Mamunie LIPIEC 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Drobinka91 masakra, naprawdę 😳 Mikołaj śpi bez niczego ze mną w łóżku, więc jest w miarę bezpiecznie.. Budzi mnie każdy jego ruch.
Mikka86 Iza miała lekko płaską głowę z mojej winy, mianowicie kładłam ją ciągle na jedną stronę - twarzą do mnie. Musiałam ją widzieć i te sprawy. Ciągle też kładła główkę na tę jedną stronę, więc poszłam do fizjo i ortopedy, utwierdziłam się w przekonaniu, że wszystko jest ok, zaczęłam ją kłaść na drugą stronę plus poducha i bardzo szybko się łepetyna wyprostowalaAle nie zgadzam się, że głowa się splaszcza tylk od leżenia na twardym, bo moje dzieci nigdy nie spaly na poduszkach, a główki mają jak ta lala
Iza po dziś dzień śpi na płasko, bo tak lubi, z tym, że teraz jak jest starsza to zawsze śpi na brzuchu
-
No teraz już się jej nie spłaszczy ,pediatra mi powiedziała że kości czaszki są najbardziej podatne na zniekształcenia do 6 mca życia bo do tego czasu są najbardziej miękkie i też do tego czasu jest największą szansa że się " naprawią" później już robią się twardsze
kinga27.30 lubi tę wiadomość
url=https://www.suwaczek.pl/][/url]
-
Mój Łukasz też śpi z nami nie wiem kiedy go przeniosę do łóżeczka może jak skończy 18 lat... 😂😂😂Jest taki słodki jak śpi i uwielbiam jak oddycha i wzdycha i czasem trzymam go za rączkę... Jest taki cieplusi...
Pewnie myślicie ale popierdolona baba🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️😜😜😜
Ale powiem wam że po Kubie mam jakoś traume. Bo Kubusia jak przytulalam to był zimny 😥😥😥
I za każdym razem gdy karmie Łukasza w nocy myślę o Kubusiu że był taki kochany malutki bezbronny...
Dobra kończę ten dramat. -
Podczas wspolnych Wigilii bedziemy mogły wspominać nasze urocze wielodniowe naturalne porody i plynnie przechodzić do szczegółowych opisów cesarek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2019, 22:15
Emma_ lubi tę wiadomość
-
Adria 😢😢 wcale nie jesteś popierdolone, jesteś bardzo dzielna . I ja też bardzo często trzymam syna za rączkę jak śpi,to jedyny mężczyzna najważniejszy w moim życiu,chciałabym się do niego przytulić i tak zasnąć,ale się boje ,że zrobię mu krzywdę.url=https://www.suwaczek.pl/]
[/url]
-
Casjopea wrote:KasiaLukasia w kwestii naczyniaka to moja mama mówi, żeby nawilżac i chronić przed tarciem. Wg niej z czasem rozejdzie się po kościach 😉
Dzięki wielkie!
Podkladam teraz wszedzie miekkie szmatki, kremuje na zmiane mascia bepanthem i nawilzajacym maslem linum i jest ogromna poprawa. Żadnych ranek juz nie ma, gladziutka skórka. Czekam az urośnie jej głowa i naczyniak się przesunie razem ze skórą wyżej. Moja mama mowi, ze mialam w podobnym miejscu i potem byl juz na czubku głowy pod wlosami, az w koncu zniknął.
-
Lullaby wrote:Sorry dziewczyny chciałam wam poodpisywać ale jestem taka wkur..... że aż mi się ręce trzęsa. Pierwszy raz aż tak mnie nosi z nerwów. Moja teściowa odjebala taka akcje że szok.
Dawaj! Może być z literówkami i błędami. Nie zasnę jak nie napiszesz.
-
Dobra. Pomijając to że pogodziła się z teściem i teraz udają zakochana parę (w sumie nie wiem co jej gach na to ale mam to w dupie). To co mnie wkurwilo to to że kupiła sobie nowy telefon i wzięła się za social media i ma fb. Od razu jej tydzień temu powiedziałam że sobie nie życzę udostępniania publicznie wizerunku moich dzieci. Sama nie zamieszczam zdjęć tak żeby można było zidentyfikować że to moje dzieci (tu wrzuciłam 2 foty). A dzisiaj patrzę a tam Tymek w relacji publicznie dostępnej na filmiku😠😠😠. To wyobraźcie sobie, że o 22 zadzwoniłam i ja tak opietdolilam jak nikogo innego w życiu. Po całej chacie się nioslo. Aż mój chłop się śmiał że ma żonę wariarke. No kurwa śmieszne. Wiem że to może nie jest nic takiego ale wyraźnie mówiłam że ma tego nie robić a ona jak zwykle swoje. Nosz ja prdle 😠😠😠
A i jeszcze jedno. Jak byliśmy dzisiaj na wizycie w domu opieki u jej mamy to też tam była. I opowiadała że nie mieliśmy mieć dzieci obcej babie z pokoju babci. No bo to jest taka informacja, którą się dzielisz że wszystkimi przecież 🤦😠Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2019, 22:50
-
Lullaby jeśli Cię to pocieszy, a pewnie nie pocieszy, to mój dziadek (87 lat) wrzucił właśnie w takiej publicznej relacji zdjęcie naszej czwórki jak mój mąż patrzy w sufit, Iza jest obrażona w ciul, a Mikołaj uwieszony u mego cyca, przy czym ja sama wyszłam jakbym ważyła 200kg. Babcia się jeszcze pochwaliła, że rozesłal to po naszej rodzinie na całym świecie (PL, Hiszpania, Niemcy..). A co tam będzie sobie żałował
Ale fakt, akcja słaba.Emma_ lubi tę wiadomość
-
anngelikamartaa wrote:Niebieska gwiazda - Pojawiasz się i znikasz, ujawnij się 😆😁
Witam:)
Mogę dołączyć?Jestem z sierpniówek.Termin miałam na 8.08,urodziłam 18 lipca,więc do was mi też blisko.Podczytuje bo to co u was też i u mnie.
Mam dwóch synków 4.5roku i malucha z lipca .Jestem mamą kpi.kinga27.30, Lullaby, Casjopea, Sylka135, KasiaLukasia, anngelikamartaa, Emma_, Drobinka91 lubią tę wiadomość