Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Eluska, ładny pokoik 🙂
Ale piździ. Rozwaliło nam szybę w drzwiach u dzieci, bo się okno otworzyło 🙄Eluska lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
Eluska wrote:A dziękuję dziękuję 😀😀 Asia to współczuję. Dodatkowy wydatek a poza tym pewnie się dzieci wystraszyly
Nie, były z nami w kuchni na szczęście. I bardziej były podekscytowane niż wystraszone 😂 szyby mi tak nie żal, bardziej rolety kupionej 2 dni temu, bo się złamała...Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mikka86 wrote:X ty już w domu?
I mam mleko! Obudzilam sie i bylo. Bez sensu katowac sie bylo i meczyc cycki jak nawet nie mialam pokarmu.
Sylka135, Aska1994, Casjopea, ines., LidziA89, Alrauna1987, Czarna_kawa, AgaSY, mikaja, Lullaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LidziA89 wrote:X super ❤️
U mnie skurcze się wyciszaja 😐 pierdole idę spać 😘
Lidzia przypomnij czemu to wywolywanie? Przeciez masz jescze czas. Cukrzyca?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 21:55
-
xgirl wrote:Jezu🤷🤷
Lidzia przypomnij czemu to wywolywanie? Przeciez masz jescze czas. Cukrzyca?
Tak cukrzyca. -
xgirl wrote:Pokazuje dupe w internetach 🤦🤷😆😂😂😂😂
🤣🤣🤣🤣🤣 Ciekawe jak mi będzie do śmiechu za kilka dni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 22:03
-
Xgirl, jesteś niepoprawną wariatką😘😋
Jak się czujecie z Flo w domku? Dajesz radę jako? Wielkie gratulacje z rzeki mleka😍teraz to już wio do przodu!
Lidzia, o żesz w mordę, no katorga kochana... Współczuję, oby skurcze jeszcze ruszyły, a jak nie to śpij dziewczyno, tule Cię mocno naprawde😘😘😘
Hope, jak Ty tam matka dajesz radę? Balon wypadł?
33sylwia, ja nadal w szoku, że Leo już przy Tobie, bo my ten sam tydzień mamy😍moja Ada ma mnie chyba daleko w tyłku, nic a nic się nie szykuje🙄 dzisiaj bolaly mnie pachwiny, ale się wyciszlo i null sygnałów 🤐
Ines, kciuki za Ciebie już na zaś!
Mikaja, jak sobie radzicie z Hanusią?
Casjopea, jak u Ciebie?