Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Agasy muszę spróbować dzięki.
Uwaga mam jutro wychodne! 😁 Maz zostaje z mąłą pierwszy raz a ja jede na kawę do pracy 😉 już sram po gaciach czy on da sobie radę ale trudno musi. Będę się pilnować żeby nie dzwonić co chwila. Moja teściowa mnie wkurwila bo do mnie z pretansjami że jak ja dziecko chce zostawić i iść na kawę no myślałam że ja zabije. Potem się mnie pyta czy ja dalej karmie 😠 więc idąc za przykładem jednej z was odpowiedziałam: nie, głodzę!AgaSY, Emma_ lubią tę wiadomość
-
My właśnie po wyciskaniu kupy, srednio nam poszlo. Rowery, lezenie na brzuchu, noszenie w puonie, smyranie po golym bebzonie piorkiem dla kotów... Cos tam się wylalo, ale slabo. Nastawiam się więc na kolejną zasrana noc
Potem była kapiel, a teraz się usypiamy. Wlasciwie to Ala już śpi, ale wiem, ze udaje i otworzy oczy jak tylko się porusze...
-
Też myślę żeby w 2023 być w ciąży/rodzić. A czas pokaże jak to dalej będzie. 🤷🏻♀️ A może trafi się wcześniej? 🤭 wiem tylko,że między dziećmi chciałabym maksymalnie 3 lata różnicy.
To co, kiedy się w końcu umawiamy na nowy wątek? 😁
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
1400 gram, 45 cm, dzielna mała Wojowniczka 💖
-
Lidzia super! 😊 Baw się dobrze. Ile czasu planujesz być poza domem?
Mąż na pewno da radę. Musi być ten pierwszy raz 😉
Co do teściowej, bardzo dobrze jej powiedziałaś! 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 19:56
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Drobinka91 wrote:Też myślę żeby w 2023 być w ciąży/rodzić. A czas pokaże jak to dalej będzie. 🤷🏻♀️ A może trafi się wcześniej? 🤭 wiem tylko,że między dziećmi chciałabym maksymalnie 3 lata różnicy.
To co, kiedy się w końcu umawiamy na nowy wątek? 😁url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
nick nieaktualny
-
LidziA89 wrote:Agasy muszę spróbować dzięki.
Uwaga mam jutro wychodne! 😁 Maz zostaje z mąłą pierwszy raz a ja jede na kawę do pracy 😉 już sram po gaciach czy on da sobie radę ale trudno musi. Będę się pilnować żeby nie dzwonić co chwila. Moja teściowa mnie wkurwila bo do mnie z pretansjami że jak ja dziecko chce zostawić i iść na kawę no myślałam że ja zabije. Potem się mnie pyta czy ja dalej karmie 😠 więc idąc za przykładem jednej z was odpowiedziałam: nie, głodzę!
Ach te tesciowe. Wszystkie chyba posiadly super moc wkurzania. Moja juz nawet jak nic nie mówi to i tak mnie denerwuje. Ostatnio dreczy nas ciaglymi telefonami i smsami "czy wszystko w porzadku? Martwilam się. Nie odzywacie się" Bo chlop ma CODZIENNIE do niej dzwonic i obowiązkowo wysłać zdjecie dziecka.
-
KarolaJJ wrote:KasiaLykasia a przegotowana ,letnia woda? Fajnie dziala na kupe
Ala jeszcze nigdy nie pila wody. Muszę kupic butelke (szklaną, bo zazdroszczę Emmie) i spróbujemy.
W ogole to chciałam się pozalic, ze nie wiem dlaczego ale nie dostalam w tym miesiącu macierzyńskiego. Wyplata byla w poniedziałek a przelewu u mnie brak. Szlag mnie trafi. Kontakt z naszymi kadrami jest tylko przez maila, nie da się do nich iść, a przez telefon nie racza rozmawiac o kasie (zasłaniając się procedurą). Jak jutro nie przyjdzie hajs, to chyba się poplacze.
-
Drobinka91 wrote:Lidzia super! 😊 Baw się dobrze. Ile czasu planujesz być poza domem?
Mąż na pewno da radę. Musi być ten pierwszy raz 😉
Co do teściowej, bardzo dobrze jej powiedziałaś! 😁
Myślę że jakieś 4-5 h na pierwszy wystarczy 😉 -
Ech, pomijając już moje uzdolnienie matem to i tak dla mnie za szybko ten marzec 😜
Btw śniło mi się dzisiaj, że byłam znowu na studiach i kompletnie nie ogarniałam co się dzieje, kiedy zaliczenia, egzaminy, zajęcia.. Masakra.
My też byliśmy na dworze! Codziennie jesteśmy popołudniu całą trójcą. Dziś było super, Mikołaj cały czas marudzil i nie chciał spać, a Iza mówiła mi papa i szła w swoim kierunku 😆 Ale jakoś daliśmy radę. -
Ja też czasami zastanawiam się czy może decydować się na 3 dziecko. Mój gin twierdzi, że to nie jest za dobry pomysł. Ten 2023 brzmi dobrze
chociaż 38/39 lat na karku to już nie mało.
Casjo, Adria my też na dworze. Tymek spał na spacerze a Mikołaj póki był na placu zabaw to ok ale jak poszliśmy nad rzekę to ledwo go złapałam tak spierniczał prosto do rzeki więc miodzio.
KasiaLukasia, LidziA89 u nas bmk wprowadziłam już jakiś czas temu. Oprócz masła Tymcio toleruje bmkprzyjdzie i na was pora.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2019, 20:27
-
Adria ja dziś byłam z małą w galerii.Cały czas na rękach (chyba ktoś mi dziecko podmienil🙄) no ale kupiłam sobie sweter,podkład (nie wiem po co skoro mam ich z 15 a i tak od porodu mało co się maluję 😂 ) ręcznik.Kiedy było się zbierać do domu-królewna zasnęła na dobre a mnie o mało szlag nie trafił 🤣
LidziA to udanego spotkania jutro-mi też brakuje wyjścia samej ale nie zaryzykowalabym zostawienia dziecka z tak nieodpowiedzialnym ojcem ehhh.
2023 no co Wy 🙊 Ja już będę mieć 40stkę👵 No ale zanim znajdę odpowiedniego spermodawce,to może to tyle potrwać 😛mikka86, Emma_ lubią tę wiadomość
-
mikka86 wrote:Ty to masz jeszcze duuuuzo czasu na dzieci,nie musisz się spieszyć 🙂
Aleksander 07.07.19r👶
3000g 🔹️54cm🔹️
-
Dobra to jestesmy umowione na marcowki 2023😆😆😆 Ja juz sobie moze zaczne ogarniac chate kolo szpitala zeby nie miec za daleko😂
Moja sie dzis przewrocila na brzuch❤️ Ale ciezki czas mamy bo sie strasznie wierci i kreci, chce wszystko a jescze nie umie i sie drze🤷🏻♀️🤦🏻♀️😂 Pruje jape Bo chce na brzuch, wreszcie sie przekreci i za 2min juz jej nie pasuje brzuch Bo za ciezko i znowu ryk😂 U was to Samo?Emma_ lubi tę wiadomość