Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Lullaby wrote:Brawo dla Izuchy i Mikołajka😁
Casjo przyznaj się kto teraz będzie te frytki jadł? 😏 -
Casjopea wrote:Ja głupia też zjadłam w tym czasie wielkie jabłko, potem Mikołaj walnal kupsko przy cycu, w tym samym czasie Iza uczyniła to samo w swoim pokoju i zanim ogarnęłam się z kupami to frytki były już zimne 😂😂
-
Ksawery też nie zjada mm tyle ile jest podane na puszce dla jego wieku, ale przybiera więc się nie martwię, widocznie nie potrzebuje tyle jeść. W ogóle co to za stwierdzenie że dziecko powinno jeść tyle i tyle , dziecko je tyle ile potrzebuje, skoro jest zdrowe i przybiera to chyba ok
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 17:03
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Alisia moja też śpi 2-3x dzień nie po 20min.
Anngelikamarta super,że pojawiły się kropelki mleka-dój się ile wlezie 😁 Co do brodawek to też mi się zdarza,że sinieją-zwlaszcza prawa.Miesiąc miałam spokój A od paru dni mocno sinieje-nie mam pojęcia od czego to zależy🤷♀️
Emma zdrówka dla Emilki-oby nic jej nie polegało? Jak tam paszka? Moja ma szyję lekko czerwoną a co jej posmaruję kością,to tylko brud się klei do jej szyji
Czas się doić za pomocą nowego sprzętuEmma jak tam szklana butelka?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 17:14
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Skoro przy karmieniu piersią nie jest powiedziane ile mleka ma wypić (bo też nie wiadomo ile zje) to dlaczego ona ci określa w ml jak podajesz w butelce
Nie rozumiem 🤷♀️przybiera to jest ok, ja lekarzem nie jestem ale w tej kwestii nie słuchaj babska🤷♀️ -
Czy komuś może posprzątać dom/mieszkanie? Rozpiera mnie energia (mimo krótkiego snu), dom posprzątałam w półtorej godziny 💪🤪 No jeszcze została mi nasza sypialnia, ale że mąż nalegał żebym odpoczęła, to siedzę właśnie w wannie w gorącej wodzie i udaję, że mnie nie ma. 🛀🏻 A synek właśnie wstał ze swojej 15 minutowej drzemki z tego co słyszę 😬
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
anngelikamartaa wrote:Skoro przy karmieniu piersią nie jest powiedziane ile mleka ma wypić (bo też nie wiadomo ile zje) to dlaczego ona ci określa w ml jak podajesz w butelce
Nie rozumiem 🤷♀️przybiera to jest ok, ja lekarzem nie jestem ale w tej kwestii nie słuchaj babska🤷♀️
Też mi się tak wydaje. Nie ma co gnębić dziecka i wciskać na siłę. To dopiero wygląda jak recepta na ból brzucha. Ala pije z cycka, więc nie mam pewności ile zjada, ale szczerze wątpię, że jakoś dużo bo sesje są krótkie. A przybiera i wygląda na zdrową. Jak jeszcze bolały mnie strasznie sutki i czasami ściągałam jej do butli, żeby sobie ulżyć to też nie zjadała wiele. Wasze dzieci jadły już po 100ml a ona wciągała 60ml i miała dosyć. Myślę, że to normalne i zależy od dziecka. Ja na przykład jem jak świnia, a Wy nie... Cóż, mam większy apetyt
-
LidziA89 wrote:Drobinka zapraszam do mnie 😁 oferuje w zamian wczasy nad morzem 😉
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 17:58
LidziA89 lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:KasiaLukasia, a skąd wiesz? Ja też jem jak 🐷 😬
Drobinka widzę jaka jesteś piękna i szczupłaMy, ludzie wiadra, tak nie wyglądamy
Zapraszam też do siebie na sprzątanie. Jutro teść wraz z jakimś typem z wielkim samochodem przywiozą łożeczko. A w mieszkaniu jak po przejsciu huraganu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2019, 18:06
-
KasiaLukasia wrote:Drobinka widzę jaka jesteś piękna i szczupła
My, ludzie wiadra, tak nie wyglądamy
Zapraszam też do siebie na sprzątanie. Jutro teść wraz z jakimś typem z wielkim samochodem przywiozą łożeczko. A w mieszkaniu jak po przejsciu huraganu.
Nie no geny mi nie pozwalają dużo przytyć, ale jeść uwielbiam, teraz jak karmię to szczególnie lubię pojeść.
KasiaLukasia lubi tę wiadomość
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
W ogóle to jestem zachwycona pieluchami Bambiboo. Dostałam paczkę od mamy i na początku tak sobie mi się podobały. Przyzwyczajona byłam do plastikowych. Ale teraz no jestem w euforii (hesusie, całkiem mi już odwaliło). Są w pełni biodegradowalne, więc nie mam już wyrzutów sumienia, mają bardzo dobry skład o czym pisze też Srokao. No i najważniejsze, super nam się ich używa. Są takie jakby papierowe, nic w nich nie przecieka ale jak dotknę ręką (nawet przez ubranie) pupy Ali to czuję, kiedy jest mokro, chociaż ciuchy pozostają suche. I mają bardzo ładny, delikatny papierowy zapach. Naprawdę serdecznie polecam. Ja się po tej jednej paczce zakochałam i już kupiłam następną. Są teraz w Rossmanie w promocji.