowaniem tylko tak ogólnie. Do tego miałam plan zrobić ciasto na dzień taty ale zadzwonili ze fotelik do odbioru to wyprawa była do Wrocławia. I chyba to był zły pomysł bo teraz leżę i czuje się fizycznie i psychicznie wymeczona 😕😕
Alisia dajesz ! Trzymam kciukasy 😘
Kamsza Twoja malutka taka dzielna 😘😘 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja nie mam monitoru, pewnie bede stac nad Mala 24h na dobe i patrzec czy oddycha😂
Kamsza to super, ze Larissa juz z wami 💓 Dawaj znac jak badania i wrzuca jakas fotke jak masz ochote💓 Inne dziewczyny tez!😍Kamsza lubi tę wiadomość
-
A ja nie mogę spakować torby do szpitala, wsyztsko leży na kupie, ale coś nie mogę się zmusić. Mam wrażenie, że przyciągne tym samym poród przedwczesny, a już za tydzień bedzie donoszona!
Xgirl i co, dobrze obkleiliscie? Zainspirowałas mnie i kazałam kupić mężowi koc termiczny w aptece i też obkleilam sobie 2 okna w salonie 😁. Jutro 30 stopni, pojutrze 34, zobaczymy jak się sprawdzi.
Nie pamiętam co tam jeszcze pisalyscie 🤭. Alisia trzymam kciuki.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyAgaSY wrote:A ja nie mogę spakować torby do szpitala, wsyztsko leży na kupie, ale coś nie mogę się zmusić. Mam wrażenie, że przyciągne tym samym poród przedwczesny, a już za tydzień bedzie donoszona!
Xgirl i co, dobrze obkleiliscie? Zainspirowałas mnie i kazałam kupić mężowi koc termiczny w aptece i też obkleilam sobie 2 okna w salonie 😁. Jutro 30 stopni, pojutrze 34, zobaczymy jak się sprawdzi.
Nie pamiętam co tam jeszcze pisalyscie 🤭. Alisia trzymam kciuki.
To chyba tak nie działa bo ka spakowana od chyba 25 tc 😂😂 -
Słuchajcie mamy starszaków, szczególnie Mikaja obcykana w temacie stóp 😁 Moja córka bardzo dużo biega na boso i zauważyłam u niej takie jakby przekrwienia na stopach. No takie czerwone kropki, jutro wrzucę foto jeśli któraś z Was zainteresuje się tematem 😋 Nie boli jej to, ani nic i tak się zastanawiam czy gdzieś z tym iść, czy nie (mama na wakacjach)