Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyxgirl wrote:Bezsennosc czy mdlosci?
Zazdroszcze cwiczen Ja mam zakaz bo ostatnio po 10 minutach delikatnego pilatesu mialam bole brzucha A tak kocham gimnastyke, plywanie, nordic walking itp ..
Serce...
To się okaże czy mogę...
Ale tak zap... na codzień, że gorzej nie będzie. -
nick nieaktualnyjestem po wizycie z maluszkiem wszystko dobrze gin zwiększył mi dawkę duphastonu dodaje zdjęcie kruszynki ❤️ następna wizyta 20.12 https://zapodaj.net/55ad042d81f7b.jpg.html
xgirl, Sung, Hiszpaneczka, Kamsza, Ewe90, Alrauna1987, Patrycja28, Eluska, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jestem po wizycie wszystko pięknie! Maluch nadrobił i z usg wychodzi 9 tydzień i 3 dzień łezka mi poleciała,bo wiercił się jak mróweczka,ruszał mini nóżkami i rączkami i przekręcił się nawet tak,ze kręgosłup ładnie było widać zakochałam się na nowo przysięgam od razu z moich barków zleciał na chwilę 10 kg ciężar,bo bałam się trochę po tych bólach brzuszka.
I tak kolejna wizyta 18.12 wtedy tez pobieram testy genetyczne i chyba zrobi prenatalane(będzie zależało od wielkości Maleństwa)nana1, Hiszpaneczka, xgirl, Alrauna1987, Kamsza, Sung, Sylka135 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyco do zwierzaków ja mam w domu 3 psy i kotkę, wszystkie od małego chowalismy tak aby przy dzieciach nie było problemu - oczywiście nigdy nie ma gwarancji ale znam swoje psy bo póki nie zaszłam w ciążę były dla mnie jak przysłowiowe dzieci i mają do nas ogromny szacunek rozumieją co wolno czego nie i jestem pewna że nie będzie problemu jak maleństwo pojawi się na świecie
-
xgirl wrote:Hej hej witamy Udalo sie naturalnie czy przez ivf? Wspolczuje straty Mam nadzieje, ze tym razem bedzie wszystko ok!Starania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Nie mam. Podejrzewam potas. Ewentualnie tarczyca, chociaż badam co tydzień. Może cukier, ale rano miałam dobry.
No i nocne poty wróciły. Niech je szlag!
Natty ciekawe. Podejscia do ivf a tu sie naturalnie udalo My tez juz sie zdecydowalismy bo wyniki nasienia meza masakra a tu bach niespodzianka -
No u nas hmmm... czekamy sobie na wizytę. Jeszcze tydzień i będziemy oglądać nasze Maluszki wizyta 12.12.
Poza tym, żołądek dalej dokucza, przesypiam przez to pół dnia (po pracy), nie wiem, kiedy ulepię pierogi
A w poniedziałek wizyta u immunolog, mam nadzieję już odstawiać sterydy...
Odnośnie psa, my mamy 7-letnią labradorkę, która wychowywała się z moją niepełnosprawną siostrą. Labcie z reguły są mega spokojne i "do rany przyłóż", więc nie obawiam się kontaktów z maleństwem. Poza tym wielokrotnie przyjeżdżali do nas znajomi z dziećmi, jak była już nimi zmęczona, po prostu szła spać do innego pokoju
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
kinga27.30 wrote:No u nas hmmm... czekamy sobie na wizytę. Jeszcze tydzień i będziemy oglądać nasze Maluszki wizyta 12.12.
Poza tym, żołądek dalej dokucza, przesypiam przez to pół dnia (po pracy), nie wiem, kiedy ulepię pierogi
A w poniedziałek wizyta u immunolog, mam nadzieję już odstawiać sterydy...
Odnośnie psa, my mamy 7-letnią labradorkę, która wychowywała się z moją niepełnosprawną siostrą. Labcie z reguły są mega spokojne i "do rany przyłóż", więc nie obawiam się kontaktów z maleństwem. Poza tym wielokrotnie przyjeżdżali do nas znajomi z dziećmi, jak była już nimi zmęczona, po prostu szła spać do innego pokoju
bierzesz encorton? jaka dawke? ja mam brac do 16 tyg
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Moje serce tez zasuwa. W spoczynku tętno jest ponad 90. Jak wejdę na 1 piętro to juz skacze do 120. Jak musze wejść na 5 na uczelni (nie dam rady korzystać z windy, zawsze jest pełna i okropnie smierdzi od ludzi) to i do 140 potrafi skoczyć.
Nieraz mnie w nocy budzi kołatanie. Albo w tłumie mam nagły atak az sie cała pocę i mi słabo.
Przed ciąża było Ok poza cholernie niskim ciśnieniem. A nie mam nawet kiedy isc do kardiologa.
Czarna Kawa ale super! Ja to uwielbiam słyszeć od Was dobre wieści bo do moich jeszvze 11dni.PCOS, endometrioza, tylozgiecie, a jednak można wpasc :p
Niespodzianka ciąża, niespodzianka poród.
16/06 w 37+2 przyszła na świat Margaretka ważąca 2730g.
Margaret, o uroczym zdrobnieniu Daisy -
xgirl wrote:No ale bylas u lekarza? Przeciez tak nie moze byc.
Natty ciekawe. Podejscia do ivf a tu sie naturalnie udalo My tez juz sie zdecydowalismy bo wyniki nasienia meza masakra a tu bach niespodziankaStarania od 2013r.
2015r. - 2x IUI hsg, histeroskopia
2 maja 2016r. IVF ciąża biochemiczna
12 lipca 2016r. CRIO
12 sierpnia 2016r. CRIO kariotypy ok
3 stycznia 2017r. szczepienia, intralipid i transfer ❤
02.09.17r. urodziła się Tosia ❤
15.10.18r. Aniołek 21.07.19r. urodził się Franio❤ -
PannaEvans - widzialam na stronach kilku zlobkow zdjecia grupowe i czesc dzieci miala zamazane buzie i tyle To jest rozwiazanie. Zdjecie grupowe do kroniki rodzinnej - prosze bardzo - moze byc moj mlody, ale nie w internecie bez mojej zgody.
Co do nauki to tak - takie 50% czasu mowienie po angielsku, tak jak mowi sie po polsku to tak, ale nie takie 2-4h tygodniowo typowej nauki - bez sensu kompletnie
Nikka hej
U nas ze zwierzetami problemu nie ma, bo ich nie ma i nie planuje poki co - moze jak dzieciaki beda starsze. Male dzieci duzo nie rozumieja i potrafia byc okrutne w stosunku do zwierzat wiec nie zamierzam zadnego przygarniac.
Nana super
Czarna_kawa cudnie
Czarna_kawa lubi tę wiadomość
-
Cześć , muszę przyznać że dyskusja o zwierzętach bardzo ciekawa. Ja się nie postawie po żadnej stronie nie mam zwierzaków w domku. A kwestie posiadania pieska, bo taki mi się marzy rozwiązuje fakt,że osoba wynajmująca nam nie wyraża zgody na zwierzątka.
Moja wizyta 12.12 też nie mogę się doczekać.SYNUŚ
Niedoczynność tarczycy
Po stracie w 20 tyg. ( Luty 2019 )