Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
No i wyżerkę roku miałam w planie 😂 pizza lody czekolada etc, a nawet żreć mi się nie będzie chciało znając życie 🤣🤣🤣
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 czerwca 2019, 21:46
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Sylwia slicznie! I ten slodki napis z imieniem
Sprawdzcie tylko milion razy czy poleczka sie dobrze trzyma. Mam na tym punkcie małą obsesję, bo w moim domu rodzinnym kiedys nagle, po latach spadla polka z ksiazkami zawieszona nad lozkiem. Na szczescie stalo sie to w dzien i nikt w nim nie spal, bo byloby krucho. Ale od tamtej pory podejrzewam kazda polke o zle zamiary.
-
Alrauna, a jak u Ciebie? Bo widzę, że czytasz, ale milczysz 🙂Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Moje kochane jutro bladym świtem idę na IP i zostaję w szpitalu, bo we wtorek wielki dzień
. Spakowana, wszystko posprawdzane 3 razy. Mój szpital to z kategorii tych co karzą przyjść dzień wcześniej i na następny dzień poważna operacja jaką jest CC. Mój lekarz prowadzący tam pracuje i on mi będzie robił cięcie (już drugie).
Jak będzie net w szpitalu to dam znać co i jak, bo w kom niestety nie mam.KasiaLukasia, Sylka135, Casjopea, xgirl, AgaSY, Kajtolo, Czarna_kawa, Eluska lubią tę wiadomość
-
Lullaby, trzymamy kciuki za gładkie cięcie i szybkie dojście do siebie! Jak tylko będziesz miała możliwość, to daj znać jak u Was 😘 Powodzenia!
Lullaby lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
ines. wrote:
Kurcze powiem wam ze chyba jednak nagle poród jest lepszy niż ustalona data. Niby z synem się zaczęło 5 dni po tp ale z ta niewiedza było mi jakoś łatwiej. A teraz jak wiem Ze jeszcze tylko jutro a po jutrze już izba, szpital, jazda na stół i zaraz dostanę dziecko to jakoś tak dziwnie...
U mnie to samo. -
nick nieaktualny
-
A mi wlasnie ta konkretna data bardzo pasowala. Fajne bylo takie odliczanie
Lullaby uuu kciukasy!😍 Czemu druga tez CC? Ze wzgledu na 1?
Kurcze uswiadomilam sobie, ze nie m juz zadnych ciazowych objawow, szalenstwo😍😍😍😍 -
Lullaby wrote:Moje kochane jutro bladym świtem idę na IP i zostaję w szpitalu, bo we wtorek wielki dzień
. Spakowana, wszystko posprawdzane 3 razy. Mój szpital to z kategorii tych co karzą przyjść dzień wcześniej i na następny dzień poważna operacja jaką jest CC. Mój lekarz prowadzący tam pracuje i on mi będzie robił cięcie (już drugie).
Jak będzie net w szpitalu to dam znać co i jak, bo w kom niestety nie mam.. Gdzie rodzisz? No i powodzenia!!
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
xgirl wrote:A mi wlasnie ta konkretna data bardzo pasowala. Fajne bylo takie odliczanie
Lullaby uuu kciukasy!😍 Czemu druga tez CC? Ze wzgledu na 1?
Kurcze uswiadomilam sobie, ze nie m juz zadnych ciazowych objawow, szalenstwo😍😍😍😍 -
Aska1994 wrote:Alrauna, a jak u Ciebie? Bo widzę, że czytasz, ale milczysz 🙂
Mam stresa 😋
CC 04.07 na 7 🤪 a po za tym lekarka z kliniki na ostatniej wizycie mi oznajmiła że Miki jest hipotrofikiem- 2500 w 37+4 Stwierdziła że nic nie mowiła wcześniej bo nie chciała mnie denerwować...no bez jaj 🤨 zas dr moj ze szpitala nic takiego nie stwierdził -2900 w 37+1.Mam nadzieje że to on jest blizej prawdy, ale stresa mam nie sama CC a tym czy z małym wszystko będzie dobrze 😔 siedze z nosem w necie sie sie dokształcam w temacie.
Dziewczyny &&& za porody 🤗 troche nas sie rozpakuje w tym tygodniu. Bedzie nam sie dobrze dochodziło do siebie bez upałów 😊
Ponad 4 lata walki...[***]....
"Przyjdzie taka chwila gdy stwierdzisz, że wszystko sie skończyło.
To właśnie będzie początek."
Louis L'Amour
6 stymulacji , 9 transferów, 14 zarodków , 2 cb , 1 poronienie i 1 kochany cud na ziemi 💞💞💞
4aa +embryoglue
7dpt - 4.91
11dpt - 36.94
14 dpt - 338
18 dpt - 1456
22dpt - pęcherzyk z ciałkiem żółtkowym
25 dpt 8610 prg 45
26 dpt pulsuje 💓
12+4 tc usg prenatalne OK 😁
Zły wynik pappy 😭 ryzyko ZD 1:62
14+3 tc usg bez zarzutu u docenta , będzie 🧑
19+4 II usg prenatalne bez zarzutu.
Krystianek waży ok 350g.💓💓💓 Boże miej w swej opiece mój CUD 🙏
-
Casjopea wrote:Xgirl zaraz wsiade w auto i pojadę Ci nakopac do dupy 😂 Az tak daleko do Ciebie nie mam!
Nie no nie chce Cie denerwowac, wiem jaki to bol 😘 Ale musialam🙊