SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Mamunie LIPIEC 2019
Odpowiedz

Mamunie LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • KasiaLukasia Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aska1994 wrote:
    I po skończonej książce gasimy światła i czekam w fotelu aż zasną. Mogą wstać tylko na wodę (mają na parapecie kubki) lub siku. Nie ma że inny misiek czy coś. Mają to, co sobie przygotowali wcześniej. [...]po zgaszeniu światła już z nimi nie dyskutuję.

Haha kapral Aska :))) Jest moc!

X girl taki splywajacy po tylnej scianie gardla katar moze sie niedobrze skończyć. Od zakrztuszenia po zapalenie oskrzeli/pluc. Dziewczyny dobrze radzą, dzis chlop bedzie jezdzic po aptekach, a ja powiesze smierdziela z czosnkiem w pokoju. Bedziemy nawilzac, inhalowac i oklepywac. Ale jak nic nie pomoże albo sie pogorszy to lekarz. Florka też bulgocze?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2019, 09:39

dqprdf9hqua5dnr5.png
    atdci09kha8ndghq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2019, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lullaby a moze za wczesnie kladziecie spac? Moze lepiej polozyc 2 godz pozniej jak i tak nie umie zasnac?
    Ja nie kupuje kurtek ba sa niepraktyczne,mam 3 kombinezony na 62,68 i 74

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój też wczoraj pajacowal przy usypianiu, odkładałam go chyba z trzydzieści osiem razy . Na rękach spał wydawało mi się już z mocnym snem,co go odłożyłam to ryk po 4 minutach. W koncu usnął dobrze po 23 dopiero

url=https://www.suwaczek.pl/]54661da9df.png[/url]
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O tak kurtki mega niepraktyczne. W ogole widze, ze wiekszosc rzeczy dla niemowlat takie sa :D W ciazy patrzylam zeby bylo wszystko ladne i slodkie a twraz bardziej patrze na to zeby bylo jej wygodnie i zeby jej nie umeczyc przy ubieraniu.

Sylka135 lubi tę wiadomość

f2wljw4zsg9z1tun.png
    27.6.19 wydobyciny mojej Hannah Florenz❤️ 48cm, 2970g
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaLukasia ona w sumie odkad pamietam tak chrumka i czasem przy oddychaniu tak jakby cos charczalo, Ale nie zawsze. Pytalam pediatry to mowi, ze to OK🤷🏻‍♀️ Dlatego nic z tym nie robilam Ale szczerze srednio Mi sie to podoba. Najlepsze wlasnie, ze ona nie zawsze tak oddycha. Zazwyczaj jak spi a tak to jest OK.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2019, 09:53

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2019, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te galganki z czosnkiem sa super, ja porozwieszlam w piatek bo corka chora i mnie też cos drapie w gardle. Do tego zrobilam sławny syrop z cebuli,imbiru,cytryny i czosnku i pijemy

Emma_ lubi tę wiadomość

• mikka86 Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Syrop z cebuli pamiętam z dzieciństwa jak ojciec mi go robił i musiałam pić 🤮 od tamtej pory nigdy już go nie tknelam ,mam traumę 🤪

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2019, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sa nowe przepisy,jest znośniejszy

mikka86 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2019, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas zaczal sie etap pieluszki przy buzi,musi byc cos zarzucone zeby byl spokój.

• xgirl Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KarolaJJ wrote:
    U nas zaczal sie etap pieluszki przy buzi,musi byc cos zarzucone zeby byl spokój.
    Moja mama wpycha Malej ciagle pieluche w rece, wkurza mnie to😶 ,,Bo ona tak lubi". No kurde widzi Mala od kilku dni i wie lepiej niz ja .. nigdy tak nie robila i wcale tego nie lubi.

mikka86, Emma_, KasiaLukasia lubią tę wiadomość

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babcie zawsze wiedzą najlepiej co jest najlepsze dla wnuków 😅 moja ostatnio zrobiła małemu serdak na drutach i kazała mu zakładać chociaż było jeszcze ciepło ale twierdzi, że ma zimne ręce więc mu zimno.Ale mega mnie to rozczula ,jest kochana 🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2019, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj moj uwielbia,zabawek nie lapie jeszcze bo za ciezkie,gryzaków tez nie ale pieluszka to hicior. Przeklada z ręki do ręki ,wpycha do buzi, memla. Jest zabawa.

mikka86, xgirl, Kamsza lubią tę wiadomość

• anngelikamartaa Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a z tymi kombinezonami to chyba lepsze będą takie bez nóżek? Takie śpiworki? Też się rozglądam i nie wiem jaki na zimę kupić 🤔

dqpr20mmc4opiown.png
    12.06.2019r.~05:45 SN 36+6 Antoś 👶🏼💗
    20 luty - 424g💗
    13 marzec - 760g ❣️
    3 kwiecień - 1060g💓
    2 maj - 1650g🍼
    27 maj - 2550g🙆‍♀️
  • xgirl Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karola o to to :) Ostatnio zalozylam jej Taka sukienke z falbanka to tak ja mietolila fajnie😂 Mnie denerwuje Jak jej pieluche do spania daje Bo ona sobie wtedy nia twarz zakrywa.

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anngelikamartaa wrote:
    Dziewczyny a z tymi kombinezonami to chyba lepsze będą takie bez nóżek? Takie śpiworki? Też się rozglądam i nie wiem jaki na zimę kupić 🤔
    Mój ma kupiony normalny,nie wiem jaki lepszy bo nie mam doświadczenia 🙂

• xgirl Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anngelikamartaa wrote:
    uwazam, ze takie najlepsze Bo praktyczne. Niestety kupilam w ciazy juz inne i szkoda mi kupowac nowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2019, 10:36

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    Tez uwazam, ze takie najlepsze. Niestety kupilam w ciazy juz inne i szkoda mi kupowac nowe.
    No ja też kupiłam kombinezon na zimę jak byłam w ciąży, właśnie 74 rozm. i nie wiem czy się w nim nie utopi a na przyszłą przecież będzie za mały,takie to są właśnie zakupy w ciąży 😂 chociaż może założy tak luty -marzec 🤣🤣

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2019, 10:39

• Casjopea Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu. Od rana przewinęłam 6 kup. Jak nie jedno sra, to drugie. A mała to zaraz chyba wyskoczy przez okno tak ją energia roznosi 😜

anngelikamartaa lubi tę wiadomość

• xgirl Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikka a daj spokoj z tymi zakupami w ciazy😂😂 Dobrze, ze malo kupilam bo rzeczywiscie wiele rzeczy wychodzi dopiero jak sie dziecko pojawi.

Casjo szesc, wow❤️😂 Kupowa ksiezniczko😂

Casjopea lubi tę wiadomość

f2wljw4zsg9z1tun.png
  • mikka86 Autorytet

Wysłany: 15 września 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    xgirl wrote:
    Mikka a daj spokoj z tymi zakupami w ciazy😂😂 Dobrze, ze malo kupilam bo rzeczywiscie wiele rzeczy wychodzi dopiero jak sie dziecko pojawi.

Casjo szesc, wow❤️😂 Kupowa ksiezniczko😂
    A najlepsze były zakupy do kp ,cooo??? 😂😂😂

xgirl lubi tę wiadomość

‹‹ 1852 1853 1854 1855 1856 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ