Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Alisia trzymam kciuki! Kamsza super że u Was dobre wieści!
U mnie po wizycie: Mała waży 3300 i nic nie zapowiada nagłego i szybkiego porodu. I dzisiaj podpisaliśmy umowę przedwstepną na zakup domu 😀Eluska, xgirl, Casjopea, Aska1994, Kamsza, Sylka135, Czarna_kawa lubią tę wiadomość
[/url]
PCOS, dkp -
nick nieaktualny
-
Mamuśki powiedzcie prosze, że przy drugim dsiecku cycki już tak nie bola jak za pierwszym razem 🙏. Przy Leonie mialam 2 ogromne strupy zamiast skutków i płakałam przy każdym karmieniu przez pierwsze 2 tygodnie i mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej...Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyKajtolo wrote:Alisia trzymam kciuki! Kamsza super że u Was dobre wieści!
U mnie po wizycie: Mała waży 3300 i nic nie zapowiada nagłego i szybkiego porodu. I dzisiaj podpisaliśmy umowę przedwstepną na zakup domu 😀
Gratki 😀😀Kajtolo lubi tę wiadomość
-
Eluska wrote:Alisia u mnie sie nie odwróciła bo.vzuje jej głowę ciagle na gorze. A jeśli się obróci to oczywiście naturals 😀
U mnie dzisiaj lekarka po macance była przekonana że głowa nie jest na dole a tu taka niespodzianka
Eluska lubi tę wiadomość
-
KarolaJJ wrote:Kamsz mialaś zo czy podpajęczynówkowe?
Kupowałyście monitory oddechu? Ja zamówilam bo mi psycha siada z obawy o Małego a chce zeby spał w lozeczku a nie z nami
Karola zo -
nick nieaktualny
-
Eluska wrote:To się fartnelo ! Ja też mam teoretycznie szanse wiec zobaczymy jutro.
Kupilyscie wszystkie nakładki na sutki ?.
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Aska1994, AgaSY, KasiaLukasia, Casjopea, Kajtolo, Sylka135, mikaja, JaSzczurek, LidziA89, xgirl, Eluska, 33Sylwia, Adria, Czarna_kawa, Drobinka91, mikka86, ines. lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam. Biorę do szpitala w razie czego, bo Monia mi na początku mocno brodawki poraniła.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Eluska a ja myślałam że będę podziwiać Twoje dzieło 😁
Kamsza mam nadzieję że każda chwila jest dla Was lepsza 😘
Dziewczyny a dziecko przed porodem się uspakajam tzn mniej kopie itd...?
Ja spakowałem torbę wczoraj, dziś rozlozylam łóżeczko na dniach zawiesimy półki i lampki 😁 i o dziwo nie jest tak źle z miejscem jak myślałam.
Alisia trzymam kciuki 😍
Czarna a u Ciebie cisza?
Dobranoc 😘Kamsza lubi tę wiadomość
-
AgaSY wrote:Mamuśki powiedzcie prosze, że przy drugim dsiecku cycki już tak nie bola jak za pierwszym razem 🙏. Przy Leonie mialam 2 ogromne strupy zamiast skutków i płakałam przy każdym karmieniu przez pierwsze 2 tygodnie i mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej...Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
KarolaJJ wrote:Kamsz mialaś zo czy podpajęczynówkowe?
Kupowałyście monitory oddechu? Ja zamówilam bo mi psycha siada z obawy o Małego a chce zeby spał w lozeczku a nie z nami
Alisia, te położne w Norwegii czasami mnie zadziwiają swoimi umiejętnościami wyczuwania dziecka. Moja mnie macała tak jakby nad sama kością łonową i mówi, "o, tutaj ma głowę, mogę ją trochę przesunąć." xDD Trzymam kciuki, żebyś już była po wszystkim ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 23:10
-
nick nieaktualny
-
_Hope_ wrote:Ja mam doświadczenie w byciu przeterminowana 🤣 może dlatego tak mówię bo to co się z głową dzieje po 40+0 to hardkor. A im bliżej moj powrot na patologie tym chętniej bym czekała do terminu właśnie 😄 Ale ja jestem cykor 🤣
Kurde po przeczytaniu tego wezmę sobie to do głowy i zapewne jeszcze wolniej będzie mi czas leciał
Casjopea wrote:Jak to było z tymi daktylami? Koleżanka mi przywiozła paczuszkę prosto z Kataru 😁
Te Medjool niby najlepsze, ale jedz, jedz - nie zaszkodząKajtolo wrote:Alisia trzymam kciuki! Kamsza super że u Was dobre wieści!
U mnie po wizycie: Mała waży 3300 i nic nie zapowiada nagłego i szybkiego porodu. I dzisiaj podpisaliśmy umowę przedwstepną na zakup domu 😀
Oooo fajowo z domem
Eluska wrote:To się fartnelo ! Ja też mam teoretycznie szanse wiec zobaczymy jutro.
Kupilyscie wszystkie nakładki na sutki ?
Ja nie, ostatnim razem kupiłam ad hoc - aventu - maz mi je nawet kupowal i pasowaly chociaz pewnie byly za duze, bo odpadalyAle maly jadl przez nie calkiem spoko. A ogolnie to nie wiem, po co je kupowalam, bo nie mialam problemu z piersiami jako tako ;p
Alisia kciuki nadal!!
Kamsza super wieści a mała rozkosznaZdrówka dla Was !