Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAdrua straciłas cząstkę siebie i to zawsze bedzie z Tobą. Moze kiedys przyblaknie ale nigdy nie zniknie. Masz prawo plakac za kazdym razem. Bardzo mi przykro ,za kazdym razem gdy wspominasz o tej tragedii...To co Ty czujesz to musi byc ogromny cięzar i ból
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
My się właśnie wybieramy do pediatry ale moje dziecko po wczorajszych awanturach śpi cały czas jak Aniołek i nawet przebieranie jej nie obudziło.
-
Mój od wczoraj ma fazę pt: "i obiecuję, że Cię nie puszczę, nawet do kibla". Także wszystko muszę robić jedną ręką 🙄 jedynie na podwórku w wózku poleży, ale czekamy na położną, więc jesteśmy uziemieni. ..
Casjopea lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
33SYLWIA
ja mam medela dałam z 300 zł ale polecam warto wywalić kasę szybko odciaga noi plusem jest to że ma te lejki do sutka wymienne na brodawke bo ten co miałam ręczny aż tak dopasowany nie byłWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 10:48
-
Adria wrote:JASZCZUREK
Jaki masz laktator bo ja napoczatku miałam ręczny tomme tippe ale teraz jadę medela mini eleltric i jest ok odciaga bo mój denerwuje się przy cycu a tak kontroluje ile zje bo ładnie przybrał waży już 2700
Przykro mi z powodu synka, nie wyobrażam sobie nawet co przeżyłaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 11:04
-
Adria bezgranicznie współczuje.
Jak wczoraj się wam poskarżyłam, że Młody taki nieśpiący tak od wczoraj od 21 ładnie śpi i nawet przy przebieraniu się nie budzi. A jak się przebudzi to jakoś strasznie papy nie drze- nie zapeszając
Pierwszy raz od 3 tygodni się wyspałam tak w miarę juhu -
nick nieaktualnyAdria bardzo współczuję. Moja siostra ma podobne przeżycia więc wiem, że z tym trudnym doświadczeniem trzeba nauczyć się żyć bo zadne dziecko go nie zastąpi. Gratuluję Ci sily, że zdecydowalas się na kolejną ciąże i masz wspaniałego synka.
Ja dzisiaj walcze ze zlym samopoczuciem. Na dworze jest ponad 30 stopni a ja się trzese z zimna. Mam tylko 37'6 a czuję się jakbym miała 40 stopni. Mysle ze to od tego sutka. Jest mi tak zimno ze wycielam sobie w bluzce dwie dziury na sutki żeby je wietrzyc. -
nick nieaktualny