Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hiszpaneczka, jakoś tak wolimy małą różnicą wieku. Najpierw rodzina, potem się będę rozwijać w tym, co lubięZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Hiszpaneczka jeśli wiesz, że bedziesz świrować, jak nie znajdziesz, to nie kupuj. Do tego trzeba mieć mocne nerwy. Myślę, że nie każda kobieta nadaje się na posiadaczkę detektora
xgirl mam to samo ;p żadne sny, po prostu sie obudziłam z orgazem ;p śmiesznie, bo nie mogłam się ruszyć haha, bo się nasilał Może organizm się domaga -
mikaja wrote:Hiszpaneczka jeśli wiesz, że bedziesz świrować, jak nie znajdziesz, to nie kupuj. Do tego trzeba mieć mocne nerwy. Myślę, że nie każda kobieta nadaje się na posiadaczkę detektora
xgirl mam to samo ;p żadne sny, po prostu sie obudziłam z orgazem ;p śmiesznie, bo nie mogłam się ruszyć haha, bo się nasilał Może organizm się domaga
no ale może można się nauczyć szukac i być potem spokojnieszym ze rano wstajesz i słyszysz serduszko
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
Mikaja no ja seks to mialam ostatnio jak do zaplodnienia doszlo Boje sie.. ja juz mam takiego pecha, ze nawet nie chce ryzykowac znowu jakas infekcja czy urazem czy ch.. wie czym.
Ja mialam zamiar kupic taki detektor ale zrezygnowalam wlasnie z takiego powodu, ze nie znajde tetna i zawal gwarantowany. Poza tym boje sie, ze dziecku tym zaszkodze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 11:47
-
Hiszpaneczka ja mam doswiadczenie w poprzedniej ciazy i czasem mozna nie znalezc i tyle. Ja zawsze w takim wypadku sprawdzalam znowu po 30 minutach i bylo, ale jak uwazasz.
Chce juz czuc ruchy! Wczoraj patrzylam jak ta malizna skakala a tu nic nie czuc ehh -
Mikaja, poczekaj aż ta Malizna przysadzi Ci kopa w pęcherz albo w żebra
Najśmieszniejsze jest, jak się wypinają dzieci i masz taką kuleczkę na brzuchuZałożyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska1994 wrote:Mikaja, poczekaj aż ta Malizna przysadzi Ci kopa w pęcherz albo w żebra
Najśmieszniejsze jest, jak się wypinają dzieci i masz taką kuleczkę na brzuchu
Pamietam - mój starszak to mi czasem takie piruety w brzuchu robił, że aż strach sobie przypoominać Nie ma co ukrywać - ruchy sa fajne na początku, jak to sa takie kopniaczki, lekki wypinanie - im dziecko większe, tym mniej to przyjemne może być, bo albo ma sie noge pod żebrem, albo w pęcherzu albo co gorsza jak w szyjke kopnie - najgorszy ból mojego zycia Wolałam skurcze na oksytocynie rozrywające krzyże - serio Albo masaż szyjki macicy - przy tych kopniakach w szyjkę, to było spa -
Ja też chcę ORGAZM!!!!!!!
Ale jeszcze chwila myślę że 4 stycznia dostaniemy pozwolenie bo zwariuje niedługo!
Cześć Aśka!
Jade właśnie do pracy na kawę i ciasto się stęskniłem za nimi wszystkimi. Później na zakupy i czas ogarnąć chatę na święta. Od soboty już tylko kuchnia -
LidziA89 wrote:Ja też chcę ORGAZM!!!!!!!
Ale jeszcze chwila myślę że 4 stycznia dostaniemy pozwolenie bo zwariuje niedługo!
Cześć Aśka!
Jade właśnie do pracy na kawę i ciasto się stęskniłem za nimi wszystkimi. Później na zakupy i czas ogarnąć chatę na święta. Od soboty już tylko kuchnia
ja od transferu mam celibat z mezem jakos się boje i maz tez poki co daje rade bez seksu
11dpt - 490, 13dpt-1124, 18dpt-8210, 22dpt-35444, 25dpt - 4mm i ❤️ -
U nas tez 0. W poprzedniej ciazy bylo to samo - poprzednim razem tez zmielismy czerwone swiatlo. Potem cos probowalismy, ale niebardzo. Takze teraz pewnie znowu bedzie celibat az do po pologu. Maz niezadowolony, mnie nie jest jakos zal. Jeszcze zdazymy miec lata seksu a to jest chwilowe. Kolejnej ciazy nie planuje. A podobno po 30tce najlepszy seks jest wiec mam jeszcze czas
-
O jaaa No to szacuneczek dziewczyny ze tyle wytrzymujecie my tylko 8 tygodni celibatu żeby było pewne ze wszystko ok a teraz to normalnie. W poprzedniej ciąży do końca wlasciwie, tylko z brzuszkiem pozycje utrudnione. Chociaż odkąd mały się urodził to normalny seks to tez pojęcie względne jakoś raz, czasem dwa razy w miesiącu sie uda jakoś na szybko
Hiszpaneczka, Casjopea lubią tę wiadomość
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
ja tam o dziecko się nie boje, wiem ,że seks by mu nie zaszkodził,zresztą nie popadam w paranoje,że to może zaszkodzić,tamto zaszkodzić itp,jak już pisałam ,żyje całkiem normalnie ,jak przed ciążą,tyle że moje libido jest kompletnie zerowe,czuje się w tym czasie zupełnie nie atrakcyjna, nie zawsze chce mi się "tam" ogolić,założyć sexi bieliznę,bo nawet jak ją założę to i tak czuje się źle,a kiepskie samopoczucie i mdłości nie pomagają, dlatego też kompletnie nie mam ochoty na seks i nie mam zamiaru się zmuszaćurl=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Ja też na seks nie mam ochoty. Ale u mnie to bardziej kwestia nastroju. Nie mam ochoty na seks, jak mnie coś wkurzy, a że mieszkamy z teściową mężu też się ostatnimi czasy naraża, więc niech sobie radzi.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
ines. wrote:O jaaa No to szacuneczek dziewczyny ze tyle wytrzymujecie my tylko 8 tygodni celibatu żeby było pewne ze wszystko ok a teraz to normalnie. W poprzedniej ciąży do końca wlasciwie, tylko z brzuszkiem pozycje utrudnione. Chociaż odkąd mały się urodził to normalny seks to tez pojęcie względne jakoś raz, czasem dwa razy w miesiącu sie uda jakoś na szybko
Zazdroszczę, u mnie libido zerowe meh.