Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
mikaja wrote:Koleny dzien boli mnie głowa...
Czytałam, że to normalne i spoko, ale jakie męczące odpoczęłabym, ale nie ma kiedy żywcem. Naprawde kobietki w pierwszych ciążach - odpoczywajcie, bo potem nigdy nie wiadomo, jakie dziecko się trafiurl=https://www.suwaczek.pl/][/url] -
Mikaja ja tak ciagle odpoczywalam i mam za swoje. Zastanawiam sie czy jakbym miala wiecej energii i byla aktywniejsza to by sie nic nie stalo.. I tez drugiego nie chce.. bede szczesliwa jak to juz sie ze mnie wyczolga.
-
Cześć dziewczyny
Dzisiaj byłam na prenatalnych, wcale nie było za wcześnie na nie, pięknie było wszystko widać, dzidziuś jest zdrowy jak ryba i mało tego, na 80% będzie syn!nana1, Aska1994, LidziA89, xgirl, Sylka135, Casjopea, mikka86, Hiszpaneczka, Czarna_kawa, mikaja, Eluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moje libido też bliskie zera, ale aktywność jakąś tam jednak mamy W poprzedniej ciąży przez krwiaka mieliśmy celibat 6 tygodni, a potem tak średnio raz w tygodniu. Teraz bez jakiegoś umawiania się postępujemy podobnie, tyle tylko że celibat był krótszy Ja za to boję się orgazmów, bo poprzednim razem co orgazm to brzuch robił mi się koszmarnie i boleśnie twardy także bardzo, ale to bardzo zazdroszczę Wam sennych dojść :p
mikaja lubi tę wiadomość
-
nana1 wrote:ja też dziś po wizycie, maluch rozwija się super obraz ciąży idealnie na 10t2d0:) teraz czekamy do 9go stycznia na prenatalne
nana jak nikt nam nie odpisuje to ja odpiszę super że z maluszkiem wszystko ok, oby tak dalej
ja po tych prenatalnych uspokoiłam się konkretnie, także myślę, że nie będę już tak świrować i spokojnie poczekam do kolejnej -
nick nieaktualnyPatrycja28 wrote:nana jak nikt nam nie odpisuje to ja odpiszę super że z maluszkiem wszystko ok, oby tak dalej
ja po tych prenatalnych uspokoiłam się konkretnie, także myślę, że nie będę już tak świrować i spokojnie poczekam do kolejnej
ja już też nie mogę się doczekać prenatalnych, wtedy po będę już naprawdę spokojna no i może dowiemy się z mężem co tam nam się rozwija w brzuszku super, że z naszymi maluszkami wszystko dobrze! -
nana1 wrote:ja już też nie mogę się doczekać prenatalnych, wtedy po będę już naprawdę spokojna no i może dowiemy się z mężem co tam nam się rozwija w brzuszku super, że z naszymi maluszkami wszystko dobrze!
my nie nastawialiśmy się, że dziś się dowiemy kto mieszka w brzuszku, a tu takie miłe zaskoczenie -
nick nieaktualnyPatrycja28 wrote:Cześć dziewczyny
Dzisiaj byłam na prenatalnych, wcale nie było za wcześnie na nie, pięknie było wszystko widać, dzidziuś jest zdrowy jak ryba i mało tego, na 80% będzie syn!Patrycja28, kinga27.30 lubią tę wiadomość
-
No zobaczymy czy nie przekształci się w co innego lekarz mówi że to nie na 100 % ale no ze dwa razy powtórzył że niee no będzie chłopak cała rodzina wmawia mi dziewczynkę, a moja intuicja od początku mi podpowiadala, że będziemy mieli synka
mikaja lubi tę wiadomość
-
Patrycja gratulacje!!! Mega wcześnie lekarz pokusił się o płeć :o super
A u mnie wróciły te same ciążowe dolegliwości. Brudzący sluz i krawawienie z dziąseł. Pewnie zostanie już tak do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 grudnia 2018, 22:12
Patrycja28 lubi tę wiadomość
Córcia 16mm->50mm->76 mm->400g->436g->1000g->1500g->2300g->3000g->3260g [39+6]
Synek 10mm->23 mm->50 mm->460 g ->820 g->1500 g -> 2180 g ->2800 g->3040 g [40+5]
-
Patrycja,Nana,świetne wieści! Patrycja,fajnie,ze już nawet płeć powoli określona trzymam kciuki za potwierdzenie
A ja dopiero usiadłam,córa miała tylko jedną drzemkę dzisiaj i już ledwo ją dotelepałam,żeby usnęła na noc...Mikaja ma rację,odpoczywajcie ile mozecie dziewczyny z pierwszą ciążą ))
Co do seksu,u nas zero,libido zero.:.ale orgazm senny był :p to dopiero zagwozdka -
U mnie też libido zerowe. M też mówi, że jakoś nie ma ochoty. Zresztą - mamy oficjalny zakaz więc o czym tu dywagować
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Dziewczyny... prenatalne są dowcipnie, czy już przez brzuch? Trzeba ogarniać podwozie?
Sylka135, xgirl lubią tę wiadomość
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa Maluchy Została z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb!