Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
LadyDior sciagalam jakies 1,5 tyg z niej i nic tylko mnie boli a mleka jak nie było tak nie ma:/ z lewej leci ale co 2 dni jak zwykle mam ten kryzys
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 08:22
-
Karola mój z tego co na stronie pisze ma 93x45 i jest na całą gondole a dół jeszcze jest trochę dłuższy
To zależy jaką masz gondole itp
Idę w piecu palić bo tu się lodem pluje😪😪 -
nick nieaktualny
-
Według mnie też lepiej większy, będzie miał go na dłużej no i też teraz będzie mu wygodnie, wiadomo że pod spód jeszcze jakieś ciepłe ubranko mu założysz to też potrzeba miejsca
-
Mikka super 😁 oby już Mu tak zostało 🙂
Za to Olek pobił rekord nie spania, obudził się o 1 i śmieszkował sobie do 3 😂🤦♀️
Lidzia, super ten śpiwór, dodałam już sobie do koszyka 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 września 2019, 09:07
LidziA89, mikka86 lubią tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Rada na przyszłość: nie wysyłajcie faceta na zebrania w przedszkolu. Albo dopilnujcie, żeby wziął ze sobą notatnik i długopis. Mój poszedł. I parę rzeczy przekazał, a pytam o płatności, czy zapisał. Nie (sama mu dałam do ręki notes i długopis, zostawił w aucie!). I, uwaga, hit - nie spisał, nie pamięta, ale nagrał całe zebranie to sobie mogę przesłuchać. Zebranie trwało 3h...
JaSzczurek, xgirl lubią tę wiadomość
Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aśka, pomysłowy dobromir z Twojego! 🙈
To teraz masz e-booka na wieczór...
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Widzisz Aska1994 jakiego mądrego męża masz 😊 Nie pominął żadnej informacji 😂
JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
Naszła mnie taka myśl.. Zaczynam już palić w piecu i jak go zabezpieczyć przed dzieckiem jak zacznie później pełzać? 😏
-
nick nieaktualny
-
Wstałam w nocy się ściągnąć a tam tel pokazuje mi 7°😱😱
Ja też wczoraj odpaliłam ogrzewanie w domu 😊😁 tak na 23stopnie 😊
Angelika co do pieca niepomoge bo w Nl gazowe ogrzewanie.
No i mamy następnego malca w rodzinie. Dziewczyna szwagra urodziła synka o 7.59. Teściowa już wyczekuje ich w domu 😁😁😁 -
nick nieaktualny
-
mikka86 wrote:Ksawery pobił kolejny rekord snu w nocy od 21 do 3 🤩👍👍👍 6 godzin spania ciągiem 😀😀
Jejku, jaka straszna informacja.. Strasznie współczuję Twojej siostrze ciotecznej, nawet nie chcę sobie wyobrażać co musi teraz czuć.. 😰
Kinga27.30 całe szczęście, że trafiliście na odpowiedniego lekarza. Oby poprowadził Was dobrze 😘
Ja osiągnęłam wczoraj zamierzony efekt i zajechalam młodą na kulkach 😁 Była zajebiscie szczęśliwa. Jutro mam zamiar tam również jechać przed basenem, tyle że sama. W sensie tylko ja plus dzieci, bo teraz byłam z kimś do pomocy przy Mikołaju. Trzymajcie za mnie kciuki, a kto wierzący niech się modli 😝 -
Casjopea wrote:To są momenty, w których zazdroszczę karmienia mm 😜
Jejku, jaka straszna informacja.. Strasznie współczuję Twojej siostrze ciotecznej, nawet nie chcę sobie wyobrażać co musi teraz czuć.. 😰
Kinga27.30 całe szczęście, że trafiliście na odpowiedniego lekarza. Oby poprowadził Was dobrze 😘
Ja osiągnęłam wczoraj zamierzony efekt i zajechalam młodą na kulkach 😁 Była zajebiscie szczęśliwa. Jutro mam zamiar tam również jechać przed basenem, tyle że sama. W sensie tylko ja plus dzieci, bo teraz byłam z kimś do pomocy przy Mikołaju. Trzymajcie za mnie kciuki, a kto wierzący niech się modli 😝