Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Casjopea wrote:Słuchajcie mamy starszaków, szczególnie Mikaja obcykana w temacie stóp 😁 Moja córka bardzo dużo biega na boso i zauważyłam u niej takie jakby przekrwienia na stopach. No takie czerwone kropki, jutro wrzucę foto jeśli któraś z Was zainteresuje się tematem 😋 Nie boli jej to, ani nic i tak się zastanawiam czy gdzieś z tym iść, czy nie (mama na wakacjach)
O kurczaki już się rehabilituje!
Podrzuć to foto jutro. Ale jak gania na boso to może po prostu od tego. Ja to jestem wyczulona bardziej w kwestii tego jak dziecko stopę ustawia. Ale bardzo dobrze ze gania na boso!
Ja mojego męża nie mogę przekonać ze dzieci po to maja nadmiar tkanki tłuszczowej na podeszwie stop żeby właśnie tak nie marznąć :p a nasz zwłaszcza powinien na bosaka gonić - jak każde dziecko z reszta. I żadnych usztywnianych butow i zapiętek - stopa ma pracować.
Teraz to i tak musztarda po obiedzie bo sam bez skarpet nie zejdzie na dół nawet w domu :pWiadomość wyedytowana przez autora: 24 czerwca 2019, 23:51
-
KasiaLukasoa nie dogodzisz! Ja bym wolała żeby moja mi świdrowała w szyjce aniżeli w boku
no przez bok ni uja nie wyjdzie
Dziś mi coś w pępek tak wepchnęła ze się śmiałam ze palca tam chce wcisnąć
...no dobra, czuje ja w szyjceKasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
Dostaliśmy zestaw body od mamy mojego na prezent. Bodziaki same w sobie ładniusie, takie minimalistyczne, tak jak lubię, ale rozmiar mnie zabił. Obawiam się, że mój maluch już dwa tygodnie temu by w nie nie wszedł.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/c4aed0284718.jpg
Po prawej mamy normalny, niezawyżony rozmiar 56. Po lewej podobno 50 do 3,3 kgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 00:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Mamuśki powiedzcie prosze, że przy drugim dsiecku cycki już tak nie bola jak za pierwszym razem 🙏. Przy Leonie mialam 2 ogromne strupy zamiast skutków i płakałam przy każdym karmieniu przez pierwsze 2 tygodnie i mam nadzieję, że tym razem będzie lepiej...
Ja mialam kapturli ale raz sprobowalam tego uzyć,wywalilam do smieci😂widzialam jak kobiety tego uzywaja i wygladalo banalnie ale u nas to jakaś skomplikowana misja byla
My kupilismy babysense 7,lozeczko mamy przy lozku ,mam.nadzieje ze nie wtope 400 zł bo sie okaze ze lapie tez nasze oddechyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 czerwca 2019, 05:16
AgaSY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny