Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Aa załatwilam tylko wniosek o odpis aktu, byłam w restauracji po menu i już mamy wybraną no i mam tą zgodę z mojej parafii
Jutro muszę iść po akt i do kościoła gdzie będę chrzcic zanieść tam i ugadać się ale termin już znam, 17 listopad o 13 a nauki 15tego o 19
No i do przychodni go zapisać bo oczywiście dzisiaj zapomniałam tych deklaracji 😪
Adria super że już po, zazdroszczę 😪❤️
Łukasz jaki elegancik❤️ -
U nas cenowo wychodzi 60 za osobę (obiad i deser), nie chcemy zimnej płyty i bez kolacji bo będzie tylko 10 dorosłych nie chcemy tam siedzieć nie wiadomo ile
To i tak bardzo tanio, to restauracja w hotelu 3 gwiazdkowym, byłam tam na studniówce u mojego i naprawdę bardzo fajnie tam było. Wszystko takie eleganckie, dania bardzo ładnie podane
Tort też idzie u nich ogarnąć więc i to byśmy mieli z głowy 😪zobaczymy jak będzie -
mikka86 wrote:A w ogóle ktoś tu śpi w innym pokoju niż dziecko?
Ja 😉 mam sypialnię vis a vis pokoju Julki 👍
2014.06. - start
2016.02.10 - 9tc Aniołek :*
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
ON: fragmentacja 6%, HBA 78%
14.09.18 - 1x IUI (1 pęcherzyk)
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
19.06.19 - Julia 2600g 54cm - nasz wyczekany Skarb! -
Adria no i super,że impreza się udała
Łukasz jaki przystojniaczek 😍
Anngelikamarta głowa do góry-jeszcze trochę i będziecie to mieć z głowyDobrze,że ma Wam kto pomóc-trza korzystać
Kurde mała mi zasnęła na rękach ehhh
Dziewczyny będziecie szczepić na ospę? W Pl 440zl.kosztuje słyszałam.Jak widzę jak cierpi moja siostrzenica,to najchętniej bym zaszczepiła
Ile bierzecie kropli vigantol??? Zastanawiam się ile brać 1czy 2 ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 18:09
anngelikamartaa lubi tę wiadomość
-
Jacek też coś koło tego. Ale rano robi taką porządniejszą, pozostałe to takie o...
Przechodzimy powoli na modyfikowane. Chciałam dociągnąć do tych 6 miesięcy, ale chyba nam to nie służy.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Aska dlaczego? Co się dzieje? Ala w ogole ma ostatnio jakis problem z kupami i zaczynam sie troszkę martwic. Nie robi normalnie, na jedno czy dwa parcia, ale cisnie z 15 minut male, wodniste kupki. Podkurcza przy tym nogi, az czerwienieje na buzi tak mocno prze. Nic jej nie boli, nie placze, jest taka jak zawsze. Ale taka 15 minutowa kupa w nocy jest w stanie calkowocie ja wybudzic. Nie wiem czemu tak sie zaczelo dziac. Jem ciagle to samo. Jak juz w koncu wycisnie wszystko to wyglada to jak normalna kupa, taka rozwodniona zolta jajecznica. Ale jak patrze jak robi bez pieluchy, to seria malych wodnistych plam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 18:32
-
KasiaLukasia moja bardzo różnie-potrafi 1 jednego dnia i 5 drugiego dnia.Dzis były 3
Aska1994 czemu nie sluży? -
Bolesne bąki wciąż puszcza, wydaje się non stop nienażarty, nie zaśnie twardym snem, żeby móc go odłożyć. Nie znalazłam żadnej rzeczy, po której zjedzeniu/wypiciu regularnie by mu się coś działo.Założyliśmy rodzinę 31.01.2015 ❤️
Cypisek urodził się 3.08.2015 💕
Monia urodziła się 16.03.2017r💕
Jacuś urodził się 08.07.2019 💕
Tak się spełnia marzenia!
Zawsze będzie tysiące powodów na "nie" i zawsze znajdzie się jeden powód na "tak". I to jedno "tak" jest najważniejsze 💥 -
Lady_Dior wrote:
Dziewczyny będziecie szczepić na ospę? W Pl 440zl.kosztuje słyszałam.Jak widzę jak cierpi moja siostrzenica,to najchętniej bym zaszczepiła
Ile bierzecie kropli vigantol??? Zastanawiam się ile brać 1czy 2 ...
Ja będę szczepić, Iza już zaszczepionaJak dziecko chodzi do żłoba to jest za free.
Ja daję Mikołajowi czasem jedną kroplę, czasem dwie. A Izie czasem dwie, czasem cztery. Właśnie - ktoś tu pisał, że można przedawkowac Wit D3. Toć nie można przeciez.. -
kinga27.30 wrote:Ja 😉 mam sypialnię vis a vis pokoju Julki 👍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 października 2019, 18:56
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Związane włosy miałam bo zapomniałam rozpuścić 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 października 2019, 08:18
LidziA89, Lady_Dior, KasiaLukasia, mikka86, anngelikamartaa, AgaSY, Casjopea, Aska1994 lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Kinga wow 👍ja nie wiem kiedy wyeksmituje Ksawerego ze swojego wyra a co dopiero z pokoju , chciałabym żeby na roczek spał już sam w swoim pokoiku,a jak będzie czas pokaże 🙂
W dzień oczywiście u siebie nie zaśnie, chociaż próbuję przeszmuglować dziennie drzemki w łóżeczku, ale cwaniara si3 nie daje. Na noc karmię u niej w fotelu (W cholerę niewygodny, ale przyzwyczaiłam się) i odkładam do łóżeczka. Kładę się u niej w pokoju dopiero przy ostatniej nocnej pobudce pomiędzy 4 a 6 zeby jeszcze ja trochę przetrzymać. Wstajemy koło 7-8.
A wczoraj uwaga... zasnęła mi dopiero w samochodzie jak wracałam do domu wieczorem koło 20:30 mowego czasu i o dziwo bez płaczu przebudziła się po pół h, przebralam nakarmiłam i poszła grzecznie spać około 21:30. Nie poznaję mojego dziecka...
Te bransoletki są piękne!. Muszę sobie taką zamówić 🧡
2014.06. - start
JA: nied. tarczycy, hiperprolaktynemia, PAI-1 4G + Czynnik V R2 hetero, NK: 24%->8%, CD4/CD8: 2,90, AMH:3,5, ANA+, HSG - ok, Histeroskopia - usunięcie polipa, biopsja endo-ok, katiotypy-ok,
11.10.18 - 2x IUI (3 pęcherzyki) - udało się! Mamy dwa MaluchyZostała z nami Jedna Kruszyna :* Drugi Aniołku, patrz na nas z góry [*]
Julka robi zazwyczaj 1 kupę dziennie. A dzisiaj zrobiła 3 śmierdziele 😉
Angelikamarta, ja pojutrze ruszam z brokułami jako pierwszym nowym daniem w zyciu mojego dzieckajutro ojciec ma za zadanie kupić... ciekawe czy sprosta 🤣
2014.06. - start
mikka86 wrote:Coooo ?? 😲
Ale przybiera prawidłowo i nic się nie dzieje, potem jak już ją zrobi to wygląda normalnie więc tak chyba po prostu ma