Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie mleko magicznie wróciło i jest tyle co było. Oszalec czasami idzie 🙄
Co do laktatora to ja mam lionelo niebiesko biały elektryczny i jest super
No i też tani jak na elektryczne bo cena to ok 120zl. Nic się z nim nie dzieje a katuje go strasznie. Wyświetlacz bardzo ładny, można ustawiać sobie siłę ssania i tryb. Bateria trzyma długo -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moja biedroneczka❤️❤️
Mam pytanie - mozna tak karmic czy nie? Czasem ja tak poloze z butelka ale nie wiem czy to ok🤷[/QUOTE]
Położne na oddziale noworodków tak podawały mleko dzieciom żeby było szybciej więc chyba można 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2019, 18:21
-
Sylka135 wrote:180 g to bardzo dobry wynik. Moj na szczęście tez przybiera, ale to zasluga mm.
Która z Was miała zapalenie piersi? Bo wiem że ktoś pisał ale nie pamiętam kto. Jak to się objawialo? -
Sylka możesz normalnie przystawiać nawet jak jesteś chora. Co do zapalenia piersi ja miałam 2 czy 3 razy gdy karmilam starszaku. Miałam stan podgorączkowy, bolała mnie pierś i w jednym miejscu była czerwona. Z tego co pamiętam możesz brać ibuprofen żeby zapalenie się nie rozwijało. Przy karmieniu też.
Sylka135 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
My po wizycie. Mała już nie taka mała waży 4200 pamiętam jak się bałam że ona się tak duza urodzi. Dostalysmy skierowanie na bioderka i milion ulotek i informacji o szczepieniach. Wiem że to drazliwy temat ale jak szczepicie wasze dzieci?
-
My szczepimy tylko te nfzowskie. Nic dodatkowo.
U nas była dzisiaj położna ostatni raz. Jacek waży 4100. Ogólnie wszystko ładnie. Mogę mu podawać wodę, żeby się uspokoił,bo jak się mocno rozzłości to tylko cycek go uspokoi i ogólnie traktuje piersi jak smoczek, ewentualnie własne palce. Jak zobaczyła jak Jacek ssie palce po porządnym karmieniu to była mocno zdziwiona...
I jutro jedziemy do chirurga jeszcze i chyba będzie spokój z lekarzami do czasu szczepienia.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
AgaSy, właśnie też się zastanawiam, bo w dalszym ciągu nie ma ich wpisanych w książeczkę zdrowia.
Jak u Waszych Maluchów z podnoszeniem główki?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lipca 2019, 16:01
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:AgaSy, właśnie też się zastanawiam, bo w dalszym ciągu nie ma ich wpisanych w książeczkę zdrowia.
Jak u Waszych Maluchów z podnoszeniem główki?
Moja mała podnosi a bardziej przekreca z boku na bok i krzyczy bo nielubi na brzuszku leżeć dla niej to jak kara. Ale za to jak leży u mnie na brzuchu i szuka cyca to głowę podnosi bardzo ładnie 😊😁😁😁