Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
tka_aa wrote:Mi się dzisiaj śniło, że zabrakło w sklepach mleka Małej ;o Biegałam w popłochu po całym mieście i próbowałam rozbudzić laktacje, żeby mi dziecko z głodu nie umarło ;p
X, powiedz mi Ty karmisz swoją butlą na żądanie? Bo ja się zastanawiam czy swoją w nocy wybudzac po 4 h lub karmić na spiocha ;OŚpij na zdrowie.
Casjo, rozwaliłaś mnieCasjopea lubi tę wiadomość
-
Poliś gratuluję córki-śliczna dziewczynka
Wydoiłam się to mogę iść spać 😴😴😴 -
Lullaby wrote:Co do snów to ja mam ostatnio lękowe sny o tym, że jestem w trzeciej ciąży.
Pierwszy sen tego typu- rodziłam w czasach przedwojennych. Akuszerka do mnie mówi, że co się tak wydzieram po co że i tak umrę, bo listopad jest. Następny z dzisiaj - ja byłam w ciąży, moja siostra i ciotka też. We śnie miałam wrażenie, że wszyscy wiedzą, że jesteśmy w ciąży tylko ja nie wiedziałam o żadnej z nich nawet o swojej. Chyba mam coś z głowąjuż nawet chłopa zaczęłam unikać przez to.
-
Casjopea wrote:Emma u nas to chyba jednak nie Delicol, a mleko.. Dzisiaj mleka nie piłam wcale i kupa chociaż wciąż trochę zielona to już bez bóli brzuszka. Od kiedy tylko Mikołaj Kopernik się urodził drze o niego, że będzie alergikiem 😟
Już prawie spałam jak to pisałam i nie przeczytałam swoich wypocin - bez kitu nie chodziło mi o Kopernika tylko o własnego syna, ale widzę, że mój telefon żyje własnym życiem 🤣🤦♂️anngelikamartaa, kinga27.30, Lady_Dior, Sylka135, JaSzczurek lubią tę wiadomość
-
Casjo😂😂😂😂😂😂
Antek wczoraj dostał gorączki znowu 39,5 był osłabiony i nie reagował jak do niego mówiliśmy, nie chciał jeść. Pojechaliśmy z nim do szpitala o 23 i co? Badal go lekarz (jakiś obcokrajowiec) i mówimy mu że on jest strasznie słaby, nie reaguje itp a Michelin się zaczął śmiać na cały głos do niego i przebieral nóżkami 😆ja się tylko z moim na siebie spojrzałam 😆przepisał mu czopki i tyle
Jak wracaliśmy to mówię do niego "aleś nas zrobił, nie mogłeś chociaż chwilę jeszcze polezec, a on się zaczął śmiać i smial się całą drogę 😆wróciliśmy, zmierzylam mu temp - 37,9 i ciągle spadała a on zadowolony bo sobie autkiem pojezdzil😆🚗❤️
Idę szykować łeb bo idę niedługo na te zajęcia 😒Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2019, 07:52
Emma_, Lady_Dior lubią tę wiadomość
-
Dopiero do Was wróciłam... matko ale mnie wczoraj przetrzepało 🙈 w czwartek o 21 się zaczęło- rzygałam dalej niż widziałam, torsje co 15 - 20 minut do 4 rano. Normalnie pomiędzy przysypiałam w wc bo nie miałam siły wstać... wczoraj cały dzień gorączka 39 i żołądek wykrecony na lewą stronę.
Mąż spał u Julki w pokoju, bo przez moje odgłosy schodzenia z tego świata Ci jakiś czas się budziła. Rano przyjechala moja mama zająć się wnuczką. Jak poszłam uśpić małą o 18 tak zasnęłyśmy już obie.
Taka jednodniowa akcja na szczęście 😱
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Angelikamarta widać że Antek już stawia na swoim 😂 co to będzie później 😊
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Kinga o matko, współczuję rewolucji 😳😳mi było wieczorem jak wróciliśmy strasznie niedobrze i teraz trochę też mnie mdli 🤪
-
Jakiś kosmos dosłownie. Bałam się wziąć dziecko do rąk żeby mi nie wypadlo bo sama ledwo stałam 🙈 ponoć jakaś żołądkówka panuje w powietrzu...
A propo snów: w poniedziałek jedziemy na szczepienie 2 dawka infanrix hexa i rota, śniło mi się że musiałam za to zapłacić 6 tysięcy 🤯
2014.06. - start
nick nieaktualnyGratulacje dla Antka za jego pierwszą,weekendową akcje "szpital".
Agent jeden,nie ma co.
Narzekalyscie na facetów,ze chrapią a mi w nocy to jego chrapanie pomogło bo mały zasnął,a troche sie wiercił i nie wiedziałam co jest. Jak zaczał chrapac to Stachu zasnal i tak dwa razy. Tak więc mam w domu wielkiego ,charczącego Misia Szumisia.JaSzczurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Alisia wrote:Dzisiaj kończymy 3 miesiące 🥰🥰🥰🥰 Dlaczego to tak szybko mija ........ Gdzie ta moja mała istotka 2800 g teraz to już duża baba z niej 6100g 🙈🙈🙈🙈url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Ale wieczorem doła złapałam. Niby nic, ale jakoś mnie to przybiło. Starszy miał w przedszkolu diagnozę logopedyczną i wyszło, że potrzebuje jakiejś specjalnej nakładki, bo sepleni. Fakt, że on ładnie mówi "r", ale zamiast "sz" mówi "s" itd. przeraża mnie to, bo on ogólnie nie lubi się wypowiadać w grupie, a taka nakładka mu raczej w tej nieśmiałości nie pomoże 😕Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥