Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Cały dzień prawie nie śpi, przysnie na rękach,co go odłożę to wyje, sam nawet chwili nie polezy, cały czas wymaga 100 procent uwagi, pomijając poprzednia noc, w której przespał łącznie niecałe 3 godziny ,jak sobie pomyślę o zbliżającej się nocy to robi mi się słabourl=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Mikka, to w dzień Ksawery jak Jacek, tragedia. W nocy śpi nieco lepiej, ale ja się obracam z boku na bok, żeby mu cyca zmienić.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Ja pitole z moją też dziś masakra co prawda spała do 10 ale później cały czas na rękach i płacz 😐 spla po 5 min i znów to samo. Mam nadzieję że teraz zasnęła porządnie bo mam dość...
-
Ja myślałam że było źle... teraz jest tragicznie. Julka ma dysplazję bioder w 4 stopniu. Dostała szynę koszlego na 3 miesiące, kontrola co 2tygodnie.
Boże ona tak strasznie płacze A ja nie mogę jej pomóc...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Kinga strasznie współczuję
To wcześniej nie wiedzieli, że z bioderkami coś nie tak?
Tymek był na kontroli w zeszłym tygodniu i niby wszystko ok. Nie kazali nawet pieluchować. 2 kontrola 24 września, a i tak się zastanawiam czy dobrze robię nie pieluchując go. A wy pieluchujecie swoje Maleństwa?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 21:23
-
Boże Kinga współczuję. Moja siostra musiała to nosić jak była mała.
Lullaby na czym polega pieluchowanie?
U nas też sexu jeszcze nie było bo się boję. Niby wszytsko się ładnie zagoiło ale mam jakieś opory. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kinga27.30 współczuję Wam
Oby szybko było dobrze.Trzymam kciuki za Was.
Mikka86 to skoro cały dzień Ksawery nie spał to w końcu ze zmęczenia prześpi noc 😊 U mnie na odwrót- mała śpi cały dzień i aż się boję nocki😳 -
Kinga współczucia dla ciebie i Twojej małej ☹️☹️Biedactwo małe ☹️☹️
TA bezsilność jest najgorsza.
Moja dzisiaj przechodzi sama siebie. U nas non stop płacz na rękach można bujac ale ile można. Dostała mleko o 21 i teraz dopiero przysypia na mnie aż się boję ja położyć obok na łóżku 😱😳😳🙄trochę ciszy mam. Mój poszedł do ogródka zapalić bo już nie wytrzymał że ona taka niespokojna i placzliwa. I non stop słyszę od niego ze ona chyba się niedojada moim mlekiem z butelki i że trzeba kupić mleko modyfikowane... Zapewne to są rady teściowej bo wątpię w to że sam by to wymyślił.... -
KarolaJJ też słyszałam, że szerokie pieluchowanie to nic dobrego. Przy czym rodzina różne rzeczy mówi i człowiek głupieje. Nic zaufam lekarzowi, jeszcze mamy jedną kontrolę przed sobą. A jutro idę na pierwsze szczepienie i już mam stresa🙄
Ludzia89 była to metoda prewencyjne dysplazji biodrowej. Składało się pieluchy tetrowe i wsadzalo między nóżki dziecka. -
Kinga, współczuję 😔
Kamsza, nie daj się! Mleka masz wystarczająco, a mąż niech wspiera Ciebie i Twoje wyboru, a nie papuguje mamusię 😘
Mikka, jak Wasza nocka? Bo Jacek się jakimś supersnem nie popisał 🙄Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Jakiś czas temu robiliśmy rozpierduchę w kuchni, odsuwaliśmy meble itd, usunęliśmy mysie gniazda, dziurę w ścianie zagipsowaliśmy i gówno to dało, myszy dalej harcują, a w ścianie jest kolejna dziura 😠 owadów w pizdu, myszy łażą jak chcą, szlag by trafił dom na wsi 😠
Casjopea lubi tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
nick nieaktualnyAska odezwij sie do Casjo po kota😁
Kamsza nie daj sie z tym mlekiem,tak to juz jest ze wszystko zwala sie na mleko....placze-mleka za mało,śpi-śpi z głodu bo mleka za mało,szybko rosnie -mleko za tłuste,przybiera za wolno-chude mleko itp ....
Dzisiaj pogoda pod psem,a.ja mialam isc na runde po szmatkach za kiecką na weseleCasjopea lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kobity czym smarujecie pupe? Ja dotychczas sudocremem ale skora wyglada na przesuszona i pojawily sie na niej malutkie, czerwone kropeczki. Macie jakis krem nawilzajacy do polecenia? W ogole to jak i czym pielegnujecie pupy swoich pociech?
Oraz pytanie za 100 punktow, jak usunąć krem zalegajacy w pachwinach? U was tez wchodzi w falde na forever i jest juz nie do wydobycia?