Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia gratuluje!
Dziewczyny myślałam, że zawału dostanę. Polazilam dzisiaj teoche po galerii z synem, posiedziałam pol godziny i nagle jak wstałam nie mogłam zrobić kroku. Takie potężne kłucie mam w grazynie jakby mi kilo gwoździ przy każdym kroku się wbijało. Jak mam fo samochodu dojść 😬😬😬Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 13:49
-
tka_aa wrote:Boze, oni chyba sie w tobie zakochali w tym szpitalu. Ile ty juz tam siedzisz?
10 dobę 😭 z Małą 6. -
Asia gratulacje!!!!
Lidzia to jakiś koszmarCo za gówno.
Messy też miałam często takie bardzo silne kłucia, tzw "miecze w piździe" jakieś dwa tygodnie temu. U mnie zwiastowały, że poród nie nadejdzie.
My byliśmy dziś w USC uznać ojcostwo dziecka poczętego. Jak mnie szlag trafi w czasie porodu będzie jak znalazł. Teraz zjadłam tort i idę dopakować torby.
Messy92 lubi tę wiadomość
-
Messy o cholera! Moze suń powoli nogami po ziemi, tylko kurde jak poprowadzisz samochod?
Lidzia, masakra. Wyobrażam sobie Twoj wkurw! Wlasnie boje sie tez tego, ze jak sie zglosze do szpitala wczwsniej niz 39 tydzien to tak sie to skonczy. A jak tam cukry? -
KasiaLukasia wrote:Asia gratulacje!!!!
Lidzia to jakiś koszmarCo za gówno.
Messy też miałam często takie bardzo silne kłucia, tzw "miecze w piździe" jakieś dwa tygodnie temu. U mnie zwiastowały, że poród nie nadejdzie.
My byliśmy dziś w USC uznać ojcostwo dziecka poczętego. Jak mnie szlag trafi w czasie porodu będzie jak znalazł. Teraz zjadłam tort i idę dopakować torby.
A po co takie uznanie?:o -
Messy92 wrote:Asia gratuluje!
Dziewczyny myślałam, że zawału dostanę. Polazilam dzisiaj teoche po galerii z synem, posiedziałam pol godziny i nagle jak wstałam nie mogłam zrobić kroku. Takie potężne kłucie mam w grazynie jakby mi kilo gwoździ przy każdym kroku się wbijało. Jak mam fo samochodu dojść 😬😬😬
@Asia, witamy Jacka! Duży chłopWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 14:35
-
tka_aa wrote:Messy o cholera! Moze suń powoli nogami po ziemi, tylko kurde jak poprowadzisz samochod?
Lidzia, masakra. Wyobrażam sobie Twoj wkurw! Wlasnie boje sie tez tego, ze jak sie zglosze do szpitala wczwsniej niz 39 tydzien to tak sie to skonczy. A jak tam cukry?
Moje cukry w normie i Ani też przez trzy dni jej cukry sprawdzali.tka_aa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
tka_aa wrote:A po co takie uznanie?:o
Bo nie jesteśmy małżeństwem. W takiej sytuacji dwoje rodziców musi się stawić w USC. Można to zrobić oczywiście po porodzie, przy rejestracji dziecka, ale wtedy więcej zachodu, bo musielibyśmy jechać razem z małą. Poza tym gdyby coś mi się stało Michał jest już ojcem, bez żadnego włóczenia się po sądach. Lepiej dmuchać na zimne.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KasiaLukasia wrote:O 8 rano
Właśnie masuję sutki, kurcze jak strasznie bym chciała, żeby się samo zaczęło
Wszystkim nowym mamom gratuluję! Reszta dzieciaków niech wychodzi sprawnie i bezboleśnie 😘KasiaLukasia, JaSzczurek lubią tę wiadomość