Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
X jak emerytks ;d (up se klapki!
Sylwia gratulacje!
Lidzia, Hope KCIuki!
A ja dzis po wizycie u gina. Szyjka 1,4 cm, miekka/luzna(?), na opuszek a nawet dwa! Moge rodzic, tylko brak akcji skurczowej. Nic dziwnego zressta jak do dzis luteina grana byla.I nie eiem czy mi czop od jakiegos czasu nie odchodzi. Mam takie glutowate zoltawe eydzieliny, szczegolnie po wysilku/parciu. Chyba ze to od luteiny albo infekcji bo ponoc jakas niewielka jest. -
Xgirl jesteś niesamowita 😁 Super,że już w domu jesteście
i że masz mleko
Mi po sn w 2giej dobie przyszło.
Kciuki za kobitki aktualnie rodzące jak i za te czekające w kolejce -
Mikka nie wiem. Z apteki jakies.
Dzieki za dobre slowa😂 Staralam sie zaprezentowac jak najlepiej😂
Fajnie w domu. Nikt mi tu nie paziuje i od razu musialam przejac kontrole. Ogarnelam chate, zrobilam pranie. Nie mam czasu na lezenie i myslenie, ze boli. Teraz juz bedzie z gorki. I Jak narazie omija mnie baby bluesWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 22:25
mikka86, Casjopea, Sylka135, Czarna_kawa, Alrauna1987 lubią tę wiadomość
-
Czarna_kawa poza tym, że jestem cała w wysypce to dziękuję, dobrze 😁 Naprawdę wyjątkowo dobry miałam dzień. Mała do żłobka leciała jak szalona, szczęśliwa jak nie wiem.
Jutro mam wizytę, a że nie byłam na takowej 3 tygodnie to trochę się jaramI nie mam zgagi, więc głęboko wierzę, że to dlatego, że brzuch się opuszcza.
A jak u Ciebie? -
tka_aa wrote:X jak emerytks ;d (up se klapki!
Sylwia gratulacje!
Lidzia, Hope KCIuki!
A ja dzis po wizycie u gina. Szyjka 1,4 cm, miekka/luzna(?), na opuszek a nawet dwa! Moge rodzic, tylko brak akcji skurczowej. Nic dziwnego zressta jak do dzis luteina grana byla.I nie eiem czy mi czop od jakiegos czasu nie odchodzi. Mam takie glutowate zoltawe eydzieliny, szczegolnie po wysilku/parciu. Chyba ze to od luteiny albo infekcji bo ponoc jakas niewielka jest.tka_aa lubi tę wiadomość
-
Sylwia gratulacje!!!
Powodzenia przy pionizacjinie żałuj sobie potem przeciwbólowych
Xgirl super ze jesteście w domu i jest mlekoja nie mam póki co nawału ale dzisiaj ściągałam i ... UWAGA UWAGA - udało mi sos nakarmić mała bezpośrednio z cycow
wprawdzie mama mi pomogła ja przystawić ale pojadla, potem dobiła mm ale to nieważne bo zjadła z cyca. Przed chwila tez się rozbudziła i ja cycem uspokoiłam.
Ściągam laktatorem póki co ale tak na lajcie, nie katuje się. Dziś 2 butelki mojego mleka dostała.
W nocy była jazda od 1 do 5 nad ranem. Noc wcześniej było to samo w szpitalu wiec jął dziś znowu będzie tak płakać o tej porze i tak będzie ta noc wyglądać to śmiem twierdzić ze ma kolki o takiej chorej porzezobaczymy...
Glodokor straszny, dużo bardzo je ale pytałam położnej czy jej tak dawać jak ciagle chce to mówiła ze tak bo jak coś to najwyżej se rzygnie :p no i fakt, ulewa.
Kurczę nie nadrobię Was tak dokładnie wiec przepraszam. Powodzenia wszystkim ciężarówkom i jutro Ines i Lullaby Wam powodzenia na stole!
Lullaby lubi tę wiadomość
-
Oeeesu ściągnęłam hybrydy u stop. Jeszcze w nodze która mogę zginąć pal licho. W tej unieruchomionej masakra. Malowanie już pieeeee-e. Polozne będą dumne ze taka się stawiam natural do porodu 😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 23:35
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
A tak w ogóle to jutro cięcie a czuje ze moja córka nie jest jeszcze gotowa. Czop nienodszedl, zero skurczy nawet najmniejszego przepowiadającego.... przykro mi ze ją będą tak na zimno wydzieraćCórcia
16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
mikaja wrote:Sylwia gratulacje!!!
Powodzenia przy pionizacjinie żałuj sobie potem przeciwbólowych
Xgirl super ze jesteście w domu i jest mlekoja nie mam póki co nawału ale dzisiaj ściągałam i ... UWAGA UWAGA - udało mi sos nakarmić mała bezpośrednio z cycow
wprawdzie mama mi pomogła ja przystawić ale pojadla, potem dobiła mm ale to nieważne bo zjadła z cyca. Przed chwila tez się rozbudziła i ja cycem uspokoiłam.
Ściągam laktatorem póki co ale tak na lajcie, nie katuje się. Dziś 2 butelki mojego mleka dostała.
W nocy była jazda od 1 do 5 nad ranem. Noc wcześniej było to samo w szpitalu wiec jął dziś znowu będzie tak płakać o tej porze i tak będzie ta noc wyglądać to śmiem twierdzić ze ma kolki o takiej chorej porzezobaczymy...
Glodokor straszny, dużo bardzo je ale pytałam położnej czy jej tak dawać jak ciagle chce to mówiła ze tak bo jak coś to najwyżej se rzygnie :p no i fakt, ulewa.
Kurczę nie nadrobię Was tak dokładnie wiec przepraszam. Powodzenia wszystkim ciężarówkom i jutro Ines i Lullaby Wam powodzenia na stole!
Mikaja raczej za wcześnie na kolki. Bardziej zwróć uwagę na to co jesz wieczorem bo może coś małej nie służy. Trzymam kciuki za kp!!!
Córcia16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
-
Słuchajcie dziewczyny, bo lekko się zmartwilam.. Mogłam się śmiać z mojej wysypki, ale właśnie się obudziłam i mam ją już na całych rękach, nogach i trochę na twarzy.. Dłonie opucuniete i swędzące. Muszę rano coś z tym zrobić, ale nawet nie wiem za bardzo gdzie jechać - dermatolog, szpital położniczy..? Doradzcie coś. Aż boję się jaki obraz zobaczę rano w lustrze..
-
Dzięki kochane za kciuki. Proszę ładnie trzymać, bo już stres mnie łapie
Jestem druga także cc coś koło 9/10. No i trochę się wyspałam powiedzmy.
W nocy jakaś babka rodziła w sali obok. Poród SN Expressu 2,5 h. A ja stoper w uszach i poszłam spać.
Ines, Eluska powodzenia. I do zobaczenia z dzieciakami po drugiej stronieEmma_, Eluska lubią tę wiadomość
-
Casjo zrób szybko te badania i będzie wiadomo
chociaż nawet jeśli to nie cholestaza to normalne to nie jest i na twoim miejscu pojechalabym do lekarza żeby sprawdzić czy wszystko ok
-
Wypadł mi balonik 😊 ciekawe czy dziś się urodzi Ryszard 😊
Lullaby, LidziA89, Casjopea, Eluska, Sylka135, Czarna_kawa, JaSzczurek, Emma_, Drobinka91 lubią tę wiadomość