Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:Mikaja dajesz jej spac Ile chce? Mi kazali budzic co 3h i karmic. Hmmm.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Xgirl tak. Jutro będzie ważona to zobaczymy ale mówiła mi położna ze dopóki je 8-12 razy na dobe to w nocy nie muszę jej dobudzac. Wczoraj wieczorem jadła co 2h wiec się naladowala na noc
spi max 4h i tak. A najczęściej 2,5-3
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 08:27
-
X, 37 tc skończony, więc już jest okej, ale jak jeszcze tydzień posiedzi to chyba spoko ;-P U nas też ze względu na cukrzycę jest obawa, żeby za dużo nie urosła, bo wskazany SN. No ale myśle, że nim sie rozkręci to jeszcze zleci z tydzień
Na razie mam dobry nastrój i nastawienie, lekki lęk połączony z podjaraniem, że tuż tuż i już
Casjo, jakoś się dogadamy z terminem. Nie wygłupiaj się z tą wysypką! Daj znać jak badania, może podjedź na IP?
Trzymam kciuki za dzisiejsze wydobyciny, porody i w ogóle za rodzące! Mam nadzieję, że pójdzie szybko! ( Albo szybciej....;-p)
Słuchajcie jak sobie radzić z bólem głowy już na tym etapie? ;/ -
Jak nie jest zbyt silny to ja robię zimne okłady (wkładam mokrą tetròwkę do zamrażarki, a potem na czoło). A jak mocniejszy to Apap, Paracetamol. Chyba, że giga ból, to jeden Ibuprom nie zaszkodzi myślę
tka_aa lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
mikaja wrote:Casjo byłaś na tych badaniach???
https://zapodaj.net/cb75bd36485cb.jpg.html
Tak to wygląda.. Całe ręce, okolica kolan, stopy, dłonie i wokół oczu. Odpowiada na steryd i blaknie, ale pojawia się znowu i coraz więcej. Swędzi jak jasna cholera.
Co ciekawe brzuch, dupa i klatka piersiowa czyste.
Dzisiaj mam wizytę u mojej gin koło 13, a na położniczy nie pojadę, bo pewnie będą podejrzewać cholestaze i mnie zatrzymają. A jak ona również będzie ją podejrzewać to na spokojnie pojadę jak mała pójdzie spać.
Ale nie ukrywam, że trochę się martwię, bo póki to były tylko ręce to kit, ale trochę za szybko nabiera to tempa.
Trzymam moje zajęte wysypka kciuki za wszystkie rodzące dzisiaj! 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 08:50
-
nick nieaktualny
-
Casjo ja nie mam w sumie pojęcia jak choestaza wyglada ale dobrze ze masz dziś wizytę to Ci gin powie co i jak.
Rety jaka mam boska ceręi włosy
czuje się jak miss świata - aż się pomalowałam
Nogi jednak mi strasznie puchną, zwłaszcza prawa - wczoraj to aż się przeraziłam bo jak kamień była wieczorem ale przez noc mi zeszło.
Dziewczyny przy zastrzykach tych w brzuch to można rozmasowywać czy nie? Nie umiem sobie bezbolesnie tych zastrzyków robić i chora jestem jak mam to zrobić :p
Xgirl mój szpital zmienił dostawce i tym razem mam takie seksi białe takty jak Ty pokazywałam ostatniotzn ja mam podkolanówki
ale są białe
-
KarolaJJ wrote:Casjo lekarzem nie jestem ale mi to wyglada na zwykłą alergie albo zmiany od słońca. Nie grilowalaś się czasem na słońcu?
tka_aa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś nie rodze. No chyba że się sam poród zacznie w co wątpię. Pan profesor ordynator zjebal Panią doktor że zamiast oksy wczoraj rano powinna założyć balonik dziś oksy i pewnie by było po sprawie. Tak więc dziś dostanę lek jakiś rozkurczowy na szyjkę jutro znowu oksy a jak to nie da rady to już zrobią mi cesarke.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 09:29
-
nick nieaktualny
-
KarolaJJ wrote:Angelikamarta a jak u Was karmienie? Tylko cyc? Spi w nocy?
Hiszpaneczka zyjesz? Odezwij sie
Ostatnio nawet w domu odciagalam mu do butelki bo miałam już schiza po tych wymiotach, bałam się żeby znowu nie przepelnil brzuszka po cycku i miałam przynajmniej kontrolę nad tym ile zjada. Położna i lekarze mówią że mam mu dawać tyle ile on chce, no tak. Tylko że jak odciagne całą butelkę która ma 150ml to on by to wszystko opędzlował na karmienie i potem sytuacja by się mogła powtórzyć, także jestem zdana na siebie i swoje wyczucie w tym temacie.
Teraz już normalnie go karmie cyckiem i jedynie jak wychodzimy to odciągam ja z tych które nie lubią cyckami świecić na mieście
A noce przesypia bardzo fajnie zwykle są 2 max 3 karmienia na noc. Jeśli chodzi o dzień to też w zależności czy mu dam butelkę jak tak to co 2-3h go karmię a jeśli cycka to częściej 1-2h -
Ja pierdziele... Ale przynajmniej już masz plan działania i wiesz, że jak nie pójdzie, to cięcie. Tylko szkoda, że tyle to zajęło i trafiłaś na niekompetentną lekarkę najpierw 🙄Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥