Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
_Hope_ wrote:To ja Cię tylko pociesze że indukcja nie jest wcale taka straszna. Też się baaardzo bałam. Oczywiście Trzymam kciuki żeby się samo rozkręcilo Ale tak czy inaczej zaraz się poznacie 😊
Wszystkim nowym mamom gratuluję! Reszta dzieciaków niech wychodzi sprawnie i bezboleśnie 😘
Dzięki Hope, takie słowa są dla mnie teraz naprawdę ważne. Pozwól, że się wirtualnie przytulę.
-
KasiaLukasia wrote:Dzięki Hope, takie słowa są dla mnie teraz naprawdę ważne. Pozwól, że się wirtualnie przytulę.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylka135 wrote:Kasialukasia a partner rodzi z Tobą?
Ktos rodzi. Albo Michal albo moja mama. Wszystko zalezy ile to bedzie trwać. Jutro przyjma mnie na patologie, mysle, ze tam założą mi balonik, wieczorem moze kroplowka? Wtedy bedzie ze mną w stanie gotowosci partner. Moj lekarz powiedzial enigmatycznie ze ma dyzur na porodowce w srode od 14 i ze bedzie odbierac moj porod. Wiec zalozyl, ze jutro nie bede jeszcze rodzic. Mama przyjedzie w srode switem prosto do szpitala. I jezeli faktycznie trafię na porodowke dopiero pojutrze, to wtedy ona bedzie mym towarzyszem. Nie da sie tego przewidziec. Ale jakby nie bylo nie bede sama.Casjopea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kurde Bo szybko ruszylo wszystko. W sumie jescze polowy lipca nawet nie ma.
Dopiero pierwszy tyg lipca za Nami😆Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 17:59
KasiaLukasia lubi tę wiadomość